Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Faradey

Живой
Дешевый черный пиар.. При том бред полный.. В 2004 сердем голосовали? Что получсилось*?
Сколько можно говорить.. Голосуем ГОЛОВОЙ...

Zenith

Хронограф
Забавно виходить )))
Для прикладу 2 вчорашніх ефіри : Тимошенко в звичайному для всіх форматі відповідала на питання і розповідала впродовж всього часу передачі свої думки щодо бачення подальшої долі країни, .
Ну врать без запинки она умеет. Кстати помнится также без запинки она обещала контрактную армию "после нового года", уже сколько "новых годов прошло? Думаете стоит ту кто врет безустали в серьез воспринимать?

Zenith

Хронограф
,чем молодящаяся пенсионерка с караваем на голове ,разодетая в луи витон!!!!

Ээээ. То не каравай, то руль! Кроме того в курсе ли вы, что в приличном обществе разодеватся как ненормальная и время смотреть на мобильном телефоне - верх безвкусия. А именно так Вона и делает.

gimnast1981

мыслитель
я вам навів лише один, але яскравий приклад як буде змінюватись "формат" нашого життя, якщо прийде до влади Янукович. Принаймні Тимошенко навіть не намагалась подібного зробити і на передачі журналісти задавали питання такі, які самі хотіли. От в чому різниця !
Ничего "яскравого" я в етом примере не наблюдаю,и ничего общего с изминением формата нашеи жизни он не имеет!!!И вообще мне до лампочки в какои передаче по чьеи просьбе сменили формат ,я знаю что за последние годы дама с рулем на голове так отформатировала всю страну,что ховаися в жито!!!

gimnast1981

мыслитель
Але якщо хтось вважає, що промова манекена про стабільність то і є сама стабільність, хай голосують за манекена, і якщо дійсно розумом голосувати, як висловився Faradey, то треба тоді цим розумом почати і користуватись... Бо коли Янукович промовляє текст про свободу слова, а сам формат передачі змінюють тільки лише для його свободи слова, а журналістам навіть немає вже там місця - отут і треба задуматись !
По краинеи мере пока манекен был примьером небыло такого бардака в стране !!!!И доллар был стабильныи и газ был по приемлемои цене ,и цены на продукты каждыи день не поднимались !!!!!!Вобщем лучше стабильныи манекен ,чем дамачка с амбициями!!!!

Merime

New Member
В коментах на одному з сайтів зустрів цікаве порівняння ЮВТ. Не став би цитувати, але надто точною мені здалась аналогія.
Она себя видит, как минимум, Маргарэт Тэтчер. "Леди Ю". Правда больше напоминает крашенную цыганку-мошенницу, которая для того, чтобы облапошить стариков представляется социальным работником.
P.S. Прошу не кидати в мене гнилими помідорами, якщо когось це порівняння зачепило:)

В коментах на одному з сайтів зустрів цікаве порівняння ЮВТ. Не став би цитувати, але надто точною мені здалась аналогія.

P.S. Прошу не кидати в мене гнилими помідорами, якщо когось це порівняння зачепило:)
сравнение в яблочко :)

G-Man

...
Модератор

+1 браво автору за сравнение :)

Статус
Закрита.
Зверху