Ау, на Байканурі! Де Ви побачили що я її "полностью поддерживаю"?Те що підтримую, я написав. Ще раз, і вибачаюсь за помилку у слові "згоден":
Навить, скажу більше, цілком згоден з Гриценко, бо на НАТО сподівайся, а сам не плошай.
От це я підтримав, і аж ніяк не все, що Ви там ще написали. Все інше я незасуджую. Може по Вашому незасуджую і підтримую це одне й те саме, але я те, з чим незгоден необов'язково забов'язан засуджувати, бо це лише точка зору іншої людини і засуджувати її, це щонайменше, означає намагатись нав'язувати комусь свою. А я свою думку тут лише висловлюю. Логіка є?
Ну а питання "Вы все такие?" незрозуміле. Якщо "Ви" тут звернення до якоїсь групи людей, то уточнюйте до якої саме. А якщо до мене одного, то я весь такой.
ЗІ: "категорично не соглашаетесь" і "осуждать", це не обов'язково одне й те саме. Я тут можу, і маю повне право, засуджувати написи, які правилам форуму не відповідають, і відверту антіукраїнську пропоганду. Все інше - можу "категорично не соглашаться".
ЗІІ: Ультіма досить спокійна гра, до того ж я там вже давне не гравець, а адмін.