Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Юлія Тимошенко

mangust, звинувачення на адресу Тимошенко суттєви, і якщо це правда то це вже дійсно зрада національним інтересам.
Але. Лунають вони з вуст відверто заангажованих осіб, і грунтуються на їх власних домислах і висновках, зроблених з приведених, але не підтверджених ніби то фактах у "Дзеркалі тижня". Тому це все нагадує чергови наклепи з боку одної політичної сили на адресу іншої, яка перейшла перший шлях до халяви.
Як я розумію мова про кредити йшла у руслі надання їх потім авіаційної промисловісті, тому і усяки застави цілком логічно мають тут бути виключно з тої ж галузі, і не бачу тут нічого особливо поганого. А те що деяки намагаються під шумок понамальовувати рогів і видати все це за чорта, то це, як там наш бот писав:
Уся справа в тому, що підла, аморальна людина завжди виграє у чесної і моральної. Оскільки завжди першою наносить удар нижче пояса, знаючи, що удару у відповідь може і не бути.
 

Randomize

Забанен
Тоесть, если не "чистых кровей", то идиотЪ? Ну ну... Короче очередная попытка оправдать свое слабоумие, или прикрыь корыстолюбивые цели ;)
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

mangust, звинувачення на адресу Тимошенко суттєви, і якщо це правда то це вже дійсно зрада національним інтересам.
Але. Лунають вони з вуст відверто заангажованих осіб, і грунтуються на їх власних домислах і висновках, зроблених з приведених, але не підтверджених ніби то фактах у "Дзеркалі тижня". Тому це все нагадує чергови наклепи з боку одної політичної сили на адресу іншої, яка перейшла перший шлях до халяви.
Як я розумію мова про кредити йшла у руслі надання їх потім авіаційної промисловісті, тому і усяки застави цілком логічно мають тут бути виключно з тої ж галузі, і не бачу тут нічого особливо поганого. А те що деяки намагаються під шумок понамальовувати рогів і видати все це за чорта, то це, як там наш бот писав:
Представники Міністерства фінансів Росії провели минулого тижня консультації з представниками Міністерства фінансів України щодо можливості надання Російською Федерацією кредиту в розмірі 5 млрд. дол.
"Минулого тижня у Міністерстві фінансів Російської Федерації відбулися двосторонні консультації з представниками Міністерства фінансів України на їхнє прохання", - сказано в прес-релізі Мінфіну РФ.

Якщо такі заяви лунають з вуст мінфіна РФ,то,гадаю,по заангажованість мова не повинна йти.
І ось іще:
Сьогодні Росія здатна надати Україні 5-мільярдний кредит, заявив в інтерв’ю Радіо Свобода директор Московської вищої школи економіки Костянтин Труєвцев. Але це, за його словами, і справді дасть Росії додаткові економічні важелі впливу на Україну.
«Висуваються деякі речі, начебто Росія буде банкрутувати «Нафтогаз»... Навряд чи це робитиметься напряму, проте якщо він збанкрутує, то неодмінно виникнуть російські інтереси. Також це може стосуватися полегшення приватизації якихось підприємств на території України в інтересах російських власників, а також питання, пов’язані із газовим комплексом», – зазначає Костянтин Труєвцев.


А тепер просте питання:"За які заслуги РФ,сама маючи дефіцит бюджету на рівні 30-40 млрд.доларів,виділяє кредит Україні?"
Ще можна повернутись до славнозвісного газового контракту до 2019 року,за яким Україна зобов'язана купувати російський газ з фіксованим об'ємом в 52млрд.куб.м щороку,без права його перепродажу третім країнам.При такому рівні економічного спаду,і (поки що спробами)переходом на енергозаощаджувальні технології,нам той газ в таких об'ємах непотрібний.Це що,не зрада національним інтересам? І це тільки те,що на поверхні.Про що домовились Путін з Тимошенко при особистій зустрічи,можна тільки здогадуватись.Тільки в хороше чомусь невіриться.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Юлія Тимошенко

У приведених цитатах згадуються 5 млрд. Позиція Труєвцев - логічна, як для росиянина. Тож в чому полягає звинувачення? У тому, що Тимошенко намагається долучити до Української економіки 5 млрд. баків? Чи це хтось приховує? Здається після зустрічи з авіаційниками вона прямо і сказала, що будуть вестися переговори з іншими державами про кредит для підьому авіаційної галузі. Якщо росіяни погоджуються з власним державним боргом давати кредит, то це гірше лише для них. Якщо з нашого боку будуть прийняти ті умови, про які вище казалось, цілком згоден, для нас найгірший віріант годі і вигадати. Але поки що я не бачу того, що це не чергови вигадки, тому серьозно сприймати не можу. І раз така пійшла тема, то 100% підтримую, що умови повинні бути прозорими, як і будь які інши з Росією. Або ніяких.
ЗІ: стосовно газового контракту. Там, якщо не помиляюсь в відсотках, але кожен рік обьєм на наступний може бути переглянутий у межах +-15%. Підстав, що наступного року Україна буде споживати меньш ніж на 15% газу я не бачу. У крайньому випадку є газосховища. В умовах очикуємого, згідно формули, зниження ватрості газу я не бачу для нас у таких умовах нічого поганого. Якщо через 2 роки за рахунок заощаджуючих технологій ми зможемо споживати газу меньш ніж на 30% буде фантастичним результатом, навить при прикладанні усіх зусіль і відсутності бюрократичних гальмів.
 

Randomize

Забанен
Где этот бизнес план по подъему авиазавода??? Очередная фантазия? У нас уже настроили соломенных котелен, да вот только садить на следующий год зерно уже некому. Газа мы будем меньше потреблять, в связи с остановкой промышленности, а вы в курсе что по закону, именно промышленность потребляет импортный газ. И если в общеукраинском уровне снижение будет 10%, на потреблении импорта это будут все 30%, и это только те, кто остановил производство. Но еще 10% добавят те то его просто экономит (по другому просто не выжить). Вот и выходит как минимум 30% снижения уровня потребления импорта. А чем это нам светит? Правильно, штрафными санкциями. Короче, Тимошенко очень сильно постаралась для РФ, и ее стабильности экспорта энергоносителей в условиях мирового спада производства, постаралась на нас. Но у кого то просто нет воли это признать.

П.С. А этот кредитик, который нам еще выплачивать, на время заткнет те дыры в бюджете, которые уряд даже признавать публично не хочет, но все знают что они есть. И заодно хоть чуть чуть поднимет рейтинг РФ в глазах северо востока Украины, который во время газовой войны был использован как пушечное мясо, а не как "братский народ".
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

І найцікавіше.Маючи прогалину в бюджеті в розмірі 75 млрд.грн.(за словами президента),Уряд планує продовжити виплату знецінених заощаджень вкладникам СРСР.
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Министерство финансов Российской Федерации подтверждает, что на прошлой неделе в Москве прошли неофициальные переговоры с представителями Министерства финансов Украины на предмет возможности предоставления Россией кредита в размере 5 млрд. долл. США на покрытие дефицита бюджета Украины.
Об этом «proUA» сообщили в пресс-службе российского Минфина.
Согласно сообщению, по просьбе Минфина России Минфин Украины предоставит дополнительную информацию о текущем состоянии украинской экономики.
«Официального обращения от Украины по поводу предоставления указанного кредита ни в Правительство РФ, ни в Минфин России не поступало», - говорится в сообщении российского Минфина.
Переговоры состоялись по инициативе украинской стороны, отмечается в сообщении.
Напомним, раньше уполномоченный по энергетическим вопросам Президента Богдан Соколовский заявил, что в Москву была тайно отправлена делегация для переговоров по кредиту на неизвестных условиях.
Позже Премьер Тимошенко признала, что Украина планирует получить кредит от России, однако опровергла информацию, что в Москву была тайно направленная делегация для переговоров.
Ну і хто каже неправду!!!!!!!!
 

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Юлія Тимошенко

...звинувачення на адресу Тимошенко суттєви, і якщо це правда то це вже дійсно зрада національним інтересам...
Давайте все-таки попробуем разобраться не торопясь:
...Зокрема, в обмін на кредити Росія вимагає ратифікації угоди про «нульовий варіант», визнання Україною частини боргів СРСР...
Ратификации, а не подписания т.е. эта угода уже подписана и скорее всего уже реализована. К тому же Украина официально никогда не выдвигала никаких требований по объектам собственности xUSSR и ни одного реального спора по данному вопросу ни с Россией, ни с кем-либо еще, не имеет. Т.е. вопрос явно надуман, к тому же находится в ведении Парламента - Кабмин ничего ратифицировать не может...
...вирішення спірних, на думку російської сторони, питань з власністю на території України, у т.ч. продовження перебування Чорноморського флоту РФ, - уточнив заступник глави Секретаріату. - Не виключено, що далі у списку: передача Росії контролю над українською трубою, пільгова приватизація стратегічних українських підприємств.
Эти вопросы находятся в ведении Верховной Рады и Президента, поэтому Тимошенко здесь не при чем...
...Вже зараз російська сторона виявила зацікавленість до «Укртелекому», «Енергоатому», «Одеського припортового заводу» та «Промінвестбанку».
Т.е. тот факт, что крупный российский капитал всегда участвовал в украинской приватизации, доселе был никому не известен :)
Короче, имхо, мы имеем дело с очередной бурей в клизме, устроенной секретариатом Президента с целью опустить Тимошенко. И граждан Украины действительно держат за идиотов, т.к. сам факт переговоров еще ни о чем не говорит...

P.S. Не сторонник Тимошенко, никогда им не был и не планирую..
 
Останнє редагування:

Tropic

New Member
Вийти з цієї ситуації зможе тільки сильний Уряд, відчайдушний Прем'єр, який не ставить на перше місце політику. Хтось називає його технічним, хтось - прагматичним або аполітичним. Але головне - ця людина не повинна озиратися назад, хвилюватися за свої електоральні рейтинги, а мати мужність робити непопулярні, але водночас нагальні кроки для суспільства. Зрозуміло, що державі потрібен Прем'єр-міністр, який чесно говоритиме людям про проблеми, а не займатиметься згубною політикою популізму.
 

Randomize

Забанен
То что сейчас не имеет, не значит что не будет иметь и потом, особенно с реальной властью РФ. Спор происходит в латентной фазе, но он есть, и отрицать его - тоже что и отрицать факт агрессии против Грузии.

Продажа национального оператора связи и теперь уже интернет провйдера государству, имеющему к нам претензии на предмет имущества, да и вообще любому государству - ПРЕСУПЛЕНИЕ.

И не надо тут отбелять Тимошенко, хоть она и в кармане у ВВП. Факт на лицо - она не справляется, и в долг хочет решить текущие проблеммы.

И на заметку о авиационном заводе, и отрасли в целом : неполенитесь уже поискать, как у нее идут дела, кто основной заказчик, и кто выступил инициатором разрыва всех (между прочим только по политическим причинам) основных договоренностей по кооперации и производству, а теперь со слов наших "ярих фанів" они (те лица) предлогают нам кредит на неизвестных условия, якобы для восстановления этой отрасли хозяйства. Очередная кредитная игла, при том что на обслуживание внешних кредитов у нас уже идет 11% ВВП (шло точнее, сейчас ничего не идет), и хотят еще взять 5 млрд. при этом знают что платить нам реально нечем, кто на такое согласится??
 
Статус
Закрита.
Зверху