Штампуэ - наприклад таж сама Сумчатая в усих темах одно и тож (дословно) яка Юля погана и Який Ющенко хороший , й дурню зрозумило що не просто так (доречи массово в темах де не згадуэтся навить призвище Тимошенко) - дивує чого робота не забанять ?Цікаво як вона оффтопить?
а від нас і не "відходило", мнеше б модери "упорядковували" форум, то швидше ви це побачили.Нарешті, панове, і до вас дійшло? Більше оффтопити не будете?
Тому що бот робе своє діло, підійма рейтиг Тимошенко (по хитромудрому, але працює на результат).Штампуэ - наприклад таж сама Сумчатая в усих темах одно и тож (дословно) яка Юля погана и Який Ющенко хороший , й дурню зрозумило що не просто так (доречи массово в темах де не згадуэтся навить призвище Тимошенко) - дивує чого робота не забанять ?
Та вони, здається тиждень тому до того ж висновку дійшли, але мабуть того разу забули, забудуть і цього разу...Нарешті, панове, і до вас дійшло? Більше оффтопити не будете?
Може й так , людина це побачить і зрозуміє що проти неї плететься інфорсмаційна війна , Може й так , може ви й праві ... :no:Тому що бот робе своє діло, підійма рейтиг Тимошенко (по хитромудрому, але працює на результат).
Та просто огидно її читати Я думав якщо її проігнорить - вона перестане , але вона як удав прилаштувалась и создає постільно атмосферу свого посту :xТа вони, здається тиждень тому до того ж висновку дійшли, але мабудь того разу забули, забудуть і цього разу...
У налаштуваннях форуму є така функція, як ігнорування користувача. Спробуй. Або спробуй ПС їй надіслати, познайомся . Будеш другим }{от@бичем.Та просто огидно її читати Я думав якщо її проігнорить - вона перестане , але вона як удав прилаштувалась и создає постільно атмосферу свого посту :x
Ну в такому випадку знайди у правилах підставу для бану. Не забудь, що такі самі правила потрібно буде застосовувати і до усіх, у тому числі і до тебе.А не простіше забанити? Я не бачу тут такх, что підтримує протилежне?