Я якраз за те і виступаю, щоб провести реконструкцію центра, але за зрозумілим і прозорим принципом. Те, що пропонує зараз Мінаєв, це не реконструкція, де замовником виступає місто (бо за його словами, у міста на це немає грошей), а тупо віддають центр приватній фірмі під забудову для своїх бізнес-проектів. У мене, як мінімум, три питання - чому саме цій фірмі, чому на цій території, чому саме цей проект? До речі, рішення вже прийняте, а проекта остаточного ще ніхто не бачив. Чи не стане для несподіванкою те, що там виросте. Історичний центр - це не територія суконки і не не майданчик біля Зарічного райвиконкому. хай там експериментують і будують нові потвори типу універмага "Київ". А тут має пройти громадське обговорення і оцінка незадежник експертів-фахівців. Адже всі бачать, ща наш міський архітектор безрукий, а міський художник сліпий. Інакше чим можна пояснити ту хаотичну й аляповату забудову, прибудову не лише центра, а й окраїн, де кожен на свій смак (несмак) прибудовує до вікон першого поверху "гламурні" халупи. Тому для тих, хто читає лише перші рядки коментів, підсумую: Я ЗА ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ЦЬОГО ПРОЕКТУ, а не за кота в мішку.