В этом разделе все оффтопятЧто вы делаете в ЭТОМ разделе? Оффтопите?
В этом разделе все оффтопятЧто вы делаете в ЭТОМ разделе? Оффтопите?
Закони? З якого саме приводу? Чи це ти про закони так, як завжди, ляпнув заради "красного словца"?Про дурня это вы про себя? Самокритично.
А что бы не быть голословным то законы в студию.-------------------
Я по профессии радиоинженер. и писать с ошибками мне простительно.
(было бы непростительно не знать физику и математику.)
А тебе,который позиционирует себя как юриста,и который не знает законов и несет билеберду с юридической точки зрения но зато правильно оформляет грамматически явно не простительно.
ЗАКОНЫ В СТУДИЮ
В противном случае лучше не флудите.
По какому закону(какие статьи) гражданина Украины можно лишить гражданства,если он принял еще гражданство другой страны( после того как стал гражданином Украины)Закони? З якого саме приводу? Чи це ти про закони так, як завжди, ляпнув заради "красного словца"?
Гм... Якщо тобі недостатньо моїх постів на тему "громадянство", то відкрий наш Основний Закон і ознайомся із його першим розділом.
Хоча навряд тобі це допоможе. Для людини з чорномирдінськими здібностями такі високі матерії недосяжні.:lol:
Друже! Я поки що бачу тут тільки одного "дурачка", якому й прикидатися ним не потрібно, бо він ним і є.По какому закону(какие статьи) гражданина Украины можно лишить гражданства,если он принял еще гражданство другой страны( после того как стал гражданином Украины)
В студию!
И не стройте из себя дурачка,вопрос был понятен с первого раза.
А таке може бути, що сьогодні людина каже що вона громадянин України, бо їй потрібно щось від влади, а завтра каже, що вона громадянин іншої держави, бо також щось їй потрібно? Я без відповідних законів, якіх нема, не бачу жодної можливості запобігти такой сітуації, яка відбулась у Осетіі, стосовно того, що там виявилось майже всі громадяни РФ. Що зупинить людей отримувати громадянство іншої країни, те що у них спитають, чиє вони сьогодні громадянство хочуть мати?Іншими словами, або ти РЛС, або ти ПЗРК - а одночасно і тим, і тим бути не можна.:lol:
На мій погляд, питання щодо "громадянства" в Україні врегульоване "куди ще чіткіше й прозоріше". Ви вважаєте, що в Кремлі не розуміють хибність і юридичну недолугість своїх кроків, коли вони, не з`ясовуючи наявність громадянства мешканців інших країн, у спрощенному порядку (шляхом видання майже таємних указів президента РФ) надають їм російське громадянство? Все вони прекрасно розуміють, більш того - роблять це навмисне, бо вважають це власними інтересами.А таке може бути, що сьогодні людина каже що вона громадянин України, бо їй потрібно щось від влади, а завтра каже, що вона громадянин іншої держави, бо також щось їй потрібно? Я без відповідних законів, якіх нема, не бачу жодної можливості запобігти такой сітуації, яка відбулась у Осетіі, стосовно того, що там виявилось майже всі громадяни РФ. Що зупинить людей отримувати громадянство іншої країни, те що у них спитають, чиє вони сьогодні громадянство хочуть мати?
Я даже и представить не мог что тулмачить конституцию может кто нибудь еще кроме конституционного суда.У ст.25 Конституції мова йде про випадки, коли громадянина України позбавляють громадянства на кшталт того, як колись позбавили громадянства у СРСР того ж Солженіцина, витовкавши його за межі Союзу. І стаття ця ніяким чином не регулює набуття чи позбавлення іншого якогось громадянства.
Регулюючою (а точніше, інституціонально-імперативною) нормою щодо "громадянства" є ст.4 Конституції, в якій зазначено, що "в Україні існує єдине громадянство". В жодній із 161-єї статтей Конституції немає й згадки про подвійне громадянство. Інститут громадянства, до речі, в Україні встановлюється Конституцією. Й жодного закону, який би передбачав можливість набуття якогось іншого (неукраїнського) громадянства, в Україні немає і бути не може, бо ж в Конституції України це не передбачене.
Тобто якщо у людини, окрім українського є ще якийсь паспорт іншої держави, то вона або громадянин України або іноземець, а якимось "подвійним громадянином" на території України не вважається.
Іншими словами, або ти РЛС, або ти ПЗРК - а одночасно і тим, і тим бути не можна.:lol:
Та це не я її тлумачу. Це ти її "тупо" тлумачишь, незрозуміло для чого приплетаючи сюди ст.25.Я даже и представить не мог что тулмачить конституцию может кто нибудь еще кроме конституционного суда.
Во вторых в конституции написано то что написанно,и не надо ничего придумывать. Конституция это закон прямого действия.
Відповідаю. (Й присягаюсь, що в останній раз взагалі з тобою полемізую, бо від таких, як ти, в мене псується настрій на весь день. Мабуть, хтось з нас - зануда).И всетаки ответте на вопрос. Реально человек имеет паспорт Украины и Германии.Украинец с рождения ,немецкий гражданин с недавних пор.
Прекращать укр. гражданство не хочет,а немецкое гражданство допустим
позволяет иметь двойное.
Ну и что? Кто его лишит гражданства Украины и по каким законам не нарушая конституцию?
Если конституцию так писали значит это кому то так нужно!
да ну? свыдомое украинское джэрэло рассказало?Це все тому, що конституціями і Росії, й ... подвійне громадянство передбачене. А українською Констиуцією - ні.