Ну пусть уж лучше такои ,чем молодящаяся пенсионерка с караваем на голове ,разодетая в луи витон!!!!власне ви вже й так з радістю голосуєте за великий зрістом у крокодилячих туфлях манекен....
Ну врать без запинки она умеет. Кстати помнится также без запинки она обещала контрактную армию "после нового года", уже сколько "новых годов прошло? Думаете стоит ту кто врет безустали в серьез воспринимать?Забавно виходить )))
Для прикладу 2 вчорашніх ефіри : Тимошенко в звичайному для всіх форматі відповідала на питання і розповідала впродовж всього часу передачі свої думки щодо бачення подальшої долі країни, .
,чем молодящаяся пенсионерка с караваем на голове ,разодетая в луи витон!!!!
Ничего "яскравого" я в етом примере не наблюдаю,и ничего общего с изминением формата нашеи жизни он не имеет!!!И вообще мне до лампочки в какои передаче по чьеи просьбе сменили формат ,я знаю что за последние годы дама с рулем на голове так отформатировала всю страну,что ховаися в жито!!!я вам навів лише один, але яскравий приклад як буде змінюватись "формат" нашого життя, якщо прийде до влади Янукович. Принаймні Тимошенко навіть не намагалась подібного зробити і на передачі журналісти задавали питання такі, які самі хотіли. От в чому різниця !
По краинеи мере пока манекен был примьером небыло такого бардака в стране !!!!И доллар был стабильныи и газ был по приемлемои цене ,и цены на продукты каждыи день не поднимались !!!!!!Вобщем лучше стабильныи манекен ,чем дамачка с амбициями!!!!Але якщо хтось вважає, що промова манекена про стабільність то і є сама стабільність, хай голосують за манекена, і якщо дійсно розумом голосувати, як висловився Faradey, то треба тоді цим розумом почати і користуватись... Бо коли Янукович промовляє текст про свободу слова, а сам формат передачі змінюють тільки лише для його свободи слова, а журналістам навіть немає вже там місця - отут і треба задуматись !
P.S. Прошу не кидати в мене гнилими помідорами, якщо когось це порівняння зачепилоОна себя видит, как минимум, Маргарэт Тэтчер. "Леди Ю". Правда больше напоминает крашенную цыганку-мошенницу, которая для того, чтобы облапошить стариков представляется социальным работником.
сравнение в яблочкоВ коментах на одному з сайтів зустрів цікаве порівняння ЮВТ. Не став би цитувати, але надто точною мені здалась аналогія.
P.S. Прошу не кидати в мене гнилими помідорами, якщо когось це порівняння зачепило
+1 браво автору за сравнениеВ коментах на одному з сайтів зустрів цікаве порівняння ЮВТ. Не став би цитувати, але надто точною мені здалась аналогія.
P.S. Прошу не кидати в мене гнилими помідорами, якщо когось це порівняння зачепило