Відповідь: Да пошли вы с вашей Украиной (с)
Ех, варто два дні на форум не заходити і вже таку темку забабахали. Знову про одне й те саме.
Сьогодні дуже модно критикувати життя в країні: і влада не така, і вулиці брудні, і зарплата маленька...
Герой першого повідомлення багато років спостерігав як щось йшлось не так. Мовчав і дивився, хоча думаю просто не помічав, бо так було легше. А потім прокинувся і почав збирати речі, тікати від відповідальності. Бо соромно залишати сину таку землю. Краще поїхати в іншу країну, де все добре, є що руйнувати своєю байдужістю, та й не так шкода, бо не моє.
Просто обожнюю молодих людей, які регулярно пропивають пари, закривають сесії на кровні гроші своїх батьків, і жодного старшого не бачили, окрім декана. Зате вже так розчаровані в можливостях нашої країни...
Таких не більшість, просто своїм галасом вони звертають на себе більше уваги. А інші мовчки живуть на благо себе і своєї країни.
но у нас правят постоянно выродки и селюки. и я лично готов признать, что приверженец СССР и тогдашней жизни, и что для меня украина - всего лишь неудачная ветка развития России
Мій любий прихильник СРСР, а ви знаєте, яке тоді було життя. Чи вже винайшли машину часу? Ну про ваші знання історії я вже мовчу.
Життя України в складі СРСР нагадує родича, якого насильно оселили до себе "багаті" родичі. У них великий будинок, у якому на показ виставлено кілька розкішних речей, щоб не було помітно, який будинок старий і розшатаний. Вони можуть роками збирати на антикварний годинник, який коштує силу-силенну грошей. Жертвуючи при цьому не тільки здоров'ям, але й життям своїх дітей і родичів. Дякую звичайно за таку ласку, але краще мати свою власну маленьку квартирку, яка може потім розростись у великий міцний будинок, ніж жити у таких родичів.
Актуальным остается вопрос "Куда?"
У країну з кисельними берегами і молочними ріками. Тобто куди завгодно, аби за межі України. Я думала, ви знаєте.
а как быть с Переяславской радой 1654 г?
Не присягали ли Московскому царю?
Не стали ли поддаными?
Якщо ви трошки читали про цю угоду, то знаєте, що то була рівноправна спрівпраця. А як хто потім розпорядився братською довірою, не росіянам судити.
можно ли назвать предательством трезвый непредвзятый взгляд на ситуацию?
Ви точно знаєте тлумачення слова "непредвзятый"? Щось там об'єктивністю і не пахне. Одним бажанням засвітитись.
надоело то что хотят зделать из тебя патриота до смерти любящего свою страну! непонимаю! зачем?
З вас нікого не роблять. Триста років це комусь потрібно. Повірте патріотом від вас і не пахне.
Сейчас в Украине самый прекрасный момент для работы: "когда все крысы уже сбежали, а корабль еще на плаву"
Та ні, ще не всі. Залишились ті, яким і поїхати ліньки.