Оффтопики.

Perasma

Member
Re: Кризис в Украине.

справа в тому що поки народ стоїть на колінах
треба раз і на завжди зясувати хто ти є
памьятаєте Ющенське Ми не бидло
так ось починаючи з дуже далеких часів ми є бидлом
нас завжди обкрадали і не давали жити спокійно 1991 рік або 2009
криза це смішно ми є 1 з найбільших і найпотужніших держав у європі
але ми забиваємо про те
ми забиваємо про те шо ми перш за все ЛЮДИ
а якщо не ми то хто примусить нас згадати
Ющенко Тимошенко ????
 

Trast

Забанен
Re: Кризис в Украине.

Уся справа в тому, що підла, аморальна людина завжди виграє у чесної і моральної. Оскільки завжди першою наносить удар нижче пояса, знаючи, що удару у відповідь може і не бути.
Это о результатах президентской гонки 2004 года?:mrgreen: Золотые слова! Неужели прояснение рассудка прогрессирует?
 

Randomize

Забанен
Re: Кризис в Украине.

И кто ж кого предал? Это про отравление разговор, или про создание донецкой республики?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

В ПР созрел бунт...
Разгорелась жаркая дискуссия. В какой-то момент за товарищей по партии решила вступиться Анна Герман. «Завсвязями со СМИ» обрушилась на депутатов за то, что, вон-де завтра важнейшее для ПР голосование, а тут людей сталкивают лбами, и вообще – пора заканчивать этот «пи…еж». Несколько источников заверили «Обком», что Анна Николаевна произнесла именно это слово (но это, собственно, и не новость: в Интернете с 2004 года ходит запись, где Аня вспоминает журналистам «их мать» за неуместный, по ее мнению, вопрос, заданный «Лидеру»).
...
Був такий епізод у Ані-феміністки - Для бажаючих . :mrgreen:
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Кризис в Украине.

Уся справа в тому, що підла, аморальна людина завжди виграє у чесної і моральної. Оскільки завжди першою наносить удар нижче пояса, знаючи, що удару у відповідь може і не бути. Перші два роки Ющенко з Тимошенко НЕ БОРОВСЯ. А що у відповідь. Підступне, підкилимне цькування Президента в ЗМІ (згадаймо хоча б "любі друзі", звинувачення у корупції). Усе це - підкилимна робота Тимошенко.
Посміявся. У мене таке враження, що Ющенко як став Президентом так відразу і почав носити удари по Тимошенко. І останній рік вони все підліши і безглуздіши, що саме і каже про те, що у першому реченні написано. Тому у цьому випадку скоріше все з точністю до навпаки.
І особисто для незрозумілого Сіроши, я про Тимошенко не кажу що вона свята.
А взагалі для цієї "солодкої парочки", було б набагато краще підтримувати один одного, і на після ціх президенських виборах обов'язково кожен з них був би на одній з двох ключевих посад. І краще, якщо б помінялися місцями, бо кожен з них займається не тою справою, у якою більший має талант. Може і для країни у такому випадку булоб краще. Принаймні не так погано, як зараз. А так маємо те, що маємо.
 

Randomize

Забанен
Юля.. Юля... а тем временем она себе в карман очередной кредитик в 5 млрд пытается положить, за наш счет.
З.ы. Да, взял и сделал "подляну", в 2005 понизил свои права до дворника :)
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Чи не пдкаже хто, що то був за мітинг в понеділок 9 лютого перед "пентагоном". Проводила якась молодіжна організація (СУми - Сучасна Україна - ми), принаймні учасники на вигляд були молоддю.
 

Satori

Well-Known Member
Re: Відповідь: "Мови" та "языки".

Яке неподобство! Це вже неодноразово (точніше сказати другий раз) коли школярів "щімят" за використання російської мови. Нагадаю, що перший випадок був задокументований в передвиборчому ролику блискучого українського політика Н.Вітренчихи (це коли дівчинку не випустили до туалету через те, що просилась російською мовою).
М-да...Че было не пристрелить их сразу?
Проблемы решаются ведь так просто....
 

Dobrofey

Active Member
Re: Відповідь: Оффтопики.

Чи не пдкаже хто, що то був за мітинг в понеділок 9 лютого перед "пентагоном". Проводила якась молодіжна організація (СУми - Сучасна Україна - ми), принаймні учасники на вигляд були молоддю.
"Молодежь против ветра" :lol::lol::lol:
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: "Мови" та "языки".

М-да...Че было не пристрелить их сразу?
Проблемы решаются ведь так просто....
Навіщо так жорстоко? Відчувається стара "совковая закалка" у неприйнятті всякого інакодумства. Треба їх було за Вашим же рецептом нагодувати горілочкою під шашлички. Ось тоді б вони і набралися патріотизму, принаймні до рівня, не меншого ніж Ваш.
 
Зверху