Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

По-перше, Дмитро Олександрович служив уже тоді, коли вже во всю волали "дисиденти" та "радіо свобода", а жреці "перебудови" відкрито хаяли на чим світ стоїть все радянське...
Свята правда. Не було армійського махача "земляцтво" на "земляцтво", не було чукотських анекдотів - була дружба народів. І ось біда - кляті дисиденти, радіоголоси та жреці перебудови розхитали та завалили суперкраїну. Одне не зовсім розумію: що ж то за супер така країна, яку можуть розхитати і завалити дисиденти з радіоголосами.
По-друге, локальні сварки "вулиця на вулицю" біли є і будіть завжди. Проте не варто це плутати з відкритим військовим конфліктом і санкціонованим державою вирізанням одного народу іншим.
Дуже цікаво. А можна з цього моменту більш детально. Хто кого санкціонував. Яку сторону підтримала держава, (слід розуміти СССР), скажімо в конфлікті за Нагорний Карабах. Я чомусь вважав, що хлопців солдатиків посилали туди розтягувати протидіючі сторони, а виявляється, вони відбували там строкову службу, щоби санкціонувати вирізання одного народу іншим...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Свята правда. Не було армійського махача "земляцтво" на "земляцтво", не було чукотських анекдотів - була дружба народів.
Чукотські анекдоти - це в абсолютній більшості витвір "перебудови", проект відповідних технологів видаваний за "народну творчість".
Ви ще скажіть що в 40-х роках в армії влаштовували махачі "земляцтво" на "земляцтво".

Одне не зовсім розумію: що ж то за супер така країна, яку можуть розхитати і завалити дисиденти з радіоголосами.
Пропаганда, особливо санкційована найвищим керівництвом країни може творити по істині дивовижні речі. А якщо врахувати той факт, що "перебудова" в СРСР була одним з наймасштабніших експериментів з маніпуляції свідомістю, то роль різного роду "теоретиків ринкової економіки" та "ображених дисидентів" і всьої тої маячні, яку вони постійно несли з телеекранів, далеко не остання.

А можна з цього моменту більш детально. Хто кого санкціонував.
Санкціонують як раз зараз: Росія, Грузія, Киргизія...
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Я мав на увазі, що канонічність РПЦ під значно меншим питанням ніж канонічність УПЦ КП.
Вибачте, а хтось колись затверджував градації канонічності? Тобто яку церкву можна вважати більш, а яку менш канонічною? Невже знову фараон Дімон? Не знав, відстав від життя :(
Дозвольте спитати, а що тая держава зробила такого видатного за ці 20 років, щоб можна було використати як аргумент проти тих покидьків? Що ця держава зробила щоб не вважатися тимчасовим непорозумінням? Я не помітив, може ви?
...
Вибачте, це вже ми проходили, цього добра вже всі давно просто таки перечиталися у формі цитат з блогу фараона Діми. Слід прагнути світового панування, люди - мотлох, через який можна переступити, забезпечуючи собі місце в історії, в крайньому разі, закінчити життя слід сконавши на будівництві піраміди для фараона Корчинського... Нічого не забув? А, слід активно різати ментів, як то закликає Ваш підпис ... Здається все! Можна щось нового?

За даними професора Кінсі - це так і є.
Плюс нормальна здорова людина ніколи не творитиме такої гидоти, як вони.
О, наскільки я розумію, то цей "прелестный" професор Кінсі тримав свічку, або має задокументовані факти їхньої содомії :). Так? Щодо "нормальності та здоровості"? А Ви визначний лікар, щоби визначати іх нормальність? А якщо зараз відпишуться люди, що Вас не вважають за нормального і здорового, Ви їм повірите та заперечувати не будете? Чи може Ви прихильник методик того "доктора", що так само стверджував, що "нормальных и здоровых людей у нас больше, чем этих казлов, которые нам постоянно мешают жить"?
Ібо Господь так сказав:
«Если кто ляжет с мужчиной, как с женщиной, то оба они сделали мерзость: да будут преданы смерти, кровь их на них» (Левит, 20:13).
А ви що, любите педерастів?
Коли немає аргументів, то можна повиривати слова із контексту і спробувати зліпити щось новеньке. Спитаю ще раз, слово в слово з мого попереднього посту:
Тобто чому Ви зневажаєте лише художників-педерастів? Наскільки я пам'ятаю, в темі, якої зараз вже немає, коли я згадав священиків з нетрадиційною орієнтацією, Ви не були настільки категоричним.
Ви категорично нападаєте на художників-педерастів (хоча розумного доказу на їх нетрадиційну орієнтацію так і не навели, лише власні міркування; прямо як в тому анекдоті), але чомусь намагаєтеся захистити содомітів-священиків, коли я про таких згадую? Дивно...
Я мав на увазі місцеву українську, УПЦ КП. Не треба блюзнірства, ви ж і так мене зрозуміли.
Я не телепат і читати думки з Вашої голови не вмію. Тому і не розумію про що йдеться, коли чую про місцеву церкву.
Я здогадувався, аж тут ви самі зізналися...
Мушу Вас знову засмутити. Те, що я сказав - лише верхівка айсбергу. Насправді все набагато страшніше, а дуже суворої правди я Вам боюся відкривати. За Вас же хвилююся. :)
Доречи, одним з найвизначніших політиків та діячів в історії людства Дмитро Олександрович називав Вашингтона. Може все таки зміните хоч трішечки думку про нас, про масонів? Хоча б через повагу до думки
лідера! :):):)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Вибачте, а хтось колись затверджував градації канонічності? Тобто яку церкву можна вважати більш, а яку менш канонічною?
Справа не в критеріях, а в кількості питань щодо канонічності до конкретної церква і в їх вазі. Щодо канонічності РПЦ питань не так багато як до УПЦ КП. Нажаль.

Здається все! Можна щось нового?
Я не просив вас нагадувати мені мої бачення нової держави, я попросив вас назвати аргументи, які можна було б протиставити тим, хто вважає існування нашої держави певним історичним непорозумінням. Чого досягла ця країна отримавши задарма незалежність, як вона нею скористалася? На жаль сьогодні, я не можу нічого заперечити тим людям, я просто не знаходжу слів. Я довго шукав, думав, перебирав, проте так і не знайшов гідних аргументів у відповідь, може ви допоможете мені? Чи доведеться таки погодитись, що ті "покидьки" мають рацію?

але чомусь намагаєтеся захистити содомітів-священиків, коли я про таких згадую? Дивно...
А де саме я захищав священників-содомітів? Щось не пригадую...

Може все таки зміните хоч трішечки думку про нас, про масонів? Хоча б через повагу до думки лідера!
А де ви бачили моє ставлення до масонів? ;)

Коли немає аргументів, то можна повиривати слова із контексту і спробувати зліпити щось новеньке.
Слова Святого Письма для вас не аргумент?

О, наскільки я розумію, то цей "прелестный" професор Кінсі тримав свічку, або має задокументовані факти їхньої содомії
Він вивів загальне співвідношення певних типів людей.

P.S. Якщо ви бачите молодика в обтягуючих джинсах, рожевій кофтинці та сережками у вухах - не треба бути екстрасенсом щоб здогадатися, щодо наявності у "істоти" певних розумових відхилень (а содомія, доречи, теж є розладом в роботі головного мозку).
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Погодься, ну кому це цікаво, шо Янек чи Нахрапов пішов у відпустку. Що тут такого глобальног? Аби що бовкнути. Погодься.
Не скажи, діду! Ось мене зараз цікавить, невже разом всі санітари богоугодної установи на Свердлова пішли у відпустку, кинувши контингент без терапії, що окремі "постійні клієнти" тепер знову на форумі буйствують?
Швиденько перехопив галоперідолу, посьорбав кашки і в люлю. І нехай ремінці на цій люлі після цього тугіше затягнуть, щоби ти до клавіатури не дотягнувся.
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: Оффтопики.

Швиденько перехопив галоперідолу, посьорбав кашки і в люлю. І нехай ремінці на цій люлі після цього тугіше затягнуть, щоби ти до клавіатури не дотягнувся.
Молодец! Ты так здорово, со знанием дела описываешь нюансы пребывания в сумашедшем доме, шо сразу видно, шо они знакомы тебе не понаслышке.
 

nForce

секс
Re: Мы им показали кузькину мать

Ясное дело, выше. А как же иначе? У нас нынче, слава богу, общественный строй такой, шо одни люди (буржуи) самым законным образом по социальному положению стоят ВЫШЕ своих наймитов. Нас и в депутаты всех уровней самым законным образом набилось процентов до 90. И колбасу мы кушаем пожирнее. А разве это плохо? Наш трудолюбивый, свободолюбивый український народец твёрдо похоронил тот общественный строй, когда стремление одних людей быть выше других в народной среде порицалось. Сейчас каждый гражданин, если не дурак, может идти в буржуи, выбирать себе частное занятие по душе, нанимать рабов и грамотно их эксплуатировать. А кто не спроможен думать своей головой, так не надо выступать, понимаешь, оскорблять законопослушных граждан из буржуйского сословия. Иди в наймиты.
А ты, видно, из коммуняк треклятых, шо за равенство ратуешь?
великие люди манией величия не страдают,понимаешь?. Так что не переживай,про тебя "буржуйчика" никто и не вспомнит,понимаешь?такой великий,чаем угощаешь наймытов, а сказать где точки на форуме не по понятиям,понимаешь?
да,народ свободолюбивый,поэтому в наймыты к тебе не пойду,пониманаешь? у самого наймытов хватает,понимаешь?буржуй,блин....
 
Останнє редагування:

nForce

секс
Re: Мы им показали кузькину мать

чем хвастаешься то,буржуй?фотку сделай хоть глянуть есть чем хвастаться
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Мы им показали кузькину мать

у самого наймытов хватает,понимаешь
Ну, вот и отличненько. Приятно общаться с братом по классу. Хоть ты и коммуняка в душе, но это постепенно пройдёт. Я тебя прощаю.
фотку сделай хоть глянуть есть чем хвастаться
Фотку чего? Физиономии? Так её итак все знают и на рынке, и на форуме.
Ярканная
беда только в одном-тело то не разделишь на части и не разнесёшь по всем точкам
Упаси бог, твоё тело - достояние нашего класса, береги же его! Возьми побольше наймитов. Не жадничай. Ты ж - "добрейшая из добрейших", понимаешь?
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

...Кстати, привет тебе "тупо-недолуго-коммуняцкий" от линейки моих якобы троллей от Иосифа Джугашвили до Незабудки. Спасибо, бо ты и тебе подобные нас сдружили. Мы теперь - одна дружная команда, а Иосиф даже клинья подбивает к Незабудке.
Діду, ти знову переховуєшся від лікарів, чи просто санітари весь галоперідол попродавали наркошам, а тебе без пайки залишили? Старий Фройд точно сам би "гікнувся", коли б відкрив тебе в свій час. Те, що ти з успіхом ділишся на іпостасі - вже нікого не дивує. Те, що твої таки іпостасі на форумі показово чубляться між собою - також народ потихеньку звикає до цього феномену. Але, виявляється, вони вже і "клинки" один під одного підбивають!!! Діду, здайся сам добровільно. Бо якщо прогресуватиме твій стан такими темпами, то завтра ти напишеш, що у Йоськи з Незабудкою все цілком серйозно, а через місяць по-секрету нам повідаєш, що Незабудка від нього вже понесла... Згадай, як в свої часи ти казав народу з райкомвської трибуни: "Надо, товаріщі! Дайош!" Закликав їх, щоби прокинулася їх соціалістична свідомість. От сам тепер розбуркай свою свідомість і з почуттям обов'язку топай в знайому вже установу...
 
Зверху