"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

Merime

New Member
Розмова явно вийшла не лише за межі теми, а й за межі етики.

це тема про проблеми української мови…
Скоріше про проблеми з її уживанням, бо в самої мови проблем немає.
І ще одне: будь-кому хизуватись тим, що він якусь мову не знає, не варто. А ще гірше говорити, що не хоче її вивчати. Цим підкреслюється не меншовартість мови, а самої людини. Вивчайте мови! І не протиставляйте одну іншій. Великий український вчений Агатангел Кримський (татарин за національністю) знав щось із сотню мов (точно не пам'ятаю). Ото молодець:)

sum4ataya

Забанен
Дійсно молодець, отож навіщо ті спори, державна мова в нас одна, так записано в Конституції, а що вивчати, кожен вирішує сам для себе. Скільки ти знаєш мов, стільки разів ти людина.

Ultraviolet

Active Member
Вот предлагаю внимательно ознакомиться с шедевром:

blackboy

New Member
Мои родственники за сближение с Россией и что? Они враги? Такая точка зрения не имеет права на существование? Сближаться с Европой и США, это выбор настоящих украинцев? Остальные не настоящие?
Ха... и вновь повторяется эта фраза!!
Это Вы щитаете так. Кто сказал что Ваше мнение не имеет права на существование? Или это у Вас такой способ "защиты"?:mrgreen:
Вам приводят аргументы в пользу своих убеждений, а Вы начинаете говорить, что Вас здесь едва ли не ущимляют в правах.:shock:
А Вы считаете,что сближение с гос-вом, которое исторически нас "гнобило" и ущимляло, продолжая это делать и сейчас (пока что только в моральном и экономическом смысле- тьху тьху), есть правильный выбор, выбор большинства украинцев?:angry:

P.S. я тільки ЗА українську мову- нашу державну мову- наймилодійнішу мову у світі!!:in_love:
P.P.S. доречі, hed1n.ru, саме через Вашу улюблену Московію велика кількість нашого народу не тільки не хоче розмовляти, але й соромиться РІДНОЇ мови.:evil:

Serg_T

Забанен
P.S. я тільки ЗА українську мову- нашу державну мову- наймилодійнішу мову у світі!!:in_love:
P.P.S. доречі, hed1n.ru, саме через Вашу улюблену Московію велика кількість нашого народу не тільки не хоче розмовляти, але й соромиться РІДНОЇ мови.:evil:
Это не я хоть?:cool:

Satori

Well-Known Member
Ха... и вновь повторяется эта фраза!!
Это Вы щитаете так. Кто сказал что Ваше мнение не имеет права на существование? Или это у Вас такой способ "защиты"?:mrgreen:
Вам приводят аргументы в пользу своих убеждений, а Вы начинаете говорить, что Вас здесь едва ли не ущимляют в правах.:shock:
А Вы считаете,что сближение с гос-вом, которое исторически нас "гнобило" и ущимляло, продолжая это делать и сейчас (пока что только в моральном и экономическом смысле- тьху тьху), есть правильный выбор, выбор большинства украинцев?:angry:

щитаете
ущимляют
наймилодійнішу
СЧитаете
ущЕмляют
наймЕлодiйнiшу
....звЫняйте! мЕлодiя чи мИлодiя?!
Ратуете - так соответствуйте, уважаемый!
PS: Это не флуд - а "конкретная" политика. Как же можно о чем то рассуждать при ТАКОЙ грамотности?!

МАХ

Active Member
а мне лично всеравно пишу я на русском могу делать ошибки... а вот писать на родном язіке и делать ошибки ето стидно... вот ви наверное и не пишете на українском потому что его даже не знаете....

blackboy

New Member
щитаете
ущимляют
наймилодійнішу
СЧитаете
ущЕмляют
наймЕлодiйнiшу
....звЫняйте! мЕлодiя чи мИлодiя?!
Ратуете - так соответствуйте, уважаемый!
PS: Это не флуд - а "конкретная" политика. Как же можно о чем то рассуждать при ТАКОЙ грамотности?!
Шановний, я бачу вам за орфографією подобаєтся слідкувати(?).:bis:
Ви б краще по темі написали щось суттєве.
Від себе скажу, що при швидкому наборі тексту не завжди слідкую за орфографією. Або ви вважаєте, що, знайшовши кілька помилок, це змінює суть моїх думок щодо української мови :?:
Доречі, поясніть мені будь- ласка, що означає слово
, бо я незрозумів, що ви намагалися сказати:shock:

а мне лично всеравно пишу я на русском могу делать ошибки... а вот писать на родном язіке и делать ошибки ето стидно... вот ви наверное и не пишете на українском потому что его даже не знаете....
Я?

Останнє редагування:
Зверху