Оффтопики.

rfvgy

Ukrainian
да ну? свыдомое украинское джэрэло рассказало?
Цитати з Конституцій України
Стаття 4.
В Україні існує єдине громадянство. Підстави набуття і припинення громадянства України визначаються законом.
та РФ
Статья 62
1. Гражданин Российской Федерации может иметь гражданство иностранного государства (двойное гражданство) в соответствии с федеральным законом или международным договором Российской Федерации.

Terminus

where death is most alive
Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

mr.Terminus, не бачу нічого у Вашої позиції засудительного. Навить, скажу більше, цілком згодет з Гриценко, бо на НАТО сподівайся, а сам не плошай. А моє відношення до Росії, я в попередньому повідомленні написав, і ще раз повторю: Ніякого русофобства, це відношення, адекватне відношенню Росії до України. І я не знаю, які там сили примушують РФ так поводитись, але я вважаю політику РФ по відношенню до України саме ворожою. Тож звертайтесь до мешканців РФ, і у них питайте, чому мони так поводяться і чому вважають що їх зверхне і вореже ставлення у інших повинне викликати любов.
Допускаю, что Вы неверно оценивались в . Надеюсь, что в будущем будете внимательнее.

Достойно звучит, когда Вы отрицаете русофобию. Будет верно, если Вы в последующих высказываниях будете также адекватно соотносить свое мнение с высказанным здесь непринятием русофобства, позицией по НАТО и вообще. Так намного вернее. Адреналина меньше, а пользы больше.

Останнє редагування:

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

З.Ы. Зачем образцово-показательный разбор с Merime-шкой удалили. Обычно, переместили бы в какую-нибудь еще тему. Зачем удалять? Так теряется последовательность и логичность изложения и выяснения почвы у беседующих.
А як ви перевіряєте чи не перенесли в іншу тему? Звертаєтесь до Глоби? Можу порадити пошукати в інших темам. А раптом...

Terminus

Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

А як ви перевіряєте чи не перенесли в іншу тему? Звертаєтесь до Глоби? Можу порадити пошукати в інших темам. А раптом...
Спасибо, солоденька, за поправочку. :) Можно было бы просто указать, не ехидничать.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Допускаю, что Вы неверно оценивались в . Надеюсь, что в будущем будете внимательнее.
Здається я не зовсім чітко написав з чим саме:
mr.Terminus, не бачу нічого у Вашої позиції засудительного. Навить, скажу більше, цілком згодет з Гриценко, бо на НАТО сподівайся, а сам не плошай.
Тож відокремлю то з чим саме я повністю згоден від іншого:
Вот Гриценко верно сказал. Нужно отозвать заявку о ПДЧ. И заняться устройством своей армии самостоятельно. А когда армия будет соответствовать мировым стандартам - стоит еще подумать, нужно ли нам НАТО. Или, может, НАТО после нашей модернизации станет копировать наши методы работы в Вооруженных Силах. И в экономике. И в внешней политике. И в внутренней.
Да, это сложно, потому, что нужно работать
Ну якщо Вам так подобається, що я з Вами не згоден, то що ж :).

Terminus

Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Здається я не зовсім чітко написав з чим саме:Тож відокремлю то з чим саме я повністю згоден від іншого:
Ну якщо Вам так подобається, що я з Вами не згоден, то що ж :).
Ндєєє.... До сих пор Вы, КОСТа, не опускались до увиливаний... Ну, там нечеткость в платформе национализма была, кое-где неточности допускали, но... откровенно, в очи, спрыгивать??? Тююю...

Знаете, не хочу опять за рыбу-гроши начинать. Чего слабо-то так? Сказать "А" и тут же от него отказаться? Ясно ведь вопрос стоял. Не о словах Гриценко, как составляющей целого, а о негативном действии радикальности, с одной стороны, и созидательности по отношению к Украине, с другой стороны... Не буду повторять. Перечитайте вопросы.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Ндєєє.... До сих пор Вы, КОСТа, не опускались до увиливаний... Ну, там нечеткость в платформе национализма была, кое-где неточности допускали, но... откровенно, в очи, спрыгивать??? Тююю...

Знаете, не хочу опять за рыбу-гроши начинать. Чего слабо-то так? Сказать "А" и тут же от него отказаться? Ясно ведь вопрос стоял. Не о словах Гриценко, как составляющей целого, а о негативном действии радикальности, с одной стороны, и созидательности по отношению к Украине, с другой стороны... Не буду повторять. Перечитайте вопросы.
Terminus, знається я вже це казав, але повторюсь, Ви якась дивна людина. Усім навішали ярлики, вказали що кому робити і як поводитись, поставили свою думку над усіми і пишаєтесь своєю досконалістю. Ви от до моїх слів додовбались, а Ви їх уважно прочитали? Процитую:
mr.Terminus, не бачу нічого у Вашої позиції засудительного. Навить, скажу більше, цілком згодет з Гриценко, бо на НАТО сподівайся, а сам не плошай. А моє відношення до Росії, я в попередньому повідомленні написав, і ще раз повторю: Ніякого русофобства, це відношення, адекватне відношенню Росії до України. І я не знаю, які там сили примушують РФ так поводитись, але я вважаю політику РФ по відношенню до України саме ворожою. Тож звертайтесь до мешканців РФ, і у них питайте, чому мони так поводяться і чому вважають що їх зверхне і вореже ставлення у інших повинне викликати любов.
Ви звернулись до мене:
З.З.Ы. mr.КОСТа, что в моей позиции осудительного? А вот Ваша ... не выдерживает никакой критики с позиций украинского национализма и патриотизма.
Ніяких підстав вважати, що це Ви раптом продовжуєте мені відповідати на те що я написав майже тиждень тому у мене не було. Тому цілком логічно я і відповідав стосовно того, що було написано у тому повідомленні, у якому і було звернення до мене. А що мені там засуджувати? Те, що Вас "Всегда удручала недалекость"? Чи те що Ви не розумієте що таке националізм чи патріотизм? Ви мені поставили 1 питання, я Вам на нього відповів. Решта відносилась до того, чиє повідомлення Ви там цитували. Це логічно. Чи у Вас якась інша логіка, цитувати і починати розмовляти з одним, а питання ставити іншим і потім питати ще, чому вони Вам на них не відповіли? Будьте уважніше, жановний. А то зовсім від землі відірветесь і почнете ще тут з інопланетянами розмовляти. Один вже тут є, який у інший вимір потрапив і ззвідти вещає.

Terminus

Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Terminus, знається я вже це казав, але повторюсь, Ви якась дивна людина. Усім навішали ярлики, вказали що кому робити і як поводитись, поставили свою думку над усіми і пишаєтесь своєю досконалістю. Ви от до моїх слів додовбались, а Ви їх уважно прочитали? Процитую:
Ви звернулись до мене:
Ніяких підстав вважати, що це Ви раптом продовжуєте мені відповідати на те що я написав майже тиждень тому у мене не було. Тому цілком логічно я і відповідав стосовно того, що було написано у тому повідомленні, у якому і було звернення до мене. А що мені там засуджувати? Те, що Вас "Всегда удручала недалекость"? Чи те що Ви не розумієте що таке националізм чи патріотизм? Ви мені поставили 1 питання, я Вам на нього відповів. Решта відносилась до того, чиє повідомлення Ви там цитували. Це логічно. Чи у Вас якась інша логіка, цитувати і починати розмовляти з одним, а питання ставити іншим і потім питати ще, чому вони Вам на них не відповіли? Будьте уважніше, жановний. А то зовсім від землі відірветесь і почнете ще тут з інопланетянами розмовляти. Один вже тут є, який у інший вимір потрапив і ззвідти вещає.
Хух. У Вас, похоже, в Ультиме мало адреналина выделяется. Все норовите загострить беседу. Не надейтесь.
Пытання до Вас было одно. Что в осудительного. Вы верно сказали, что ничего и Вы ее полностью поддерживаете. Однако, после указаний на сообщение, в котором Вы с подобной же стабильной позицией , начинаете юлить, оскорбллляться и начинать оскорблллять других. Что попало. Где логика и ответственность за слова? Пустая демагогия.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Хух. У Вас, похоже, в Ультиме мало адреналина выделяется. Все норовите загострить беседу. Не надейтесь.
Пытання до Вас было одно. Что в осудительного. Вы верно сказали, что ничего и Вы ее полностью поддерживаете. Однако, после указаний на сообщение, в котором Вы с подобной же позицией , начинаете юлить, оскорбллляться и начинать оскорблллять других. Что попало. Где логика и ответственность за слова? Вы все такие?
Ау, на Байканурі! Де Ви побачили що я її "полностью поддерживаю"?
mr.Terminus, не бачу нічого у Вашої позиції засудительного. Навить, скажу більше, цілком згодет з Гриценко, бо на НАТО сподівайся, а сам не плошай.
Те що підтримую, я написав. Ще раз, і вибачаюсь за помилку у слові "згоден":
Навить, скажу більше, цілком згоден з Гриценко, бо на НАТО сподівайся, а сам не плошай.
От це я підтримав, і аж ніяк не все, що Ви там ще написали. Все інше я незасуджую. Може по Вашому незасуджую і підтримую це одне й те саме, але я те, з чим незгоден необов'язково забов'язан засуджувати, бо це лише точка зору іншої людини і засуджувати її, це щонайменше, означає намагатись нав'язувати комусь свою. А я свою думку тут лише висловлюю. Логіка є?
Ну а питання "Вы все такие?" незрозуміле. Якщо "Ви" тут звернення до якоїсь групи людей, то уточнюйте до якої саме. А якщо до мене одного, то я весь такой.
ЗІ: "категорично не соглашаетесь" і "осуждать", це не обов'язково одне й те саме. Я тут можу, і маю повне право, засуджувати написи, які правилам форуму не відповідають, і відверту антіукраїнську пропоганду. Все інше - можу "категорично не соглашаться".
ЗІІ: Ультіма досить спокійна гра, до того ж я там вже давне не гравець, а адмін.

Останнє редагування:

Terminus

Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Ау, на Байканурі! Де Ви побачили що я її "полностью поддерживаю"?Те що підтримую, я написав. Ще раз, і вибачаюсь за помилку у слові "згоден":
Навить, скажу більше, цілком згоден з Гриценко, бо на НАТО сподівайся, а сам не плошай.
От це я підтримав, і аж ніяк не все, що Ви там ще написали. Все інше я незасуджую. Може по Вашому незасуджую і підтримую це одне й те саме, але я те, з чим незгоден необов'язково забов'язан засуджувати, бо це лише точка зору іншої людини і засуджувати її, це щонайменше, означає намагатись нав'язувати комусь свою. А я свою думку тут лише висловлюю. Логіка є?
Ну а питання "Вы все такие?" незрозуміле. Якщо "Ви" тут звернення до якоїсь групи людей, то уточнюйте до якої саме. А якщо до мене одного, то я весь такой.
ЗІ: "категорично не соглашаетесь" і "осуждать", це не обов'язково одне й те саме. Я тут можу, і маю повне право, засуджувати написи, які правилам форуму не відповідають, і відверту антіукраїнську пропоганду. Все інше - можу "категорично не соглашаться".
ЗІІ: Ультіма досить спокійна гра, до того ж я там вже давне не гравець, а адмін.
Засуджувать экономический рост своей Родины, мирное и спокойное сосуществование с соседями, развитие медицины, искоренение коррупции... и т.д. Это собрались засуджувать? С этим незгодны? Это неправильное понимание патриотизма? Это антиукраинская пропаганда? Млин, "агов, на Зоопарку", ну сколько можно выпрыгивать из очевидного? Или это отрицание очевидного сознательно?

З.Ы. А вообще... умываю руки. Разбирайтесь в своих переконаннях. Надеюсь, что рациональный посыл всеже услышан. Пустопорожняя трата времени доказывать то, что явно. Не беда, что не всем.

Останнє редагування:
Зверху