Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Randomize

Забанен
Как вариант деньги не дойдут даже до предприятия ;)) Ведь уже пропиарились :)
 

Tropic

New Member
Свои то деньги Юлиана не в гривнах хранит, как нам советует! И, конечно же, не в украинских банках, а в самых надежных швейцарских – Credit Suisse и Union Bank of Switzerland.
 

sooka

New Member
Обидно за то, что Тимошенко уже столько отобрала у нас - и ей ещё мало. Вот на выбор хочет набрать ещё кредитов, а расплачиваться потом ведь нам
 

Tropic

New Member
Гроші для економіки і гроші для покриття діри в бюджеті - це велика різниця. По-третє, нам дає 16 млрд МВФ, що - мало?! Причому під смішні відсотки (на відміну від Російських грошей).
 

AKULA GRANDIS

критикант
Гроші для економіки і гроші для покриття діри в бюджеті - це велика різниця. По-третє, нам дає 16 млрд МВФ, що - мало?! Причому під смішні відсотки (на відміну від Російських грошей).
Смешные проценты??? а если пересчитать что баксы надо покупать за гривны??? :razz:
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Через російський кредит Україна може піти з молотка за білоруським сценарієм?


Заступник глави Секретаріату Президента України Андрій КИСЛИНСЬКИЙ вважає, що "московський" кредит може призвести Україну до повторення "білоруського сценарію".

«За прем`єра Юлії ТИМОШЕНКО Україна може повторити сценарій Білорусі, яка під борговим тиском Росії втратила контроль над власною газотранспортною системою та низкою стратегічних підприємств», - цитує А.КИСЛИНСЬКОГО прес-служба Президента України.

Він нагадує, що спочатку Росія різко підвищила ціни на газ для Білорусі, а коли в країні почались проблеми з бюджетом та економікою, Москва «люб`язно» запропонувала обміняти дешевий газ на білоруську трубу. Далі боргова петля затягувалася: «газова» залежність змінилася «кредитною».

У серпні 2007 року ЗМІ повідомляли, як Президент Білорусі Олександр ЛУКАШЕНКО заявив: «Росія хоче приватизувати не тільки окремі підприємства, навіть безплатно їх прихопити. Вони хотіли б приватизувати усю країну!».

«При цьому Москва навідріз відмовилась переглядати газову угоду з Білоруссю. Натомість запропонувала кредити в обмін на пільговий продаж білоруських підприємств інвесторам з РФ. Зрештою, наприкінці 2007 р. Білорусь у Москві підписала угоду про держкредит на 1,5 млрд. дол., а три місяці тому - ще на 2 млрд. дол.», - нагадав А.КИСЛИНСЬКИЙ.

За його словами, «Росія ще до початку перерахування кредитних коштів вимагатиме жорстких гарантій - від застави майна до пільгового продажу держпідприємств. Таким чином Росія по суті поверне собі цей кредит ще до того, як надасть його Україні».

А.КИСЛИНСЬКИЙ підкреслив, що навіть ті окремі моменти таємних переговорів, які стали відомі громадськості завдяки вільній пресі, повинні насторожити суспільство.

«Зокрема, в обмін на кредити Росія вимагає ратифікації угоди про «нульовий варіант», визнання Україною частини боргів СРСР, вирішення спірних, на думку російської сторони, питань з власністю на території України, у т.ч. продовження перебування Чорноморського флоту РФ, - уточнив заступник глави Секретаріату. - Не виключено, що далі у списку: передача Росії контролю над українською трубою, пільгова приватизація стратегічних українських підприємств. Вже зараз російська сторона виявила зацікавленість до «Укртелекому», «Енергоатому», «Одеського припортового заводу» та «Промінвестбанку».

А.КИСЛИНСЬКИЙ переконаний, що прем`єр невідкладно повинна прозвітувати громадськості про реальні умови «московського» кредиту, а також про всі таємні переговори з Кремлем, які Ю.ТИМОШЕНКО веде протягом останнього часу.

Як повідомляв УНІАН, 7 лютого прем`єр-міністр України Ю.ТИМОШЕНКО підтвердила інформацію про переговори щодо виділення Росією кредиту для України.
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Петьовка про арифметику від Тимошенко: позичити 5 млрд., подарувати - 12


Умови отримання Україною п`ятимільярдного кредиту від Російської Федерації повинні бути оприлюднені та розглянуті Верховною Радою та Радою національної безпеки та оборони України, вважає народний депутат, член Президії партії "Єдиний центр" Василь ПЕТЬОВКА.

«Арифметика від Юлії ТИМОШЕНКО виглядає так: позичити 5 млрд., при цьому подарувавши 12 млрд.», - прокоментував депутат умови кредиту, який премєр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО збирається отримати в Росії.

«Російська влада вже висунула низку умов надання кредиту. Виконання лише однієї з них - ратифікація угоди про "нульовий варіант", за якою Україна відмовляється від претензій на будь-яку власність СРСР, веде до того, що наша держава втратить щонайменше 12 млрд. доларів», - зазначає народний депутат.

Політик зауважує, що у Росії досить складне фінансове становище для того, щоб кредитувати інші держави. Так, у Росії дефіцит бюджету в 2009 році може скласти 40-70 млрд. доларів, і більшість експертів прогнозують для цієї країни від’ємний показник ВВП. Тому, очевидно, що кредит Україні міг бути наданий лише на дуже вигідних умовах для Росії, вважає В.ПЕТЬОВКА.

На його думку, «щоб віддати кредит, уряд може влаштувати для Росії приватизацію за безцінь українських стратегічних підприємств, зокрема «Укртелекому», Одеського припортового заводу чи обленерго. Також не оприлюдненою умовою надання кредиту може бути частковий контроль Росії над українською ГТС».
 

Tropic

New Member
Юліє Володимирівно, "бесплатный сыр бывает только в мышеловке". Я не сумніваюся, що Росія надасть кредит на вигідних для нас умовах. Певно знову поставляти щось важливе на кон. Наприклад якщо не віддаємо кредит, то їм газотранспортна система. А чого б ні? За Тимошенко я вже нічому не здивуюся. Якщо транзит за безцінь віддала Москві, то й газотранспортну систему віддасть.
 
Статус
Закрита.
Зверху