Ну а що ти хотів тут почути на репліку що до заробітчан???Sim$Dim сказав(ла):Вам не надоело? Такого конструктивного диалога как у вас ни в одной теме не сыщешь, разве что во флуде.
Звісно багато, а ле ця людина у мене викликає приступ нудоти. Бо такє що каже він я навіть від вітренчихи не чув.... ось і все. З ним неможна вести діалогу бо це що з стінкою говорити...Sim$Dim сказав(ла):гггггг. Ну так зачем же ты тогда поддерживаешь этот разговор? И других увлекательных тем много...
Ну звістно що так і треба робити, але у нас на форумі є багато підлітків котрі можуть сприйняти його слова за чисту правду і що тоді??? Ми почнемо плодити вітренкоподібних???Sim$Dim сказав(ла):Лично я в таких случаях просто игнорирую такие меседжи, ибо отвечать на них себя не уважать. Лучше беседовать с тем кто слушает и хоть чуточку понимает, хотя и не разделяет взглядов.
Ну ось бачиш, а як їм можно робити висновки коли лише одна думка є??? треба і іншу думку подати....Sim$Dim сказав(ла):Это проблемы этих самых подростоков. Хотят воспринимать - пусть воспринимают. Каждый сам выбирает свой путь.
Поэтому я и не люблю агитировать, человек самостоятельно должен делать выводы и принимать ту или иную сторону.
Ну так а що ти міркуєш що підлітки аналізують інформацію???? Вони більш схиляються до емоцій.Sim$Dim сказав(ла):"Ти гімно. А ти два гімна. А ти мішок з гімном. А ти два мішка. Тоді ти в загалі не гімно! Як я не гімно??!!!"
Ну дык это же уже не взгляды, это, извини на выражение, гавкание друг на друга... Тут нет материала для анализа, просто эмоции.