Может вспомним в какой партии и под чьей крышей находятся интересные персонажи такие как братаны Буряк?You must be registered for see links
Первый бой олигархам
.
Агрументом я считаю реальные дела для людей. Цифры в топку.
Ну звісно, навіщо нам цифри, цифри ж брешуть, не бреше лише Юлія Тимошенко. Були в нас вже «руки які ніколи не крали», тепер будуть «очі які ніколи не брехали»? :lol:Те, которые видны не вооружённым взглядом. Без цифр статистики, которой можно манипулировать как угодно.
Це отой шельф який румуни забрали? :lol:Черноморский шельф отвоевала (уже готов был к передаче иностранной компании для разработки), реприватизация "Криворожстали" (проданной за копейки)
Та звісно, в усьому криза винна. Як то кажуть: "война все спишет"?Если сейчас есть заднржки, то нужно понимать, что это связано с кризисом.
Але ж Україна не "середньоєвропейська" країна і в її ціну не має входити транзит через половину Європи. Чи не так?Неправда. Среднеевропейская цена.
Вы не экстрасенс случайно ?Ага..Тимошенко против олигархов... Первым указом Президента Тимошенко будет
"Приказываю называть Коломойского и других небедных сторонников Тимошенко -честными безнесменами, отцами нации"
Если эти -Может вспомним в какой партии и под чьей крышей находятся интересные персонажи такие как братаны Буряк?
Имелось ввиду что её дела видны невооружённым взглядом, а дела Януковича можно "рассмотреть" только с помощью цифр. Понял ?Ну звісно, навіщо нам цифри, цифри ж брешуть, не бреше лише Юлія Тимошенко. Були в нас вже «руки які ніколи не крали», тепер будуть «очі які ніколи не брехали»?
Дайте ссылку на Ваш источник информации, как даю их я, если что-то утверждаю. Желательно на авторитетный источник.ефемерний грип, вимоги "надрукувати" мільярд гривень, слізні обвинувачення президента в усіх смертних гріхах за те що він грошей не дає. Проте країна благополучно обійшлася і без виділення мільярда і завдяки президенту була зупинена колосальна афера з розкрадання державних коштів. Що буде з тими грішми, а також скільки біде подібних афер коли президентом стане Юля - можна тільки здогадуватись.
- закупки ліків від грипу у компанії-посередника що належить одному з функціонерів БЮТу за цінами значно вищими ніж можна було б купити у виробника.
Кризис. Всё подорожало.- подорожчання ліків більше ніж вдвічі.
- блокування прийняття бюджету на 2010 рік.
Нежелание прежде всего наращивать темпы инфляции. Юзай google. Понял ?- різке небажання підвищувати зарплати та пенсії на фону колосальної інфляції.
Конечно, а кто же в период кризиса поднимает уровень прож. минимума и пересматривает соц. стандарты ? Вся Европа сокращает не спроста всю социалку. А ПР показывает своё настоящее лицо. Загнать действующую власть "под плинтус", и их не интересуют последствия этого для людей.- протидія перегляду соціальних стандартів, підняттю рівня прожиткового мінімуму (ще скажіть що з 2007го він не змінився).
Вы крайне не последовательны.- протидія перегляду соціальних стандартів, підняттю рівня прожиткового мінімуму (ще скажіть що з 2007го він не змінився).
- безглузде підняття стипендій майже у два рази на фоні жахливої інфляції та різкого зубожіння найбільш соціально незахищених верств населення.
Если выиграет В.Ф., то боюсь никогда.Щодо виплат Сбербанку - то я став у чергу влітку 2008го, ще до кризи, записали мене в дев'ятій тисячі, при тому, що на день видавали лише по 5-7 тисяч. От і порахуйте - коли моя черга дійде?
Щодо "виплат матерям", то ви порахуйте спочатку що становили ті виплати за Януковича, і що вони становлять зараз. І тоді ваша "величезна цифра" виявиться насправді мізерною.
А осуществляла Ю.В., как премьер - министр, т.е. находила деньги на реализацию обещаний В.А.Та й, доречи, лозунг про "виплати матерям", здається належить Віктору Андрійовичу.
Возможно. Г-гыЦе отой шельф який румуни забрали?
Пока нет другой информации. Если у Вас есть, дайте ссылочку, как даю их я. Понятно ?Та звісно, в усьому криза винна. Як то кажуть: "война все спишет"?
Я на переговорах не был, не знаю до конца, что там и как. А не знаю, то и не говорю. Считаю что так и должно быть у норм. человека.Але ж Україна не "середньоєвропейська" країна і в її ціну не має входити транзит через половину Європи. Чи не так?
Ну у нас же як: коли Саркозі та Меркель підтримують Тимошенко - це називається "успіхами у демократизації країни", "кроком до європейського вибору" та «підтримкою Європи правильного шляху України». А коли Путін підтримував Януковича - то це називалося "втручанням клятих москалів у внутрішні справи України", "спробами Кремля зробити свого агента президентом" та «свідченням того, що Янукович неодмінно продасть всю країну Москві».имет ли право выходить реклама о том, как Саркази и Меркель поддерживают Ее в выборах и не классифицируется ли это вмешательством во внутренние дела суверенного госсударства?
Я вже давав детальну інформацію з цього питання. Читайте тему.Дайте ссылку на Ваш источник информации, как даю их я, если что-то утверждаю. Желательно на авторитетный источник.
Я ж і кажу: "война все спишет". Як що не так - то все криза винна. Тільки навіщо тоді потрібен прем'єр, який не здатен ефективно керувати економікою та протидіяти кризі? Ах, точно, такого прем'єра треба призначити президентом. Все логічно.Кризис. Всё подорожало.
Теперь ты понял, кто блокирует раду ?
obozrevatel.comАнатолий Гриценко считает, что проект бюджета-2010 ставит уровень обороноспособности государства ниже критического.
Это бюджет убивания армии - отметил Гриценко.
Нежелание прежде всего наращивать темпы инфляции.
Фракция БЮТ не будет голосовать за повышение прожиточного минимума и минимальных зарплат.
Об этом заявил с трибуны парламента лидер фракции БЮТ Иван Кириленко.
"Я извиняюсь перед членом коалиции, мы не сможем поддержать его законопроект, не говоря уже об оппозиции. Поэтому я прошу спикера, чтобы сэкономить время - наша фракция голосовать не будет ни за один из законопроектов", - заявил он.
Вся Європа знижує податки щоб дати можливість бізнесу працювати в скрутні часи. А наш любий уряд бере податки наперед, не повертає ПДВ та підіймає акцизи, щоб загнати бізнес кого в тінь, кого в могилу...Конечно, а кто же в период кризиса поднимает уровень прож. минимума и пересматривает соц. стандарты ? Вся Европа сокращает не спроста всю социалку. А ПР показывает своё настоящее лицо. Загнать действующую власть "под плинтус", и их не интересуют последствия этого для людей.
Ви часом не родич Нахрапова? Чи вас етиці поведінки на людях не вчили? Що це за "гоповський" тон?Понял ?!
Не на бабушек возле подъезда, а на нормальное издание.Я вже давав детальну інформацію з цього питання. Читайте тему.
Хочешь сказать что это Гриценко блокирует ?! Нет уж, ПР.Сообщение от Klemento
Теперь ты понял, кто блокирует раду ?
Цитата:
Анатолий Гриценко считает, что проект бюджета-2010 ставит уровень обороноспособности государства ниже критического.
Это бюджет убивания армии - отметил Гриценко.
obozrevatel.com
Правительство показывает свой проффесионализм, пытается не допустить гиперинфляции. Понял как ?Тобто БЮТ вважає що пенсіонери можуть прожити на свої 700 грн. пенсії сьогодні так само як і в 2007-му? Тобто вони вважають що нічого не подорожчало? Оце так вони дбають про людей?
**(Вся Європа знижує податки щоб дати можливість бізнесу працювати в скрутні часи. А наш любий уряд бере податки наперед, не повертає ПДВ та підіймає акцизи, щоб загнати бізнес кого в тінь, кого в могилу...