Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Партія регіонів-чесна та законослухняна партія
Хто Вам таке сказав? Нікому бльше не кажіть. Адже в певні періоди, (як ось зараз) ПР виводить на мітинги професійних (тобто за гроші) мітингувальників під гаслами "НАТО - НІ", тобто вони не згадують про найближчий час, вони говорять НІКОЛИ. А те що (в потрібні для себе моменти) Янукович згадував про євроінтеграцію та північноантлантичний напрямок, то тут також є пояснення: "Тому що послідовний".Щодо НАТО можу наголосити, що Партія регіонів ніколи не була проти нього. Вона вважає просто недоцільно в найближчий час вступати до військових блоків.
А чи не скажете Ви, чи зробила Росія другою державною українську мову, для тих українців, які колись за комсомольськими путівками виїздили на будівництво БАМу та засвоєння Сибіру (особисто мене в свій час вразило те, що в Тюмені українську можна почути частіше, ніж у Харкові). Ну та не будемо їх згадувати. А щодо того, що "історично так склалось" я вже писавА щодо Російської мови. То ми не проросійські. Я не бандит, я чесна порядна людина, законослухняна. Я народився в Україні. Ми патріоти України і за українську мову. Але так сталося історично, ще з СССР держ. мова у нас була російська. Багато людей приїхали з Росіїдо нас. В надії шукати краще життя. І такі люди є по всій Україні.
You must be registered for see links
, тобто, особисто я не проти, коли "історично склалось"...