Ответ: Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.
камрад, я думаю модератор понимает русский, это только с названием тем непонятка. Поддерживаю возвращение темы о депутатах в отдельную.Якщо ви вважаєте себе розумнішою за всіх відвідувачів сайту та хай так і буде, але треба поважати(як ви полюбляєте говорити) думку інших. Так от, якшо уважно подиватись то тема "Городские депутаты" та тема "Сумская местная власть" це далеко не однорідні теми, оскильки на стровену мною тему заходять та залишають повідомлення САМЕ стосовно міських депутатів. Мене не цікавить тема "Сумская местная власть", оскилькі ця тема набагато ширше (з вашого дозволу повторюю):включає в себе, як під поннятям "влада"- ОДА, СМР,ВКСМР, прокуратуру, суди які є органами місцевої державної влади(див. повідомлення та коментарі). Моя тема стосується лише міських депутатів. І якщо ви ретельно читиєте те, що переносите чи об'єднуєте то в моїй темі питання, щодо депутатів в контексті представництва в органах місцевого самоврядування. Відвідувачам це цікаво. Якщо ви вважаєте думку декількох десятків відвідувачів (які встигли за час існування теми до вашого втручання) не переконливим аргументом того, що саме ця тема цікава, то бажаю вам успіху у вашій діяльності - у доброму розумінні.