Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.
Тому, якщо є таке бажання, краще надіслати ПС з тим що і як правильно писати. Якщо помітите у мене, пишить, то я не те що не ображусь, а навить буду вдячний.
А я висловлюсь проти. Повідомлення з орфографічними помилками мене так само не залишають байдужим, але краще все ж таки залишати їх у тому вигляді в якому вони є. Підстави - може і не головна ознака, але всеж таки не остання, того що за людина пише, і як віднестись до того що вона пише. Може і не завжди вдається, але я з такими людьми намагаюсь не сперечатись. По друге, десь через тиждень з'явиться хтось, кому це здасться або замалим, або спокушанням на його копірайт, і здійме галас. По трете, жадоба бурхливої діяльності у впершпризначеного модератора згасає десь через місяць-другий, а взяті обов'язки доводеться і далі виконувати. .У мене запитання до користувачів: чи не ображатиме вас, якщо я редагуватиму ваші пости, виправляючи орфографічні помилки, не чіпаючи при цьому зміст? Просто мене дуже дратують деякі безграмотні повідомлення. Якщо відповідь буде позитивна, я з радістю цим займусь.
Тому, якщо є таке бажання, краще надіслати ПС з тим що і як правильно писати. Якщо помітите у мене, пишить, то я не те що не ображусь, а навить буду вдячний.