Оффтопики.

Serg_T

Забанен
Ответ: Оффтопики.

ага ) нехай люди мізки напружуть, відбудовуючи логічний ланцюг )))

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

Я безпартійний, і моя точко зору відносно нашого політичного олімпу з 2004 го не мінялась (нажаль я ще тоді передбачав те, що робиться зараз, звісно на мене тоді дивилися як на обкуреного.. але зараз я так дивлюся на них:D)
Я аналогічно :D

Serg_T

Забанен

Тоді ми з двох різних "безпартійних" партій.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Юлія Тимошенко

Та вони, здається тиждень тому до того ж висновку дійшли, але мабудь того разу забули, забудуть і цього разу...
Здається, то СімДім був, а вони проігнорували. І тепер видають це за своє відкриття))))

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Юлія Тимошенко

Та просто огидно її читати :) Я думав якщо її проігнорить - вона перестане , але вона як удав прилаштувалась и создає постільно атмосферу свого посту :x
Ну це твоя суб'єктивна думка, а може комусь подобається )))
А ти її ігноруй і надалі. КОСТа вже сказав як, повідомлень не будеш бачити, менше будеш нервувати.
З.І. Так і не зрозуміло як можна постільно створювати атмосферу свого посту)))))))))

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Ответ: Юлія Тимошенко

Здається, то СімДім був, а вони проігнорували. І тепер видають це за своє відкриття))))
Прочитала б спершу
То вже доречі перевірка нахабна, а щодо відкриття, так мені якось....те що бот я помітив с третього його напису (помітив би й раніше, але тут у декотрих є така манія - не відповідати на питання, "броню вмикати", так от я спочатку подумав що то мультінік чийся)

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Юлія Тимошенко

Прочитала б спершу
То вже доречі перевірка нахабна, а щодо відкриття, так мені якось....те що бот я помітив с третього його напису (помітив би й раніше, але тут у декотрих є така манія - не відповідати на питання, "броню вмикати", так от я спочатку подумав що то мультінік чийся)
Бот, на скільки мені відомо,-це програма. А тут скоріш за все жива людина, яка пише повідомлення з певною метою. Але ви звичайно найгеніальніші і найрозумніші, в купі з Лайф-ЮА :)

Serg_T

Забанен

а мені якось все-таки по... всеодно короче... а Пані Равена в курсі, що є таке поняття як "словник" (причому він може знаходитись на окремому сервері, звідки бот розсилає їх, відповідно зі списком розсилки), чи їм зі спамом у житті не доводилось зіштовхуватись?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

Serg_T, я бачу ви і стосовно ботів дуже обізнані :). Можна провести екперімент. Я зараз трішечки почаклую і посилання на створену "ботом" тему отримає іншу назву, і подивимось буде цей бот там жеж писати, чи знайде тему за назвою.

Serg_T

Забанен

впринципі нормуль ))) але я думаю там є алгоритм , який слідкує за темою (зміною) і нічого складного не вартує прописати пошук :) (звісно якщо кодер "при голові" чи принаймні має подібний досвід )

Зверху