Оффтопики.

Z3RG

Забанен
Re: Армії та озброєння різних країн

С чего ты взял, что это пурга? %))

Stein

Well-Known Member
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

Каким способом "неприбыльные фонды", напр, линукс агитирует брать кредиты?
Окрім Лінукса є ще купа "неприбуткових фондів".

статистика такова, что ОпенСорс себе могут позволить только богатые страны, а нищеброды экономят быдлокодерами, и сидят под М$
Статистика такова, що лінукс-кодери розвинених країн або написане потім продають, якщо вийшло щось суттєве, або просто дописують рядочок в резюме і йдуть працювати в серйозні контори.
В нашому ж суспільстві вільні кодери замість написання лінуксів - ламають мікрософти, адоби, аббі і т.п.
Кожен практикується по-своєму. Просто на заході "нагадити Мікрософту" написавши "кряк" на Офіс - "чрєвато послєдствіямі", тому вони і кидається "на зло врагу" розвиваючи "оупен-соурс". Нашим же написання "кряків" боком не виходить, а позаяк воно і приємніше і корисніше - то більшість займається цим.
Та й вірити в те, що Лінукс витіснить Мікрософт...

Можо жить в Штатах и не в кредит, просто у тебя не будет лексуса, а форд за 300 баксов. Так много живет, нефик на зомбоящик вестись. И там в отличии от нас самые богатые люди без В.О. Им и колледжей хватает.
Як це не прискорбно, але їхній коледж в рази кращий за нашу заочну "вишку".

По поводу розовых очков, что у нас в кредит жить не принято
Кредитне рабство розповсюджується разом з демократичними цінностями. Все більше з'являється "борців за демократію" і все більше з'являється власників кредиток Приватбанку. Але не всі ще дійшли до того, і орієнтуватися треба не на заблудших, що живуть західними мірками, а на наш, вітчизняний спосіб життя.

я национал-социалист (тольно не с этих бонов..., и фюреродрочеров), и не надо мне рассказывать про плюсы социального общества. И оно не обязательно должно быть тоталитарным.
Дєдушка з вами був не згодний.

И уж точно не Корчинский его построит.
Корчинський на сьогодні єдина людина (серед знаних політиків) яка може зламати цю систему. Окрім нього цього не зробить ніхто. Принаймні я не бачу іншої людини здатної на то. А для того, аби побудувати націонал-соціалізм - треба спочатку повалити демократію. А з ким в цьому напрямку працювати, як не з Корчинським?

Simpson

シンプソン
Модератор
Re: Корчинський і К0

Собственно все "в цензурній формі" - матов нет, ну а все остальное- констатация фактов. Как можно назначить помощником раздела человека, который "армию" в Корею собирает на форуме? Пишет о том, что его политический "вдохновитель" взятки в судах давал, или пытается дать...

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

Якщо у вас є якісь претензії до моєї роботи - то є відповідна тема де це обговорюється.
Якщо вас цікавить процес призначення помічників модератора - то це теж описано у відповідній темі:

5. Помощники модераторов.
5.1. Модератор раздела может взять себе помощников в раздел, как из числа уже имеющихся модераторов, так и из числа пользователей.
5.2. Кандидатуры помощников расматриваются модераторским советом и назначаются в раздел, если нет возражений или если есть возражения, то в случае если большинство за них проголосует.
Якщо образи модераторської ради для вас "цензурна форма" - ну тут я нічим допомогти не можу, можете хіба що поскаржитись на видалення мною ваших повідомлень.

Simpson

シンプソン
Модератор
Re: Корчинський і К0

Stein, я прекрасно знаю правила и порядки форума :) но есть такая вещь как УК и Конституция, которые "выше" местных правил и Вам как держ службовцю это надо знать!
В общем- в соотв темах жаловались - ответа не было, поэтому, я принял решение "жирно тролить" в разделе и к чему всех призываю!

Z3RG

Забанен
Re: Відповідь: Корчинський і К0

Ні за що він не відповідатиме. Ніколи ніхто не доведе його причетність до того. Навіть яєшню смажило "Братство Святого Луки", а не просто "Братство". там все продумано до дрібниць.

P.S. І давайте дотримуватись правил, давайте без образ.
Хех.. так и я так же... вроди и пишу Корчинский, а понимают между строк :) А что, и каким шрифтом выделять - в правилах не прописано. И что поделать, если Корч - корень слова Корчинский, это так, по слогам )

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

но есть такая вещь как УК и Конституция, которые "выше" местных правил
Я чудово знаю що, де, і як казати. Уже держслужба то навчила. Тож якщо є претензії конкретно до моїх власних слів, які порушують Закон - подайте на мене в суд.

В общем- в соотв темах жаловались - ответа не было
А не спадало на думку, що таки претензії не виправдані?

поэтому, я принял решение "жирно тролить" в разделе и к чему всех призываю!
Нахрапов ІІ? Ну-ну...
Тільки не забувайте, що тролінг про торговця шкарпетками і образи модераторів - трішки різні речі...

Simpson

シンプソン
Модератор
Re: Відповідь: При владі

А Ющенко чимось кращий? Там всі однакові. Не має різниці в прізвищах, не варто виділяти когось особливого: Ющенко, Тимошенко, Луценко, Янукович, Азаров... Вони всі однакові. І судити їх треба за одною статтею. Як тільки ми почнемо розділяти їх на "опозицію" та "владу" - ми припустимо, що вони чимось відрізняється, і ми одразу програємо. Ворог має бути один. Люди не здатні боротися проти купи різних противників - їх всіх треба узагальнити. Якщо проти тебе всі і різні - не кожен витримає таке, а от коли проти тебе один ворог - це зовсім інша справа.
давайте "начинать" с себя - в частности не призывать к сбору средств на адвоката для осквернителей могил ;)

Simpson

シンプソン
Модератор
Re: Відповідь: Оффтопики.

А не спадало на думку, що таки претензії не виправдані?
нет, ибо в одной из тем КОСТа ответил, что Штейн-а сам не "любит", но взяли в помощники, т.к. "он" один из самых активных по разделу, другим в.т.ч. суперам и модерам "влом" все читать и чистить....

Повторяю, свою позицию - человек, который призывает и рекламирует противоправные действия не имеет морального права "быть у руля"!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

А ви почніть з того, що не створюйте оффтопи та доведіть факт осквернення могил. Їсти ті ж яйця на цвинтарі біля реальної могили на Пасху - чомусь не є оскверненням могил, а тут - на тобі, осквернення.

Зверху