Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Раздел "Юмор" уже переместили? :)
:)
Мабуть не випадково що я і там і тут модератор. Але для "Юмору" ця тема дуже слабка. Хіба що є ще один розділ, до якого можна її відправити, але автор на це вже точно образиться, тому вголос цього казати не буду :).

Останнє редагування:

L_e_h_@

New Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Ніхто нікому не дякує. Все в рамках закону. Янукович став прем'єром чесно, згідно законів та конституції. На відміну Тимошенко, уряд якої з позором відправили у відставку, Янукович згідно закону склав свої повноваження.

І все це не смішно, і це не казки-це правда.

Партія регіонів - чесна та законослухняна.

Хвате вже брехати людям.

Wodan

Всем клева!

Что-то нам товарищ Леха мантры почитывает:

Партія регіонів - чесна та законослухняна.

А мне как то фиолетово, лишь бы работу делала...
Но когда только , что после прихода к власти ПР звонит мне жена и говорит: "Азаров выступал и сказал, что деньги на нашего малыша выплачивать не будут...." Этого я простить никак не могу...

А сейчас стоять на коленях и рассказывать, что мы каемся, мне это не надо... Соберитесь лучше Чешку почистите, и если вы будете делать регулярно - раз в 2 месяца, то люди скажут:"Вон ПР Чешку убирает, а Юлька нечего..."

А п...ть не мешки ворочать..... Отаке.

ЗЫ : А только что Шуфрич божился, что голосовать за НАТО их само НАТО и заставило, "а ми мали були і голі...."

L_e_h_@

New Member

ПР буде і є за все те, що піде на користь держави і народу. Не треба брехати.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Шановний Фокс Малдер шоді вже брехати. Віктор Федорович ніколи шапок, та серіжок з вух не знімав. Про це вам тільки бездоказово розказували помаранчеві лідери. А сьогодні є постанова суду, що Фіктор Федорович чесна та законослухняна людина. Рішення суду ------ це Закон.
А ця постанова остаточна? Наскільки я знаю, її спостували.
Ще раз підкреслюю про НАТО. Партія регіонів ніколи не була проти НАТО І ЄС. Вона демократично підійшла до питання. Нехай люди самі визначатся про НАТО самі.
Наша пісня гарна, нова - починаєм її знову! Тому і я вчиню так само. Знову повторю, що питання НАТО (як і мовне питання) ПР піднімає коли треба дестабілізувати країну, та щоби проїхатись по вухам комуністичному електорату. Коли ж ПР була біля влади, то готові були цілуватись і з НАТО і з ЄС. "Тому, що послідовні". І варто послухати не Вас, а, скажімо, Кисельова на мітингу в Криму проти вступу до НАТО, або прочитати гасла на трибунах ВР - і одразу можна прочитати чи послухати: "НАТО - ні!", тобто не те щоб "не зараз", а категоричне "НІ". Маєте бажання - включіть телевізор та подивіться. А потім вже будете когось переконувати.
Про Закриту зону. Багато цікавого там говорилося, але нічого не доказано. Але сьогодні факт, що Ар'єв депутат ВР від Нашої України. Деж зараз Закрита Зона. Де сидять бандити у тюрьмах.
А інший депутат з НУ-НС Луценко, розказував, що за його прем'єрства в прокуратуру було передано більше ніж 2000 справ, в яких йшлось про розкрадання 20 000 000 000 бюджетних грошей. Але далі справа зупинилась. А чи не підкажете мені, хто керував ГПУ в ці часи? Я Вам нагадаю - прорегіональний Медведько та член нині ПР - Піскун. Ви і зараз будете питати, чого не розкриті справи про вбивство Ґонґадзе та отруєння Ющенко? За прикладами не треба ходити далеко. Щербань "полегшив" Сумщину на 230 мільйонів. Справа по ньому була передана в ГПУ. Сумські регіонали весь час галасували, які від ВП вони зазнавали утиски, як і вони постраждали від свавілля цього губернатора.
Але чомусь не згадували, що депутат їх фракції Артем Щербань знімав з рахунків ті самі батьківські гроші (за словами того ж Луценка), а інший регіонал-шоумен з гармошкою Ян Табачник взяв Щербаня "на поруки", після його приїзду в Україну. Результат відомий всім - в діях Щербаня складу злочину не виявлено.
Деж зараз Закрита Зона?
Невже засумували. Що ж, дивіться:
[ED2K]ed2k://|file|%D0%AF%D0%BD%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87%20%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F.avi|186011648|D128DE7B05668AC53589C05CF71C6272|h=JVLFBWBFE762O5IHXJTQYGBZMXHXRSEY|/[/ED2K]
або
[ED2K]ed2k://|file|%D0%97%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%20%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B0%20(19.11.2004)%20-%20%D0%9Ai%D0%BD%D0%B5%D1%86%D1%8C%20%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%83%20(%D0%BF%D1%80%D0%BE%20%D0%AF%D0%BD%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87%D0%B0,%20%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8,%20%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8E%D0%BAi%D0%B2%20%D1%83%20%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4i).avi|222566192|70BA53B68849AC2AB9D67F855B25D1CE|h=FZSKEAI22WRUGNRSNMKHL2YEV65CISIF|/[/ED2K]

Люди одумайтесь вас зомбували і зомбують, обманювали і обнанують. Схаменіться.
Не нас, а вас.:)

ЦЕ ВСЕ БРЕХНЯ!!!!!!!!!!!!!!

Віктор Федорович конкретно нікого козлами та шкідливи котами Леопольдами не називав
Розказую... Під час президентського виборчого марафону 2004 року Янукович, виступаючи на площі перед київським залізничним вокзалом, куди ПР позвозила своїх прихильників, а то і просто політичних туристів сказонув: "Я вызываю этого шкодливого кота Леопольда на дебаты". Можливо, в когось з форумчан є цей епізод. Щодо кАзлів... Погано не знати класики жанру, та праць улюбленого політика. Але можна поправити. Дивіться:
[ED2K]ed2k://|file|yanukovich_pro_oponentiv.wmv|2265456|C158AB19552B2CCDA15DA7A84016E21D|h=JXVI2J5VM4K2BN76MRXKO2NBDUV5XSXX|/[/ED2K]

Так хто з нас бреше? Ви хоча б "матчасть" вивчили, перед тим, як вступати в подібні диспути. А то всі Ваші зусердя будуть нагадувати ось таку агітацію:
[ED2K]ed2k://|file|%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%20%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9%20%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80,%20%D0%B2%20%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B5!.wmv|1772910|199BB3F91E07FD8BC786D263F3D667CE|h=DS27LXNCFU2QK5OAWF7INGY4QO7DXCK3|/[/ED2K]

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Підіб"ємо підсумки дискусії:
1) ПР - чесна та законослухняна (а спробуйте довести інше!);
2) всі пости опонентів пана L_e_h_@ - відверта брехня (от так просто, не аргументуючи - брехня і все тут!).

Шановні, тут не цирк і не дитячий садок. Якщо вирішили вести серйозну аргументовану дискусію, давайте її вести.
Особливо мене розвеселило те, що Янукович, виявляється, ніколи нікого не називав ані "казламі, каториє мєшают нам жить", ані "шкідливим котом Леопольдом". Це нас з вами, шановні форумчани, вуха і зір підвели, це така масова галюцінація була. А! Я ж забув! Це ж ми з вами зомбовані всі!!! :)))

L_e_h_@

New Member

Ще раз підкреслюю, якщо в якихось матеріалів було щось протиправне з боку Партії регіонів, то порушники сиділи б у тюрьмах. Ось все так просто.

Конкретно нікого Янукович не називав козлами і шкідливими котами.

А щодо цирку чи не цирку. Якщо на вашу думку Партія регіонів бандитська, то Помаранчеві такіж самі, зовсім не кращі. Вони зовсім не діть нічого, щоб посадити винних за скоєння певного злочину і т.д.

А Луценко. Який вже не є той Черновецький, але Луценко не мав прва бити людину. Міністр МВС повинен бути прикладом для всіх співробітників ОВС і для всіх людей. І якщо Луценко не понесе справедливве покарання згідно закону, то це приклад того, що закон не один для всіх друзі.

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

А ви не тікайте від дискусії про вашу улюблену ПР, тикаючи пальцем в помаранчевих. Я вже писав ось тут
про те що у нас вся верхівка далеко не свята. Але хтось нажив мільйони на фінансових махінаціях та оборудках з газом, а хтось в кривавих кримінальних війнах та рейдерських захватах промислових підприємств. Різницю відчуваєте?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Ще раз підкреслюю, якщо в якихось матеріалів було щось протиправне з боку Партії регіонів, то порушники сиділи б у тюрьмах. Ось все так просто.

Конкретно нікого Янукович не називав козлами і шкідливими котами.
А Баба-Яга проти-и-и-и!!!:lol:
А Луценко. Який вже не є той Черновецький, але Луценко не мав прва бити людину. Міністр МВС повинен бути прикладом для всіх співробітників ОВС і для всіх людей. І якщо Луценко не понесе справедливве покарання згідно закону, то це приклад того, що закон не один для всіх друзі
Справді, хіба можна бити людину по обличчю! Який жах, прокляті помаранчеві!!!:lol::lol::lol:.
Ось Віктор Федорович опонентам читав Анну Ахметову, направляв на святу гору Афон в Ієрусалимі (а міг би і в Бобруйск), цукерки роздавав ... Соррі, то він не опонентам, то він Путіну під час параду (аналог поп-корну в кінотеатрі) А вони його за це яйцем шарахнули... Нелюди!!!
[ED2K]ed2k://|file|Yanukovych%20%2024.09.2004%20-%205%20Kanal.avi|2999730|7D695C9C2285FD05088082F80ACE6B13|h=5MLA6IMRJVIPH6FU6NWHTI3OA4F4EIY6|/[/ED2K]
Залишається лише поспівчувати, коли бачиш ось такі сумні кадри:
[ED2K]ed2k://|file|yanukovych_pislya_yaechnoi_ataky_v_if_likarni.wmv|3207414|5C413EE4300FC974588E36C6A2B2C7EE|h=IOLZ7MYVGECSGSK3BZRW2QZNLNWRKUXV|/[/ED2K].
Все, вибачте! Змушений вас залишити - побіг витирати "скупі чоловічі сльози"...

O_____OZ_____Z

Impressionist

Яке там відчуття різниці. Коли автор коментарів приводить якісь релігійні переконання про те, що Партія Регіонів свята.

Я такого безглуздого, лицемірного, зухвалого та нахабного піару ще не бачив.

Що не кажіть а Ющенко святіше.

Все що буде сказано після мене - БРЕХНЯ.

Все що буде сказане після мене прихильниками ПР - БРЕХНЯ.

Всі хто висловляться проти моєї позиції про мого "Апостола" В.А.Ющенко - Брехуни.

Статус
Закрита.
Зверху