Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 16:59
Група озброєних осіб планувала здійснити заходи щодо дестабілізації ситуації в області

Про це повідомляє з посиланням на .
Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками міліції затримали в Запорізькій області групу озброєних осіб, які планували здійснити заходи щодо дестабілізації ситуації в області.

У зловмисників вилучено вогнепальну зброю, патрони, вибухівку та спецзасоби. У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України встановлено, що "зловмисники планували здійснити заходи, які могли призвести до дестабілізації ситуації у Запорізькій області".

"У зв'язку із загостренням криміногенної обстановки і системними провокаціями з боку іноземних громадян в Криму та на південному сході України, органи СБУ та МВС здійснюють комплекс заходів щодо вилучення з незаконного обігу зброї та притягнення до відповідальності осіб , винних у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами", — пояснили в прес-центрі СБУ.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 17:23
Тенюх не виключає повторення "кримського сценарію" і східних і південних областях

Росія стягнула у напрямку східних і південних областей України більше 60 тисяч військових. Про це повідомив в.о.міністра оборони України Ігор Тенюх, передає .
За його словами, Росія також продовжує нарощувати військові угруповання в Криму. Їхня загальна чисельність складає близько 21,5 тис. осіб.

«А в північних, північно-східних і південних напрямках поблизу кордону України не виключаємо створення оперативно-тактичних угруповань військ Росії, де тривають провокації в східних і південних регіонах України з метою створення умов для повторення "кримського сценарію" на означених територіях. Загальна чисельність угруповань військ РФ на цих напрямках може становити більше 60 тисяч осіб», — заявив Тенюх.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 17:38
Уряд України просить ОБСЄ терміново направити до України моніторингову місію

«Вчора відбулося голосування в Раді Безпеки ООН. І результати виявилися навіть кращими, ніж очікувалося. Єдина країна, яка проголосували проти внесеної резолюції -- це РФ. Всі інші країни підтримали територіальну цілісність України. Весь світ засуджує Росію за військову агресію без будь-яких причин проти української держави», — повідомив Арсеній Яценюк. Він зазначив, що уряд звернувся до ОБСЄ щодо термінового направлення до України моніторингової місії.

Як повідомляло Еспресо.TV, ОБСЄ спостерігачів на псевдореферендум у Криму, і також ЄС на кримський референдум жодного спостерігача.
You must be registered for see medias
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 18:16
Канцлерка ФРН Меркель провела телефонну розмову стосовно ситуації в Україні з російським президентом Путіним. Вона засудила дії російських військ на Херсонщині й запропонувала розширити місію ОБСЄ

Про це повідомляє .
За даними речника німецького уряду Штеффена Зайберта, Анґела Меркель засудила захоплення російськими військами на Херсонщині газорозподільної станції, передає інформаційне агентство dpa. Німецька канцлерка ознайомила російського президента Володимира Путіна зі своєю позицією під час телефонної розмови в неділю, 16 березня.

Меркель у телефонній розмові з Путіним запропонувала розширити присутність представників ОБСЄ в Україні, повідомляє агентство Reuters.

Більша кількість спостерігачів має бути відряджена насамперед у "гарячі точки" на Сході України, повідомив речник німецького уряду Штеффен Зайберт. За його словами, Володимир Путін позитивно оцінив цю ініціативу. Рішення про розширення місії ОБСЄ в Україні має бути ухвалене у понеділок, 17 березня на засідання Постійної ради ОБСЄ у Відні.

Як Еспресо.TV, 15 березня російські військові на прохання Аксьонова захопили газорозподільну станцію на Херсонщині.

Державна прикордонна служба України , що десант російських військовослужбовців висадився у Херсонській області на кордоні з Автономною Республікою Крим. Під час переговорів українських прикордонників з цими військовими було встановлено, що їхня мета — нібито захист від можливих терактів газонасосної станції Чорноморнафтогазу, котра там розташована.

Також Еспресо.TV , що прокуратура завела справу за захоплення газорозподільчої станції на Херсонщині
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 19:16
Російського віце-прем'єра обурив лист українського посла в Молдові, призначений не йому

Заступника голови уряду Російської Федерації вивів з рівноваги лист українського посла в Молдові Сергія Пірожкова до влади ПМР, яким Київ повідомив Тирасполь про впровадження українською стороною особливого пропускного режиму на кордоні у зв'язку з російськими провокаціями.

Очевидно, придністровські власті поінформували про це Москву, але настільки бурхлива реакція публічної особи й посадовця просто виходить за межі пристойності: "Это письмо посла Украины в Молдавии в МИД Приднестровья.
Обнаглевший сукин сын окончательно дискредитировал роль Украины как посредника в приднестровском урегулировании", записав Рогозін у своєму .

You must be registered for see images

You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 19:18
You must be registered for see images

Біля шиномонтажу у Кам'янці-Подільському

Фото, зроблене 16 березня біля шиномонтажу у Кам'янці-Подільському (Хмельницька область).
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 19:45
Чотирьох чоловіків з арсеналом зброї і символікою Росії впіймали у Дніпропетровську. Один із затриманих назвався начальником охорони Царьова

В Дніпропетровську активісти "Правого сектору" і міліція затримали чотирьох підозрілих чоловіків, які в двох автомобілях везли цілий арсенал зброї і російську символіку, передає .

Як повідомляють у Штабі національного захисту Дніпропетровської області, затримані поводилися агресивно. Під час затримання один з них погрожував міліціонерам, що він начальних охорони депутата Олега Царьова. Всіх чотирьох затримали і доправили в Бабушкінський райвідділ міліції.

В двох автомобілях, в яких їхали затримані, правоохоронці і активісти знайшли три помпових гвинтівки, мисливські патрони, ножі і шматки арматури.

Як Еспресо.TV, 16 березня також у Запорізькій області затримано озброєну групу провокаторів.
 

21h

Вернулся
Почему при наличии системы ГО у нас никаких о нес данных, как будто ее нет. Чего ждут?
 
Зверху