"Мови" та "языки".

  • Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578
N

niranjan

Guest
Відповідь: Re: Союз или опять о русском языке на Украине.

... Для него это был типа подвиг а другому это даром не надо...
Не про подвиги розмова... в тому й річ, що хтось зрозумів, а хтось так і залишився з закритими очима...
 

Satori

Well-Known Member
Re: Союз или опять о русском языке на Украине.

Що зрозумів?!?!?!
Не экстраполируйте СВОЕ личное восприятие мира на ДРУГИХ людей!
Иначе не избежны ОБИДЫ - на "не таких", "не так думающих"не "зрозумивших", на черных и на русских, на голубых, на соседей и на жену - если уже есть и детей - они всегда не так думают...
Отсюда не просто обиды и ненависть а РЕЗУЛЬТАТ! - это все живет в ВАШЕЙ душе, теле и следовательно как всякая деструктивная энергетика все это разрушает. Тело например наполнится кучей всяких болезней...зачем это?
Ищите счастье в общественном ЧЕРЕЗ ЛИЧНОЕ а не наоборот.
Там где можно чего то добиваться и маленькому человеку как мы с Вами.
Вы же не Кастро, не Че, не Ленин в конце концов и не Спартак я надеюсь - а то дела совсем плохи были бы....
И не обижайтесь - уверяю Вас я все это пишу с улыбкой - ДОБРОЙ!
....пора отлетать - вернусь загляну...УДАЧИ!
 
Останнє редагування:
N

niranjan

Guest
Відповідь: Союз или опять о русском языке на Украине.

Вибач, то не про мене, бо давно перестав користуватись власним сприйняттям як єдино правильним, від правди не тікаю, а замість ненависті - молитва, так що основна ваша теза про щастя мені не властива зовсім... То вже тема самоідентифікації людини як такої, та її приналежності... і я вже щасливий баченням того для чого народився...
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Союз или опять о русском языке на Украине.

...Мы все еще ищем кто нам мешает.
Я лично ничуть не сомневаюсь что господину Януковиу и его своре очень выгодно и полезно что бы активная, интеллигентная и грамотная часть общества несла на Россию. ОЧЕНЬ! Хоть он об этом никогда и не скажет.
Я не згоден з Вами. До чого тут Янукович? Те що "активная, интеллигентная и грамотная часть общества" "несе" на Росію - то нормальна реакція на поведінку самої Росії.
Вибачте, але мені особисто не подобається, коли мені вказують з-за кордону в яку школу мені віддати дитину, в яку церкву мені ходити, які мені потрібні мати ідеали, якою мовою дивитись фільми.
Мені не подобається, коли моїй країні не дозволяють вступити у ВТО, хоча самі туди гребуть з усих сил, коли скрегочуть зубами на прагнення України рухатись до НАТО, хоча самі співпрацюють з ним більш ніж по 40 програмам і мають право дорадчого голосу у "великій вісімці".
Мені не подобається, коли сичать на наміри назвати УПА воюючою стороною, хоча самі вхиляються Денікіну та Колчаку, як національним героям, а Ніколашку ІІ, названого в народі "кривавим" зовсім канонізували.
Це вони втручались у наш виборчий процес, агітували всіма силами за одного з кандидатів, як на своїй території, так і на нашій. Це вони їздять на БТР-ах по наших містах. Це вони засилають до нас емісарів типу Затуліна та Жиріка, які проводять тут антиукраїнську агітацію. Це їх козачки протестують в нашому Криму проти нашої співпраці з НАТО. Це вони знімають фільми, в яких трахають нашого прем"єра, дико регочучи при цьому (гарний жарт - казати нічого). Це вони у своїх ЗМІ постійно заявляють, що такої держави, як Україна ніколи не було і не повинно бути, що її поява на сучасних картах є тимчасове непорозуміння. Список можна продовжувати та продовжувати... Ми так ніколи не робили!
При цьому вони заявляють, що саме Україна загострює стосунки з Росією і що ми все ж брати (хоча, при цьому вони оголошують нам економічні війни, закривають спільні економічні проекти та з року в рік збираються запровадити закордонні паспорти для перетину нашого спільного кордону). Воістину, Боже, позбав мене від таких друзів, а з ворогами я сам впораюсь.
То ж, до чого тут Янукович?
 
N

niranjan

Guest
Відповідь: Союз или опять о русском языке на Украине.

Дуже влучно сказано, бо як і на мене - виходить парадокс : починаємо відстоювати свої ж національні інтереси, а нам з-за бугра кричать - давйте жити дружно, а не те - так і пальчиком покажуть... Соромно бути малодушними...
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: Союз или опять о русском языке на Украине.

ой понесло душу в рай...
ребят причём здесь политика нынешней России к русскому языку на Украине?
 

Andys

New Member
Re: Союз или опять о русском языке на Украине.

Вже кільканадцять років не купую російськомовних книжок, музики, не ходжу на фільми з російським перекладом, не дивлюсь російськомовних передач і фільмів по ТБ, не дихаю повiтрям коли вiтер вiє зi сходу, не
їм м`яса( бо часто його привозять з Росiї), не визнаю науку хiмiю ( бо перiодичну таблицю придумав Менделєєв),не купаюсь у рiчках( бо вони починаються у Росiї), не готую на газу(бо газ росiйский),не купую бензин (бо нафта росiйська).
колёс объелся или моча в мозг заплывла?
 

Andys

New Member
Re: Союз или опять о русском языке на Украине.

Вже кільканадцять років не купую російськомовних книжок, музики, не ходжу на фільми з російським перекладом, не дивлюсь російськомовних передач і фільмів по ТБ
ї
книги - качаю из интернета отсканеные
слушаю украинских певцов, русская говнопопса задолбала
фильмы - предпочитаю язык оригинала+субтитры
5 лет не смотрю росссийские телеканалы
 
Ж

Жора

Guest
Re: Союз или опять о русском языке на Украине.

А вот если в твоей стране (расее) была партия, которая пропагандировала следующее: Дать китайскому языку стату национального, и присоеденить росию в состав китая! Как бы тогда ты назвал такую партию??? Парией патриотов росии или антигосударственной организацией????
Если бы в составе Китая мне бы платили зарплату в 3 раза больше РУССКОЙ, то я бы назвал партией патриотов народа! Сун сяо 3000 баксов в месяц!
Но т.к. ситуация с баксами диаметрально противоположная, то это была б антинародная организация.
 

_girlFriend

_замужем_
Re: Союз или опять о русском языке на Украине.

РЕБЯТА!!! ДАВАЙТЕ ЖИТЬ ДРУЖНО!!!:alc:
 
Зверху