bsv
Странник
Ответ: Відповідь: Ответ: Вступление Украины в НАТО
Я говорил про референдум который еще буде, на котором украинский народ выскажет свое мнение будет Украина в НАТО или нет.
Франк-Вальтер Штайнмайер уже и без референдума заявляет, что Украина там будет. это нормально?
bsv, де Ви там хоча б слово побачили про росіян? Ви кажете про референдум, оперуєте вже його результатами, робите висновки, а його ще й не було, і якщо буде то не раніше ніж через 2 роки. І вже лише тоді, щось можно буде казати про його результати. А поки що Ви, як молитву повторюєте, лише на те, що Вам в мозок з Москви через знаданих вище захісников України вбили.
Здається кожна згадка про незалежність у Вас викликає, м'яко кажучи негативні емоціі. Я кажу про незалежність, а Ви відразу шукаєте русофобство.
А где тут про Россию?Голова Міністерства закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр заявляє, що Німеччина вважає невідворотним приєднання України до НАТО.
You must be registered for see links
Я говорил про референдум который еще буде, на котором украинский народ выскажет свое мнение будет Украина в НАТО или нет.
Франк-Вальтер Штайнмайер уже и без референдума заявляет, что Украина там будет. это нормально?