Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: "Мови" та "языки".
По-друге, Ви що, психіатр? Наскільки я можу припустити - ні. Тому:
2) Ось тільки Росія цього не хоче ніяк прийняти.
До чого це? Англія колонізувала Америку, Канаду, Австралію .... (корінне населення розселила по резерваціям), тому вони англомовні; Росія в свій час колонізувала Україну, тому сучасна Україна має бути російськомовною, "без жлобского наречия" (а автохонне населення треба розселити по резерваціям). Я Вас правильно зрозумів?Сколько стран говорит на английском языке и англ. является государственным? А испанским ? и что это все Англия и Испания?
Вам потрібно "розжувати"? Будь ласка! В Росії Ви б навряд чи наважились заявити, що російська мова - "жлобское наречие". Вам одразу б заткнули рота (вибачте за грубість, але там такі методи з "апатріотами"). Вас би спіткала доля Тараса Зеленяка. Тепер зрозуміло, до чого тут Росія?Причем тут Россия если разговор о Украине.
По-перше, конкретні історичні факти (а не банальні звинувачення у безпідставній фобії) того, що робила "гарного" Росія для України я наводив не раз (саме страшне, що політика її щодо нас не змінилась). Повторюватись не має сенсу.У Вас нездоровая
мания преследования со стороны России.
По-друге, Ви що, психіатр? Наскільки я можу припустити - ні. Тому:
(Правила форуму).Без диплома врача психиатра диагнозы не ставить и нейроны в мозгах не считать.
1) Точно, з єдиною державною мовою.Пора уже осознать что Украина НЕЗАВИСИМОЕ государство.
2) Ось тільки Росія цього не хоче ніяк прийняти.