Transportnik
за громадський транспорт!
А кому ти нужна? Йди їздь в своїх маршрутках як бидло. :evil:кому нужен Ваш Краков?
А поті питаємо, а чому у нас все так погано. Дик яке населення, така й влада.
А кому ти нужна? Йди їздь в своїх маршрутках як бидло. :evil:кому нужен Ваш Краков?
Спасибо, ответил вместо меня... кроме слов "быдлячество" и "кугутизм" в голову ничего не приходило, а дЭвушку обидеть не хотелось.А кому ти нужна? Йди їздь в своїх маршрутках як бидло. :evil:
А поті питаємо, а чому у нас все так погано. Дик яке населення, така й влада.
дівчина і кугутка різні терміни.Спасибо, ответил вместо меня... кроме слов "быдлячество" и "кугутизм" в голову ничего не приходило, а дЭвушку обидеть не хотелось.
Біля Росинки знаків нема. Біля Бі-маркета теж не помічала. А то що там було щось за царя гороха, справи не змінює. От тому я і пропоную, спочатку налагодити систему зупинок, а потім вже щось контролювати.Я естественно не помню, остались ли там знаки, но думаю, что остались.
Квитків в полі зору не спостерігалось)))) Тому і лишається таємницею як саме здійснювати "обілєчіваніє"залишилося зробити так, щоб це було в кожній маршрутці + пасажири брали квитки + вівся підрахунок квитків.