Оффтопики.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Повторяю, свою позицию - человек, который призывает и рекламирует противоправные действия не имеет морального права "быть у руля"!
Це ваша особиста думка, що може не співпадати з думками інших. Якщо якісь претензії виправдані - то дії модератора скасовуються. Якщо ж ні - то ні. Те, що ви вважаєте щось не правильним - ще не означає що воно таким і є.
Я ще раз повторюю: якщо у вас є якісь конкретні претензії, то я завжди готовий на них відповісти, а порожній тролінг буде або видалятися (за наявності підстав), або ігноруватися.
 

Simpson

シンプソン
Модератор
Stein, о да, а потом еще доказать факт сбора не армии или полка. Было просто желание организвать тур поездку в Северную Корею... Или никто, кроме сумской оппозиции, не призывал уничтожать государственную собственность в виде флагов, какие бы они не были.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

За Конституцією України державними символами є жовто-блакитний прапор, герб та гімн. Жодним законодавчим актом не було регламентовано розвішування червоного ганчір'я на держустановах. Проект закону, що дозволяв використання червоних прапорів, підписаний Президентом не був і в силу не вступив. Відповідно червоне ганчір'я, що висіло б на флагштоках біля адмінбудівель - висіло б в порушення Конституції України (про що і заявив Конституційний суд скасувавши провокативний закон), тому зірвати його звідти - було б виконанням свого громадянського обов'язку кожним громадянином України. Рівно і якби там висів прапор Партії регіонів, БЮТу, КПУ, КПРС, НСДАП, Братства і т.д. і т.п.
Але чомусь заклик зривати від Братства - це "провокація", а заклик зривати від БЮТу - це "їхня позиція"...
 

Simpson

シンプソン
Модератор
Stein, да пусть хоть звездно-полосатое висит - это имущество и принадлежит ГОСУДАРСТВУ, т.е. оно на балансе, за него отвечает человек. Вы как гос. служащий должны знать, что отвечают и описывают ВСЕ. По сути Вы призывали в своих постах уничтожать государственную собственность... Вы это понимаете?

Выше писали

Якщо у вас є якісь претензії до моєї роботи - то є відповідна тема де це обговорюється.
Якщо вас цікавить процес призначення помічників модератора - то це теж описано у відповідній темі:
А вы читали??
Рекомендую, в частности это:
7. Работа модератора заключается в:
а) поддержании порядка в разделе - соблюдение пользователями сетевой этики, правил форума и законов Украины;
зыы о том, что сумские бюты и прочие не призывали срывать и топтать гос майно, а соответствующая статься в СМИ была не правдива вы уже "забыли". впрочем я не удивляюсь вашей "памяти" - вам мозги кочр промыл хорошо....
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Я особисто нічого зривати не закликав. Я виклав заяву Братства, яке закликало зривати. Так само, як і виклав заяву БЮТу, що також закликав зривати.
Та ж сама заява була розміщена на сайті інформагентства "Уніан" і жодних спростувань ані на день виходу заяви, ані на день дії тої заяви - не було. Якщо у вас чи у БЮТу є докази того, що Уніан розповсюджує брехливу інформацію - ну то нехай подають на нього в суд, це їхня справа. Якщо суд видасть вказівку "видалити" чи "спростувати" - покажете мені рішення суду і я "видалю" чи розміщу "спростування" після того, як відповідні ж дії зробить і інформагентство "Уніан".
Щодо "державної власності" - то на ньому ніде на написано чиєї воно власності. За законом його там бути не повинно. Флагштоки відкриті, і хто там чого підняв - ні хто не знає. Завтра хтось там прапор НСДАП підніме, і що, ви будете теж кричати: "рукамі нє трогать - ето государствєнноє імущєство"?
 

Simpson

シンプソン
Модератор
ок. этот эпизод "закрыли". хотя интересно - можно "процитировать" майн кампф или скопировать "рецепт" бомбы и "- я не виноват, я не автор - подавайте в суд на первоисточник"? Знакомы с понятием распространение?

армию в Корею какого хера вы собирали на форуме? или опять мопед не мой?
зачем клянчим деньги для осквернителей могил?
....
продолжать? или это опять мое "мнение"
повторяю - Вы не имеете морального права быть помощником в данном разделе, а то что Вас назначили - это "личное" желание КОСТы, который сам не хочет быть крайним в данном разделе.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

армию в Корею какого хера вы собирали на форуме? или опять мопед не мой?
Нє мой. Почитайте уважно повідомлення.

зачем клянчим деньги для осквернителей могил?
Збирали гроші на допомогу політв'язню. Стаття, яку їй "шиють" - "липова". Та й згідно законодавства, без рішення суду вона не є нічиїм "осквєрнітєлєм", а рішення суду не було.

то что Вас назначили - это "личное" желание КОСТы
Це його повноваження і його рішення. Є питання до самого рішення - ну то задавайте їх тим, хто його приймав, це ваше право.
 

Simpson

シンプソン
Модератор
Вы недалеки или прикидываетесь?
Повторяю :
7. Работа модератора заключается в:
а) поддержании порядка в разделе - соблюдение пользователями сетевой этики, правил форума и законов Украины;
В ЗУ, УК и АК есть понятие - РАСПРОСТРАНЕНИЕ и оно относится не не только к наркотикам ;)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Якщо у вас є претензії щодо недотримання мною чинного законодавства - ви можете поскаржитися на мене модераторам. Якщо вони не врахують вашу думку - можете подати до суду на власників ресурсу, і відповідно якщо суд врахує вашу думку, то видасть відповідне рішення і власниками ресурсу буде видалено відповідне повідомлення.
Це по суті.
Та й покажіть мені, яку саме статтю закону, в якій саме частині та яким саме повідомленням і в якій саме його частині я порушив?
 

Andy

Well-Known Member
Re: О ценностях: советских, демократических, христианских

Z3RG,
Ну это твоя личная фантазия. Не будем влазить в дебри.
Это не фантазия, это жизнь :-( Реальность :-(

Можо жить в Штатах и не в кредит
На мусорке?

И там в отличии от нас самые богатые люди без В.О.
ВО к богатству отношения не имеет. Абсолютно. Просто в нашей стране очень странно отношение к ВО.

Мы сами себе ставим планку.
Ничего вы себе не ставите. Больше чем вам позволено, вы не прыгните.


Stein,
Та й вірити в те, що Лінукс витіснить Мікрософт...
А так ведь хочется верить :) Ну а вдруг. Есть версия, что как только в СНГ начнут давить на лицензионность как в "Европе" и США так сразу Linux и победит :)

Як це не прискорбно, але їхній коледж в рази кращий за нашу заочну "вишку".
А может и за очную. МФТИ я конечно не сравниваю, но большинство..


Stein,
Кредитне рабство розповсюджується разом з демократичними цінностями. Все більше з'являється "борців за демократію" і все більше з'являється власників кредиток Приватбанку.
Про это я и писал

Stein,
Але не всі ще дійшли до того, і орієнтуватися треба не на заблудших, що живуть західними мірками, а на наш, вітчизняний спосіб життя.
Соглашусь. У нас традиции и история побогаче чем в США будет.
 
Зверху