Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Російсько-Українськи відносини.
Хоча, чого там, "дяк всєя Русі" Андрєйко Кураєв також кинувся відчищати Кіріла від бруду, та так інтенсивно, що невдовзі його старання були помічені та
Кожному своє. Хто звик аналізувати різні джерела, як то "МК", чи ось журналіст Леонід Соснін, якийВы бы всё-таки для начала прочли, что в том самом интервью Починка написано, или компетенция бывшего печатного органа МГК ВЛКСМ, который в свое время в Москве иначе, как "Комсовский мозгомоец" не называли, у Вас не вызывает ни малейших сомнений
You must be registered for see links
. Ну, а хтось беззастережно вірить колишньому податківцю, який 11 років мовчав і (о, чудо!) раптово заговорив на захист Гундяєва. І не просто так спонтанно, а саме чомусь перед виборами нового російського патріарха. І знову таки, зовсім випадково "сплячий правдоборець" повішав всіх собак на Климента, який (абсолютно випадково) був головним конкурентом Кіріла. Хоча, чого там, "дяк всєя Русі" Андрєйко Кураєв також кинувся відчищати Кіріла від бруду, та так інтенсивно, що невдовзі його старання були помічені та
Так що можете і "словєса" Кураєва до свідчень податківця додати. Відсутність у мене спокою з цього приводу - це всього лише Ваша чергова фантазія. Коли б Ви мали бажання, то погортали минулі сторінки цієї теми, і побачили, що згадки про тютюновий бізнес РПЦ я використовував головним чином, як аргумент проти таких собі зафанатілих адептів розливу РПЦ-ФСБ, що продзижчали всі вуха про те, які вони ідеальні, як сповідують здоровий спосіб життя і агітують всіх інших взяти на озброєння їх досвід. Але чомусь у них або моментально затягує язик в ..., або вони починають навіжену істерику, коли їм нагадуєш, як їх люба РПЦНикакая российская организация, имевшая в те времена таможенные льготы будь то РПЦ или коржаковские фонды, не торговала сама подакцизными товарами, а отдавала это право близким структурам, что действительно было со стороны государства ошибкой т.к. привело к массовым злоупотреблениям, причем не только в РПЦ. Поэтому эти льготы более 10 лет как отменены. Инциндент исчерпан, но Вам он до сих пор покоя не дает.
Слава Богу, хоч Ви не заперечуєте факт такого бізнесу РПЦ в рамках "боротьби за здоровий спосіб життя". Абсолютно справедливо. В ідеалі оцінювати такий факт мали б росіяни і російська влада. Знову таки, коли Ви погортаєте старі повідомлення в цій темі, то побачите що в моїх постах немає ніякого негативу відносно інших церков і конфесій, які не лізуть в життя моєї країни, а значить і в моє життя, як то кажуть "зі свинячим рилом та в калашний ряд", які не намагаються вчити Україну і українців, як жити і що робити. На жаль РПЦ не серед таких церков, вона грубо та примітивно намагається посилювати свою експансію і експансію своїх босів з Кремля, заодно підтримуючи різного роду українофобських покидьків, та надаючи "пасторське благословіння" різного роду п'ятоколонному елементу. Тому вибачайте, але маю повне право виловлювати щодо РПЦ та її адептів ті слова, які вони реально заслужили, аж поки це кодло, як Ви сказали, не припинить "ломитися в мої двері".В конечном итоге оценивать данный факт должны всё-таки прихожане РПЦ и российские власти...
Я очень толерантно отношусь к любым конфессиям, лишь бы в дверь не ломились, но сторонники УПЦ КП просто задались целью доказать, что церковь которая их объединяет - церковь злословов и сплетников.
Невже у Вас така убога фантазія, що крім того нещасного фасаду більше і сказати нічого? Дивуюсь, як це Ви не закликали піти купити свічечок для матеріальної підтримки храму?Может всё-таки вместо того, чтобы в чужом грязном белье копаться, у своей церквы наконец фасад отремонтируете, а то без слез не взглянешь, или и в этом московский патриарх виноват...