Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

У мене запитання до користувачів: чи не ображатиме вас, якщо я редагуватиму ваші пости, виправляючи орфографічні помилки, не чіпаючи при цьому зміст? Просто мене дуже дратують деякі безграмотні повідомлення. Якщо відповідь буде позитивна, я з радістю цим займусь.
А я висловлюсь проти. Повідомлення з орфографічними помилками мене так само не залишають байдужим, але краще все ж таки залишати їх у тому вигляді в якому вони є. Підстави - може і не головна ознака, але всеж таки не остання, того що за людина пише, і як віднестись до того що вона пише. Може і не завжди вдається, але я з такими людьми намагаюсь не сперечатись. По друге, десь через тиждень з'явиться хтось, кому це здасться або замалим, або спокушанням на його копірайт, і здійме галас. По трете, жадоба бурхливої діяльності у впершпризначеного модератора згасає десь через місяць-другий, а взяті обов'язки доводеться і далі виконувати. :).
Тому, якщо є таке бажання, краще надіслати ПС з тим що і як правильно писати. Якщо помітите у мене, пишить, то я не те що не ображусь, а навить буду вдячний.

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

мабуть, я все ж таки дослухаюся думки більш досвічених людей і відмовлюся від ідеї редагування чужих орфографічних помилок.

З.І.: помітив одну закономірність: за виправлення помилок висловились люди, які самі пишуть загалом грамотно і яких ці помилки дратують...

lyolia

Забанен
Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Почему урна до сих пор опломбирована???

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Почему урна до сих пор опломбирована???
Хух. Пломбы сняли. Проверяли соответсвтвие списков по всем разделам, создавали темы с голосованияем в тех разделах, где небыло.

Life-ua

+ плюс - минус

Предлогаю не тёрти сообщения за одну или две грамматические ошибки в посте

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

удаленные сообщения - эдакий мемориз ? о_О
Пропозиція була не модераторів, а одного з користувачів, якщо не потрібні, то так тільки легше.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Предлогаю не тёрти сообщения за одну или две грамматические ошибки в посте
А за 3 видаляти можна? Добре, це не я сказала.
І ще раз повторюю правило. Назви країн пишіть з великої літери. Це говорить просто про ваш рівень культури і поваги. Я не буду розбиратись навмисно чи ненавмисно це зроблено.

HNIW

Member
Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

З.І.: помітив одну закономірність: за виправлення помилок висловились люди, які самі пишуть загалом грамотно і яких ці помилки дратують...
Отнюдь нет. Сам пишу грамотно, но не считаю что нужно исправлять чьи-то ошибки или удалять сообщения из-за них. Каждый сам себе творец. И если над человеком смеются из-за безграмотности то это его проблемы.

lyolia

Забанен

А-у! Модераторы, это новое веянье такое, что разные быковатые субъекты (другого слова не нахожу!), общаяясь с другими форумчанами, тыкают напропалую. И не нужно говорить, что обращение на "ты" - интернетовское "наследие". В таком случае пора объявить амнистию падонкавскому сленгу. Либо переименовать раздел в "Стойло для быкоты и прочего хамла..." Уже неоднократно слышал возмущённые реплики знакомых, имевших неосторожность, заглянуть в раздел политика. Такое впечатление, что правила вежливого обращения существуют лишь для модераторов, помощников и небольшого количества пользователей. Позорище!!! Выборная лихорадка закончилась,- принимайте меры!:furious:

Зверху