Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

МАХ, ну невже так важко у цій темі написати, а нерозводити оффтопи?
Останній раз переношу. І не потрібно робити з мене козна що. У темах, крім цієї, дій модераторів не обговорюються і це остаточно і не обговорюється.
Мультінік сам по собі не переслідується, тим більш якщо з одного компа декілька користувачив і у кожного свій нік. Навить навмисно ніхто за цім не слідкує, хоча і були колись спроби. Але, якщо людина відправлена до бану і створенням ще одного ніку намагається продовжувати свою діяльність, і що гірше за все продовжує писати і порушувати те ж саме, то вибачте, сенс бану зводиться на нівец. Якщо цікаво, за що був відправлен до бану нік Серг_Т - подивиться у мене у профілі ця людина намагалась підіймати це питання і я те повідомлення процитував, але відразу попереджую там мати.
Відносно того, що я керуюсь емоціями, якщо я привильно зрозумів і це відносилось до мене, ну вибачте. Я багато в чому згоден з Сергом, тому відразу як переконався що це саме його новий нік, до бану не відправляв, а попереджав і давав йому можливість тут писати. Але якщо людина навмисно постійно лізе на конфлікт, порушує правила і ще й починає на такі самі порушення вказувати іншим з закликами їх забаніти і звинуваченнями у бездіяльністі модераторів, то іншого вибору, ніж відправити скандаліста до бану нема. Бо чим більш його жалієш, тим більш він сідає на голову.
І не треба якось все це перекручувати на його політичні переконання. Мені особисто не на стільки подобається Тимошенко, і тим більш не неподобається Ющенко, щоб ще когось за прихильність до Ющенко і неприхильність до Тимошенко якось намагатись використовувати модераторськи можливості.
Ну, а решту, те що відноситься до теми, з якої я це повідомлення переніс, будь ласка самі там ще раз напишить. Я там частково згоден, але є деяки думки, але писати їх у цій темі не буду.
 

mangust

патріот
А чому мою тему "Політичні анегдоти або анегдоти про політиків" була переміщена в тему гумор та ще й під іншим ніком? Це анегдоти стосовно політики і вони повинні бути в темі "Політика"
 

Grosso

wonderwall
Перебування політичних анекдотів у гілці "Гумор" цілком виправдане.
До речі, незалежно від нашого бажання, наші державні мужи є найбільшими блазнями у цій країні та можуть розвеселити навіть мерця.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

А чому мою тему "Політичні анегдоти або анегдоти про політиків" була переміщена в тему гумор та ще й під іншим ніком? Це анегдоти стосовно політики і вони повинні бути в темі "Політика"
Там вже існувала аналогічна тема, тому довелось їх об'єднати. А оскільки повідомлення у ній раніше були розташовані, то відповідно вони по даті і раніше йдуть.
Ну, а чому переніс - гумор повинен позитивні емоції викликати, а тут замість того щоб позитив отримувати, починають ображати у відповідь один одного. А там хоч розділ більш позитивний, щось не сподобалось, почитав іншу тему і вже веселіше. :).
 

[NAME]

Забанен
Дак как на счет моего предложения? Вон уже и madwolfa переживает :)
 

CHGrey

Rzzevskiy
А почему закрыли тему Цензура вместо культуры? Или тема неактуальна для Украины?
 

Serg_T

Забанен
Re: Відповідь: Российские телеканалы

Закрити ще одну тему? Тут хоч є слово по темі? Без образ життя і спілкування не буде?
Ще одна образа хоч з якогось боку і бан на 3 дні. Кожна образа збільшує термін бану.
Да вы шо, дорогуша, тут оказывается за оскорбления еще и наказывают? Я думал только меня, вон "ПВОшник" меня обложил по полной, а я все жду "справедливого возмездия". Вам привести посты КОСТы в которых он в бан отправлял за ПРОСТЫЕ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ?
з.я. Я ж вас не обидел, не так ли? Если что, сразу же извинюсь, вы только пишите,"ради вас хоть сто раз" :)
Ах да, вот кстати тот , послуживший поводом к "бане"
 
Останнє редагування:

Serg_T

Забанен
Смотрю вот на деяния КОСТяныча и поражаюсь... вот к примеру : есть такой пользователь, nevada251186 его значит забанили типа за спам (но там проде одно сообщение было в разделе "куплю -продам"), но нашего дорогого Юрочку-спаммера ака Сумчатая ака Владислава, в наглую выложившего прайс на свои услуги по спаму, костяныч чисто публично чисто предупреждает. Может пора уже и с нами делится из этих 10 центов за пост???
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Serg_T, до чого тут nevada251186 чи якийсь Юрочка? Якщо nevada251186 забанен за порушення правил у розділі Куплю-продам, то там до флуда та спаму набагато більш суворіши правила. А що стосується цього розділу, то якщо я буду застосовувати таке ж покарання у ньому, то ти перший з бану ніколи не будеш виходити. Бо сумчата, якщо і "наповнює контент" де їй заманеться, то порівняно з тобою ці офтопи дуже рідки і їх видаляти так не набридає. І якщо я її, чи його попередив, то я своє слово стримаю, і якщо на протязі місяця знову десь не до села не до міста з'явиться повідомлення за зразок " а от у УП голосували ...", то гарантую, що тиждень бану він отримає. Так само як і ти, якщо ще тут на когось будеш образливо висловлюватись і оффтопити.
 
Зверху