Голодомор 1932-33 годов в Украине

МАХ

Active Member
мда... если с выставки есть одно фото, следовательно вся выставка - этот самый 1 стенд? Вы сами понимаете, что говорите.

Ага, СБУ сделало провокацию?
Конечно, в этом рука Кремля!
Не в первый раз было замечено, что в своей пропаганде, СБУ использует фотографии вовсе не 32-33 гг. и вовсе не Украины. :)

Тут куча доказательств. Куча оригинальных фотографий и куча примеров их фальшивого использования.
Я то понимаю… а вот вам видимо с первого раза не дошло…. Там четко в вашем комментарии написано о 6 фотографиях!!! И на этом все сказано!!! И еще повторюсь что фотографии это не доказательства масштабов трагедии.. поэтому их вывешивают именно для таких как вы.. к тому же я не нашел ни одного подтверждения того что именно СБУ создавала выставку… а сайт ваш пресловутый, такой же я сделаю за 20 мин… там все вперемешку… опровергают сомнительные данные еще долее сомнительными… мне ненужно фотографий, которых осталось мало, поскольку в 90ом году их просто напросто по уничтожали, мне достаточно свидетельств очевидцев..
 

no0se

Al-Qaeda
омг, сними маску хиппи и признайся сам себе, что тебе глубоко насрать на тех кого заморили голодом
 

superblast

Member
омг, сними маску хиппи и признайся сам себе, что тебе глубоко насрать на тех кого заморили голодом
+1 собсна только политикам на это и не на..рать. Вернее они делают вид что это очень важно именно сейчас признать эти все голодоморы, геноциды, и безжалостное эксплуатирование десятилетиями гордого и свободолюбивого украинского народа. На самом деле не нужно быть гением чтобы понять что это всего лишь перевод внимания общественности от проблем и бед насущных.
 

Zuzuka

прагну...
на будь-які пам"ятники завжди не буде коштів і завжди знайдуться "гаспада", які почнуть дорікать, що недоїдають, і замість будівництва тих пам"ятників їм треба брюхо набить. так "гаспада" форумчани плутають свої нагальні потреби із забаганками та мотивами? це різні речі. "господа" недоїдать від того, що язиком тут ляпають, а не працюють, як варто. невисточає на щось зараз? можна буть куди поїхати і відсутня заборона на рух із населенного пункту, як це було у 30-ті роки.

хоча зараз непопулярно підтримувати Ющенка, але я повністю згодна із політикою президента стосовно геноциду і іще багато в чому!

ніколи не забуду як бабуся розповідала, що її трирічну за Тростянцем у ярку мати залишала і йшла на поле. бабуся сиділа в ярку захована весь день від людей, щоб ті люди її не знайшли і не з"їли. на поле не можна було дитину брати.
сперечатись, що дітей не їли, хліб був, ніхто не помирав, всі ситі були, голодомору-геноциду не було після кількох мільойнів іще страшніших фактів якось дивно.
 

Trast

Забанен
на будь-які пам"ятники завжди не буде коштів і завжди знайдуться "гаспада", які почнуть дорікать, що недоїдають, і замість будівництва тих пам"ятників їм треба брюхо набить.
Вот слова содранные из речи отца коллективизации Иосифа Джугашвили! Не стыдно плагиатом заниматься? А тем украинцам что сейчас от голода помрут тоже будете памятники ставить? А виноватить в их геноциде кого будете?

Ps Из спича предыдущего оратора становится ясно что никакого голодомора не было.
"господа" недоїдать від того, що язиком тут ляпають, а не працюють, як варто
 

МАХ

Active Member
Про що можна сперечатись з морально відсталою людиною.. йому говориться що по селах населення скоротилося в двічі, і цьому підтвердження свідчення тих, хто все це пережив… а вона ясно голодомору ніякого не було… побійтесь бога!.. покажіть хоча б одну українську сім’ю в якій від голоду не померли родичі!!! А потім будете розповідати хто і що таким чином грішки замалює!!! Можливо звичайно ж ви нічого не чули від своїх дідів або ж батьків, про пережите, бо їм дійсно було/є що замолювати? Це ваше право вшановувати мільйони закатованих голодною смертю людей чи ні! Але не варто глумитися над пам’яттю інших! Потрібно мати совість…
 

МАХ

Active Member
Я був більш ніж впевнений що вам не зрозуміти… горбатого могила виправить… а стосовно російського, то це ваші проблеми, я в Україні, пишу на рідній, державній, українській мові…


Якщо не зрозуміла українська, державна мова почитайте це , потім трішки складніше ... Ну якщо ж зовсім туго і після двох попередніх посилань... так і не зрозуміли, скористайтесь
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Голодомор 1932-33 годов в Украине

А реальных фото жертв Голодомора нет и быть не может - НКВД никогда бы этого не допустило...
Досить багато таких фото, навить цю тему погортати і на 2 таких стенда вистачить. То просто хтось або безвідповідльно поставився до виконання завдання, або навмисно. А російськи СМІ не гаявши часу підняли бучу.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Голодомор 1932-33 годов в Украине

...ніколи не забуду як бабуся розповідала, що її трирічну за Тростянцем у ярку мати залишала і йшла на поле. бабуся сиділа в ярку захована весь день від людей, щоб ті люди її не знайшли і не з"їли. на поле не можна було дитину брати...
А моя розповідала, як їх з Полісся переселяли у Донецьку область. Село там було повністю з мертвяків. Засіляли у хати, у яких кістки лежали. Через рік вона правда назад до дому збігла, але частина з заселених там так і залишилась.
Мені так здається, що на сході по селах взагалі майже ніхто не вижив, зараз там лише "заселенці", яки, звісно не дуже бажають все це згадувати.
 
Зверху