Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

Andys

New Member
Ответ: Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Якщо ви вважаєте себе розумнішою за всіх відвідувачів сайту та хай так і буде, але треба поважати(як ви полюбляєте говорити) думку інших. Так от, якшо уважно подиватись то тема "Городские депутаты" та тема "Сумская местная власть" це далеко не однорідні теми, оскильки на стровену мною тему заходять та залишають повідомлення САМЕ стосовно міських депутатів. Мене не цікавить тема "Сумская местная власть", оскилькі ця тема набагато ширше (з вашого дозволу повторюю):включає в себе, як під поннятям "влада"- ОДА, СМР,ВКСМР, прокуратуру, суди які є органами місцевої державної влади(див. повідомлення та коментарі). Моя тема стосується лише міських депутатів. І якщо ви ретельно читиєте те, що переносите чи об'єднуєте то в моїй темі питання, щодо депутатів в контексті представництва в органах місцевого самоврядування. Відвідувачам це цікаво. Якщо ви вважаєте думку декількох десятків відвідувачів (які встигли за час існування теми до вашого втручання) не переконливим аргументом того, що саме ця тема цікава, то бажаю вам успіху у вашій діяльності - у доброму розумінні.
камрад, я думаю модератор понимает русский, это только с названием тем непонятка. Поддерживаю возвращение темы о депутатах в отдельную.

Freddi

New Member
Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Один голос "за" тоже результат.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Freddi, будь ласка, вибачте модератора. Ravenne хотіла як краще, а вийшло вон як. На жаль теми вже об'єднані і назад відокремити їх неможливо. Скільки там депутатів у міській раді? Пропоную зробити по кожному окрему тему. Так це обговорення буде ще більш змістовним. Ще можно так само і по обласной раді пройтись. Тим більш у Вас вже є однодумец. Сподіваюсь він Вас підримає.

zergius

New Member

А я считаю что модератор поступила правильно.

С одной стороны - политика, а с другой - местная, кроме того, автор по-моему создал больше не тему для обсуждений, а как бы шаблон темы, типа "Есть у нас горсовет, его и обсудим, если нечего сказать про горсовет, давайте про облсовет поговорим...".
Из обсуждений депутатов только вопрос о Веснич, значительно больше просветительских постов - за что отвечает и что дерибанит горсовет.

И вообще, имхо, сумской горсовет целесообразнее обсуждать в теме "О Сумах"

P.S. перечитал, еще нашел один пост о Сиденко.

Останнє редагування:

Freddi

New Member
Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Freddi, будь ласка, вибачте модератора. Ravenne хотіла як краще, а вийшло вон як. На жаль теми вже об'єднані і назад відокремити їх неможливо. Скільки там депутатів у міській раді? Пропоную зробити по кожному окрему тему. Так це обговорення буде ще більш змістовним. Ще можно так само і по обласной раді пройтись. Тим більш у Вас вже є однодумец. Сподіваюсь він Вас підримає.
Всё понятно ребята с вами, творю что хочу и управы нету, ну ничего... смеётся тот кто смеётся последним. Ничего страшного...

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Я, как основатель темы "Сумская местная власть", могу утверждать, что вопросы связанные с местной исполнительной властью и самоуправлением не получили в данном разделе широкого обсуждения и считаю, что действия модераторов оправданы и целесообразны.

Останнє редагування:

Kramar

Іван Богун

У мене запитання до користувачів: чи не ображатиме вас, якщо я редагуватиму ваші пости, виправляючи орфографічні помилки, не чіпаючи при цьому зміст? Просто мене дуже дратують деякі безграмотні повідомлення. Якщо відповідь буде позитивна, я з радістю цим займусь.

Grosso

wonderwall

У мене запитання до користувачів: чи не ображатиме вас, якщо я редагуватиму ваші пости, виправляючи орфографічні помилки, не чіпаючи при цьому зміст? Просто мене дуже дратують деякі безграмотні повідомлення. Якщо відповідь буде позитивна, я з радістю цим займусь.
Kramar, думаю, це буде правильним, якщо Ви будете редагувати такі повідомлення. Якщо чесно, такі дописи читати неприємно. Отже, повністю погоджуюсь.

united

lifelong United supporter

мене орфографічна правка не ображатиме.
Можна лише поаплодувати завзятості Kramar'а. Ідея цілком слушна.
мій голос "за".

lordъ

jerk it out
Можно даже переводить на все языки мира включая украинский.

Зверху