А когда к тебе обращаются на русском закрываешь уши?Dr_Faust сказав(ла):Я в такому випадку вимикаю звук, Ви можете вимкнути зображення.
game over man сказав(ла):Ех Ламер, Ламер.... Читав би ти хоча б якусь історичну літературу то знав би що Слобожанщина - це частина Дикого Поля заселена українцями на прохання Московії у 1 половині 17 сторіччя для захисту її Полуденних кордонів від татар та ін. Саме Дике Поле утворилося внаслідок "діяльності" кочових племен, що грабували і нищили УКРАЇНСЬКЕ населення, яке згодом залишло свої міста і села (наприклад таке місто як Полтава було відоме ще з часів Київської Русі під назвою Лтава. Воно повністю знелюдніло але згодому знову з"явилося вже під назвою Полтава).
Звук выключаешь? Эх, русский язык нужно знать, ведь все-таки больше чем пол-страны на нем общается.Dr_Faust сказав(ла):Я в такому випадку вимикаю звук, Ви можете вимкнути зображення.
Пане, а як жеж місто Путівль, Глухів його теж дозволив заселити російський цар??? Чи всеж таки вони були засновані і заселні набагото раніше ніж взагалі з'явилась ваша улюблена расєя????октоген сказав(ла):ЧУШЬ!!!!!!!!
заселение Слобожанщины связано с массовым бегством из нынешних полтавской киевской черкасской областей тогдашних "украинцев" от поляков и татар на приграничные земли России под защиту русских войск... Никто их не просил, им милостиво позволили и фактически спасли от польского геноцида
Так я незрозумів логіки, якщо ви кажете що росія як така з'явилась після заснування московського князівства, то тоді виникає питання хтож ті люди котрі жили на території Чернігова, Новгород-Сівеського, Переяслова, Київа???? Це ті міста котрі були засновані досить давно і ніякі московськи кнізі, котрі доречі прийшли на територю московії з Київа, не засновували... Так ким жеж всетаки були заселені ці територіїї??? На момент заснування, а це 900р н.е.(Путівль) 500р. н.е. (Київ) хто ж всетаки заснував ці міста???? Про татар тоді не чув зовсім ніхто бо татари з'явились лише у 1223р. н.е. на кордонах Київської русі... І на час коли зявились татари такої нації як "росіянє" і чутно не було... Росіянами почали називати людей котрі заселяли рериторію московського князівства лише за правлянні Петра першого... Так поясніть мені, хто ж всеж таки заселяв територю на котрій зараз живемо ми??? Бо російска територія була заселена вихідцями з Київськоої русі всього на 7% від тої території котра зараз є у Росії... Деж логіка??? Ми як жили тут так і живемо з давніх чассів, а ось хто такі "росіянє" це велика загадка, бо до слов'ян вони мають дуже мале відношення... Так хто кого заснував?? хто є предками, а хто втікачами??? Ви пане вчить історію, бо настільки неосвідченої людини я ще у житті не зустрічав...октоген сказав(ла):эти города действительно основаны ранее чем оформилась окраина,но именно при русском владычестве они перестали быть зоной риска попасть в рабство к татарам
не стоит приватизировать историю Руси 9-14 вв
моё мнение ты высказалShurik-best сказав(ла):Гнать их надо в затылок!!!! Высказывайте свои мнения по поводу этой партии!
Зверюга сказав(ла):Так я незрозумів логіки, якщо ви кажете що росія як така з'явилась після заснування московського князівства, то тоді виникає питання хтож ті люди котрі жили на території Чернігова, Новгород-Сівеського, Переяслова, Київа???? Це ті міста котрі були засновані досить давно і ніякі московськи кнізі, котрі доречі прийшли на територю московії з Київа, не засновували... Так ким жеж всетаки були заселені ці територіїї??? На момент заснування, а це 900р н.е.(Путівль) 500р. н.е. (Київ) хто ж всетаки заснував ці міста???? Про татар тоді не чув зовсім ніхто бо татари з'явились лише у 1223р. н.е. на кордонах Київської русі... І на час коли зявились татари такої нації як "росіянє" і чутно не було... Росіянами почали називати людей котрі заселяли рериторію московського князівства лише за правлянні Петра першого... Так поясніть мені, хто ж всеж таки заселяв територю на котрій зараз живемо ми??? Бо російска територія була заселена вихідцями з Київськоої русі всього на 7% від тої території котра зараз є у Росії... Деж логіка??? Ми як жили тут так і живемо з давніх чассів, а ось хто такі "росіянє" це велика загадка, бо до слов'ян вони мають дуже мале відношення... Так хто кого заснував?? хто є предками, а хто втікачами??? Ви пане вчить історію, бо настільки неосвідченої людини я ще у житті не зустрічав...
З.І. Хто чоловкік Крупської?? Ну звсіно хто-Крупський!
Я Эсть дорко смеятся.....октоген сказав(ла):точной даты образования России как государства нет, она формировалась от монгольского завоевания до 15-16 вв а может и позже.А вот украины в сегодняшних границах вообще никогда не было и в тот период когда формировалась Россия территория нынешней украины была либо Диким Полем (юг восток + одесская обл, которые в дальнейшем были завоеваны и освоены Россией , либо польской колонией( терр зап. укр и центр. укр), которую поляки подвергали чудовищному языковому и религиозному давлению и из которой люди бежали
еще раз повторяю что приватизировать историю Руси 9-13 вв не следует ибо из тогдашних славянских племен со своими центрами подчиненными тогда киеву сформировалось три народа, а не только у(о)краинцы
П.С. историю учите вы ибо столь вопиющей подгонки истории под нужды свидомитов давно не видывал
в 9-18 вв Киевской Руси не ведали ибо Киевская придумали в 19в.
А по поводу беглецов можно сказать что вся слобожанщина заселена оными