Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.
Я мультиникизмом не страдаю.
Уявіть собі, я - так само. А про що це Ви, до чого тут мультиникізм (вам позаздрив би сам Маяковський, який любив вигадувати нові слова.)
Так что ваш винигрет явно относится ко многим никам.
А може ще й статистичну виборку представите по цим самим багатьом нікам. З розподілом по Гауссу, коли Ваша ласка вже згадали вищу математику. А взагалі то схоже на те, як дитина в садочку, якого спіймала вихователька на шкоді, "здає" своїх "подєльщіков" які встигли розбігтись. До чого тут інші ніки. Іще одне, слово "винигрет" в російській мові пишеться не так.
И вообще то кажется прапорщик то было вроде в вашем нике.
Агов, Ви ну просто реформатор форумських термінів. В моєму ніку слова "прапорщик" немає. Ви хоть знаєте, що таке нік і чим він відрізняється від підпису? Почитайте основні правила форуму. Там трохи не так інформація подається, як в статуті, але, сподіваюсь, розберетеся. Щодо згадуваного мною "дикого прапора", то дуже вже він мені нагадує Вас за методом викладання думок - "Это вам - не это", "Нужно понимать всю глубину наших глубин", "Отставить, у нас выслуга лет и субординация" тощо. Ви часом лекції не одного замполіта слухали?
И про кумиров то не ко мне
Вибачте, звичайно кумирів мати гріх. А ось бути шанувальником великого таланту великого проФФесора - то Вам ніхто і не забороняв. І манера балакать у вас подібна (ви часом не один політичний клуб відвідуєте). Ну і те, що Ви віддали в свій свій голос за його партію - результат закономірний. Просто такий чолов'яга Вам не може не імпонувати. Хоча щось в останньому опитуванні Ви схилились до Литвина, якщо я не помиляюся? Це просто прогрес! Браво!