Я аналогічноЯ безпартійний, і моя точко зору відносно нашого політичного олімпу з 2004 го не мінялась (нажаль я ще тоді передбачав те, що робиться зараз, звісно на мене тоді дивилися як на обкуреного.. але зараз я так дивлюся на них)
Здається, то СімДім був, а вони проігнорували. І тепер видають це за своє відкриття))))Та вони, здається тиждень тому до того ж висновку дійшли, але мабудь того разу забули, забудуть і цього разу...
Ну це твоя суб'єктивна думка, а може комусь подобається )))Та просто огидно її читати Я думав якщо її проігнорить - вона перестане , але вона як удав прилаштувалась и создає постільно атмосферу свого посту :x
Прочитала б спершуЗдається, то СімДім був, а вони проігнорували. І тепер видають це за своє відкриття))))
Бот, на скільки мені відомо,-це програма. А тут скоріш за все жива людина, яка пише повідомлення з певною метою. Але ви звичайно найгеніальніші і найрозумніші, в купі з Лайф-ЮАПрочитала б спершуYou must be registered for see links
То вже доречі перевірка нахабна, а щодо відкриття, так мені якось....те що бот я помітив с третього його напису (помітив би й раніше, але тут у декотрих є така манія - не відповідати на питання, "броню вмикати", так от я спочатку подумав що то мультінік чийся)