Ответ: Вступление Украины в НАТО
Ниего не напоминает?
Так вот, если не вступить в НАТО то будет тоже самое, мы будем махать фиговым листком подписаным когда то с росией...
Украина, не в состоянии ни в политическом плане ни в финансовом, противостоять росии... С этим согласны я думаю все...
По этой прчине нам нужны гарантии безопасности, а такие гарантии может дать только членсво в НАТО.
Дело в том что был такой человек по фамилии Чемберлен, он в 40м году махал буажкой которую он подпсал в Германии...доречі, внески країн-членів НАТО (відсоток ВВП, який витрачають ці країни на оборону) менші, аніж нинішні витрати України на утримання армії. Я не являюсь ярим прихильником НАТО (якби не агітація з боку Жиріка, Затуліна та їм подібних - то може і взагалі б не був прихильником), але давайте тоді пропонувати альтернативні шляхи зменшення витрат на оборону при одночасному підвищенню соціальних стандартів, вимог до якості озброєнь тощо. Це питання, насамперед, стосується CHGrey, як професійного військового. Я згоден іти іншим шляхом (не натівським), якщо він буде запропонований та обгрунтований.
З.І.: нині загрози національній безпеці України не очевидні лише ідіотам!
Ниего не напоминает?
Так вот, если не вступить в НАТО то будет тоже самое, мы будем махать фиговым листком подписаным когда то с росией...
Украина, не в состоянии ни в политическом плане ни в финансовом, противостоять росии... С этим согласны я думаю все...
По этой прчине нам нужны гарантии безопасности, а такие гарантии может дать только членсво в НАТО.