Оффтопики.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Если мы одна страна то следует прислушиватся мнения всех членов, темболее если тебе остальные члены помагают.
Ну от до всіх і прислухаються. Ні хто ж не відміняє пільги ветеранам радянським у Донецьку. Якщо в Донецьку більшість воювала за СРСР - то вони дбають про ветеранів радянської армії, а якщо в Тернополі більшість підтримує позицію УПА - то вони надають пільги їм. Все цілком нормально. А от Донецьку втручатися у внутрішні справи Тернополя - вкрай не коректно.

Re: Герои УПА

Советую почитать бюджет. найти его можно на сайте верховной рады.

Если судить по Вашей логике, то откуда тогда туда (в бюджет) поступают деньги? От продажи грибочков и леса западной Украины? 45-50% дохода бюджета до кризиса составляла черная металургия, а это Полтавская, Депропетровская области Украины. Остальное походу уголь и машиностроение (не таврии а заводы потипу Фрунзе)
Полтава, Днепр - это да, а еще: Киев, Харьков, Запорожье, Львов и др., только где там Донецк с Луганском ?

В 2009-м на "прокорм" одного только углепрома страной было израсходовано совсем чуть-чуть - почти 11 млрд., а вся Донецкая область вместе взятая дала стране 7 млрд. с копейками.
Донецкая - доля убыточных предприятий в области составляет 42%, в Луганской области - 49%.

Кто-то боится стука касок на Грушевского или в чем проблема ?

AKULA GRANDIS

критикант
Кто-то боится стука касок на Грушевского или в чем проблема ?
Думаю да, ведь если выплеснуть столько безработных людей (прикрыть убыточные шахты/предприятия) начнется достаточно грустная обстановка... кормить семью надо, а работы нету, пойдут грабить....

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Я, например, согласен идти в мэры.
О, дідусь-"треклятийкомуняка" з "бані" вийшов! Слава Тобі, Господи!
Діду, ти знову наплутав з іпостасями (наскільки я розумію результат галоперідолової терапії). На посаду мера претендував твій такий собі "Градов". Ти що, все забув?

Мы срочно должны купить места в какой-нибудь партии, шоб баллотироваться во власть.... Предлагай свои варианты.
Пропоную непоганий варіант де взяти гроші на купівлю місць в партіях. Давай парочку твоїх іпостасей продамо за кордон. Там в них дефіцит з мультиніками, що воюють один з одним. Хоча, тут треба обережно, бо можливий варіант і "на органи". Це вже на якого продавця нарвешся. В усякому разі варіант не поганий, а ти собі нові "намалюєш". Згоден?

Останнє редагування:

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: Оффтопики.

Ось бачиш, друже, як воно йдеться. Ех!...
КОСТа удалил мой пост, на который ты по неосторожности сослался, а он по недосмотру это безобразие пропустил. Бо каждый понимает свободу слова по-разному. Так шо срочно удали и свой пост, бо могут посчитать и тебя за мой n-ный ник. Понял?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Дружище!!! Я с тобой согласен.
Вот и замечательненько! Хоть одного нашёл здесь человечка, со мною согласного. Так, может, вступишь в наше дворянское собрание? А то уж месяц минул, я уж два срока отсидел в бане по 10 суток, а полку нашего не прибывает. Короче, третьим будешь? Пиши заявление на моё имя и вступай в наше уважаемое дворянское сообщество. Конечно, будет не без льгот всяческих, понимаешь.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Ось бачиш, друже, як воно йдеться. Ех!...
КОСТа удалил мой пост, на который ты по неосторожности сослался, а он по недосмотру это безобразие пропустил. Бо каждый понимает свободу слова по-разному.
Видалив? Правильно і зробив. Можливо тепер ти зрозумієш, що якщо хочеться "обєз'яннічать", то краще це робити в "ОФФТОПІКАХ".

Так шо срочно удали и свой пост, бо могут посчитать и тебя за мой n-ный ник.
Видалити свій пост? Ой, щось спина болить. Нехай поки що побуде... Щодо того, що я ще одна з твоїх "іпостасей"... Діду, в тебе зовсім зір слабий та й не зовсім адекватно мислиш після галоперідоловї терапії. Коли ти начепиш на носа окуляри, то побачиш (а це написано маленьким шрифтом), що нік "Фокс Малдер" існує на цьому форумі з 2006 року, а ось компанія "Нахрапов і іпостасі" з'являються вже набагато пізніше, причому дати відрізняються невеличким періодом, по мірі буйства твоєї нестримно-креативної фантазії та відправлення оних (тобто іпостасєй) "в баньку". Хоча коли тобі подобається, то можеш і далі продовжувати називати мене своїм мультиніком. Що поробиш, старим скрізь у нас пошана, навіть коли вони минулі партноменклатурники та "трекляті комуняки".

Як модно зараз казати: "Ты меня на "понял" не бери! Я за "понял" срок тянул и ничего не понял! Понял!?"
Пон'яв?
P.S. Щодо моєї пропозиції, то слід розуміти ти не проти того, щоби Градов балотувався на мера, а Нахрапов з Дворнягіним в теплушках поїхали забезпечувати йому матеріальні статки для купівлі місць в одній із партій? Одним словом - готуйтеся та сушіть сухарі в дорогу.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Фокс
що нік "Фокс Малдер" існує на цьому форумі з 2006 року, а ось компанія "Нахрапов і іпостасі" з'являються вже набагато пізніше,
Наконец я прочитал в твоих постах нечто вразумительное и логичное. Уважаю!

Зверху