Маршрутки снова подорожают?

Fill

Кот
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Маршрутки снова подорожают?

Ну дик дядя Гена на основі чого у мерію вїхав? Хіба не громадського руху? :) Все можливо, головне щоб ціль руху була - контроль, а не дорватися до кормушкі
"Въехать" во власть, конечно, можно при определенном везении.
Но дальше выбор простой: либо, как все, "кормиться из кормушки", либо тихо идти лесом.

Даже если Вас завтра единогласно изберут Мэром, особого контроля Вы, увы и ах, не получите.

Alexsandr

Well-Known Member
Re: Відповідь: Маршрутки снова подорожают?

А це для чого було написано?
Я тоже билеты сразу не обнаружил, хотя искал глазами долго :)

А до цього так не було, тільки останнього часу? :shock:
Код:
[/QUOTE]
До этого такие случаи были гораздо реже. Сейчас щаще намного. Да и уровень водителей сейчас пониже в среднем.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Маршрутки снова подорожают?

Но дальше выбор простой: либо, как все, "кормиться из кормушки", либо тихо идти лесом.

Даже если Вас завтра единогласно изберут Мэром, особого контроля Вы, увы и ах, не получите.
На скільки я розумію, то у владу йти не пропонується. Просто організація має бути впливовим народним речником))

Transportnik

за громадський транспорт!
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Маршрутки снова подорожают?

Питання в тому, що основна ціль – змусити владу виконувати вимоги громади і покращувати її життя. І контролювати, а не самим рватися до кормушки, як це сталось з Нічним дозором. Ще одне питання, чому при тому, що в цьому році бюджет найбільший за всю історію - біля 600 млн. грн. життя громади чи то в транспортному питанні, чи ліфтовому та інших не покращилось. Але у нас люблять розмазувати гроші по діркам, віртуально ремонтуючи ліфти чи дірки на дорогах. І списувати гроші, як то на прикладі м’яса по 80 грн./кг. Проблеми треба вирішувати комплексно. Є транспортна проблема велика? Кинути всі резерви на її вирішення, і все, раз і на завжди забути про транспортну проблему. Є проблема з ліфтами? Є? Вирішити наступною так само скопом все. Є проблема з дорогами? Перейшли до доріг і все, забули про цю проблему... Чи я не правий??

Drum & Bass

Забанен
В Кривом Роге по 2 грн так там протяженность города 120 км

AnimashKA

Чочо Упячко
Тралики пусть пустят на них веселей и дешевле на маршрутке в день по 10грн выкидывать это ужас

Transportnik

за громадський транспорт!
тралікі ніхто не пустить, бо немає що пускати...

Останнє редагування:

Alexsandr

Well-Known Member
Уже всё спустили :( а новых ен покупают. т.к. никому не выгодно, у всего "начальства" свои маршрутки. И никто свойби знес убивать выпусканием тролейбусов на маршруты будет, а тем более закупать новые в нормальных количествах. Я так грубо прикидывал, на Сумы нужно около 120 новых машин.

alexelius

New Member
более того, я вам скажу, что никто не собирается исполнять ту допугоду :) Ни мерия, ни маршрутчики :)
В Виннице, которая по населению как Сумы - 90 троллейбусов + 70 трамваев каждый день работают :) + маршрутки
В Сумах с 5ка автобусов и 25 троллейбусов днем :) Остальные 20 стоят в парке. еще 40 на лом списывают

Зверху