Майдан 2

no0se

Al-Qaeda
как рассказывал мой математик, дело было во время померанчевой революции: "Забираю у одного юноши конспект, из которого он списывал, он подрывается смотрит на него стеклянными глазами и орёт: "Вы ущимляете мои права. Ющенко так, разом нас багато, нас нэподолаты.--- идиот ..."
з.ы. вы все загипнотизированы ачнитесь :)
 

MoLotok

UAMURHCP
масифікація - ні ! гіпнотизація - ні ! зомбування - ні ! майданоманія - ні ! бути особистістю - так !
 

MoLotok

UAMURHCP
За простой на майдані платять з обох сторін. Янукович правда більше вдвічі...
 

Ultraviolet

Active Member
Зомбирование через средства массовой информации (с обеих сторон) очень деже заметно.

Как его увидеть:
- отстраниться от событий и посмотреть от третьего лица (например со стороны китайца, которому все равно что здесь происходить и он просто смотрит на хронометраж).
- понаблюдать не отрывочно а на протяжении недели.
- в телеэфире, особенно новостном, характерно повторние одних и тех же фактов. Но их тяжело уловить так как коньюктура меняется по мере развития событий. Удар делается на тот факт который более важен для зомбификации в тот или иной момент времени.

Примеры:
Одни говорят мы уже готовимся к выборам (чтобы оказать воздействие на восприятие зрителем и подготовки его к внеочередным выборам)
Другие: мы ни к чему не готовимся. "П-резидент будет за все отвечать" и т.д.

Это иногда доводит до смеха, когда зомбификатор-журналист задает вопрос в котором заложен тезис или готовый ответ, а политик отвечает совершенно иным своим тезисом.

Зомбификация это и есть повторение одной и той же информации через определенные промежутки времени и независимо от того воспринимает это человек сознательно оно ложитсья подсознательно. МОжно сравнить с эфектом 25-го кадра.

Кого более детально заинтересовало зомбирование через СМИ:


ЗЫ повторение определенных слоганов и речевок это тоже включение ранее заложенных программ. КОторые подсознательное выводят на осознанный уровень психики.
 

delfium

Затворник
Регіональний культ Карго
© Володимир Щербина, «Народний Оглядач»

Імітатори з Партії Регіонів вважають, що треба все робити так, як “помаранчеві”.

Під час Другої світової війни на тихоокеанському театрі воєнних дій зародилось явище, що отримало назву “культ карго”. Під час протистояння з Японією на островах Тихого океану висадились американські військові. Туземці з подивом спостерігали, що американці не працюють в звичному їм виді (тобто не плетуть циновки, не вирощують батат тощо), а в той же час отримують літаками та кораблями “карго” (вантаж) – величезну кількість гарних корисних речей. Одяг, взуття, смачні консерви, намети, сірники, залізні ножі тощо. Але чому це “карго” приходить саме до американців? Напевно вони знають якійсь магічні ритуали, що боги саме їм надсилають оце чудове “карго”. Туземці уважно спостерігали за американцями і все запам’ятовували.

Після війни американські базі були покинуті, а коли через кілька років антропологи прибули на острови, то побачили дивні речі.

Туземці вирубували в лісі просіки (“злітні смуги”) або будували на березі щось схоже на причали. Поряд ставили хатину з довгою бамбуковою “антеною”. Вони робили з деревини та ліан копії літаків в натуральний розмір, смолоскипами відтворювали “посадочні вогні”. На “плацу” біля “злітної смуги” імітували проведення “стройової підготовки”. А жерці з дерев’яними “навушниками” щось кричали в бамбукові “мікрофони”. На багатьох островах повністю відмовились від старих релігійних культів і стали поклонятись “літакам” та “летовищам”. Це явище отримало назву “культ карго”.

От саме подібний “культ карго” ми спостерігаємо зараз в Києві. Керівники Партії Регіонів та їхні союзники по сей час абсолютно щиро вірять, що Майдан-2004 був “американською політтехнологією” і був влаштований на американські гроші. От і намагаються якомога точніше відтворити зовнішні ознаки “того Майдану”. Наймають і везуть в Київ людей, ставлять намети, роздають прапорці та блакитні стрічки тощо. Пояснювати їм, що Майдан неможливо відтворити штучно – все рівно, що розповідати тихоокеанським туземцям про індустріальну економіку. І як туземці вперто імітують дії американських військових, так і регіонали будуть вперто намагатись як можна точніше зімітувати “помаранчевий Майдан”.

Їхнє “наметове містечко”, що все літо простояло в Маріїнському парку, нічого не дало. Отже тепер регіонали вирішили, що треба все зробити, як “помаранчеві” – поставити “наметове містечко” на Майдані Незалежності та створити там сцену – таку ж, як була у “помаранчевих”. Найняти побільше людей (“от тільки у американців грошей було більше, то й більше народу найняли”), забезпечити їх атрибутикою. Найняти артистів. Може також перекрити Хрещатик. Зробити звернення в Конституційний Суд. Поміняти склад ЦВК.

Що буде далі? А далі будуть спроби повторення інших кроків “помаранчевих”. Будуть імітації підтримки діаспори – для цього в таборі регіоналів почнуть вивішувати прапори іноземних держав. Будуть спроби імітації блокування державних установ – принаймні деяких. Грошей для найму статистів повинно вистачити. Може навіть спробують повторити “барабанно-діжкові” шумові ефекти. І тому подібне.

Чого в решті-решт вони досягнуть? А нічого. Максимум, на що здатні ці імітатори, - це знищити траву в Маріїнському парку, напаскудити в центрі Києва та погіршити міліцейську статистику кількості випадків хуліганства, пиятики, нецензурної лайки та дрібних злочинів.

Розповідати регіоналам про відмінності – справа абсолютна безперспективна. Як туземець ніколи не зрозуміє особливостей індустріальної економіки, так і регіонали ніколи не зрозуміє, що ще до Майдану-2004 були акції “Україна без Кучми”, що протягом літа-2004 наростала акція сумських студентів, що 22 листопада 2004 року на Майдан САМОСТІЙНО вийшли кияни, а вже ввечері почали САМОСТІЙНО прибувати люди з різних регіонів. Регіонали ніколи не зрозуміють (і не повірять), що в помаранчевому наметовому містечку були люди, яких перед від’їздом в Київ відспівували в церкві, тому що були впевнені, що вони їдуть на вірну загибель. Що багато старших людей прийшли в наметове містечко для того, щоби у випадку атаки внутрішніх військ прийняти на себе перший удар і таким чином дати можливість евакуюватись безвусим студентам, які не мають досвіду справжнього силового протистояння. Що кияни масово носили в наметове містечко їжу та теплі речі, а багато хто надав свої квартири для приїхавших протестувальників. І багато інших “дрібничок”, які неможливо штучно відтворити. Регіонали так і не зрозуміли, чому масове завезення у 2004 році найнятих “прихильників” нічого їм не дало.
 

Andys

New Member
Ау??? больше конкретики. Я думаю здесь не только я устал от твоих разговорах о сексуальных позах, изначиловании и убийствах. Что-то с психикой или ориентацией? У меня есть знакомый врач, телефончик дать? недорого.



Абсолютная правота? а это как? Как ты можешь вариировать терминами которых не существует в природе?



no comments...

зы. Вы, Юлеподобные, все такие?
ты шо з дуба впал?
по-моему, большинство нашей элиты надо в лагеря ссылать, но система требует руководство и живём с тем, что есть
А Тимошенко единственный, кто активно готов отдать всё за власть и ради власти (по крайнеё мере показывает)
Я считаю что, вообще на высших постах должны сидеть люди больные власть и желанием работать на систему (деньгии и т.д. должны быть средством а не целью)
p.s. по -воему я должен нормально воспринимать, когда показывают человека построевшего своё богатсво грабанув народ и говорят какой он хороший и сколько для страны сделать, я должен верить в эту чушь?
p.p.s. вообще-то смерть - это слишком гуманное наказание человека, надо обязательно чтобы перед смертью он поработал побольше да потяжелее
 
Останнє редагування:

Алекс

New Member
Re: Відповідь: Майдан 2

Сьогодні буквально брат писав(мешкає в Києві), що біло-блактно-розово-червоні пообсцикали всі двори в центрі Києва... :(
Каже, що у 2004-му все було набагато культурніше.
А у нас не лучше.
Когда неформалы проводят свои сборы в столовой СумГУ,
не то что все углы обоссаны, всё просто обоссано.
Пройти неяк.
 
Зверху