Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Юлія Тимошенко

А чому тоді НУ-НС подписало программу коаліції де призив отміняють з першого січня ??? Я вважаю що Тимошенко виконає свою обіцянку , а якщо ні - то це буде вина президента ...
Це буде не вина президента. Це державна необхідність. Державна беспека до кола, на який може впливати прем"єр, не відноситься. Якось прискорити процес може, але якщо від цього постраждає державна беспека, то краще не треба. Взагалі подивимось, в цьому питанні компетентність має лише міністр оборони і в більшої мірі РНБУ, до якой ніхто з нас не входе, так само як і, поки що, Тимошенко. Тому обіцяти можна все що завгодно. Я наприклад можу пообіцяти, що завтра буде 20 градусів тепла, а потім развести руки і сказати, ну вибачайте, природа була про мене. :). Взагалі, головне, щоб вона спробувала стримати свою обіцянку, і зробила все від неї можливе.

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Юлія Тимошенко

Це буде не вина президента. Це державна необхідність. Державна беспека до кола, на який може впливати прем"єр, не відноситься. Якось прискорити процес може, але якщо від цього постраждає державна беспека, то краще не треба. Взагалі подивимось, в цьому питанні компетентність має лише міністр оборони і в більшої мірі РНБУ, до якой ніхто з нас не входе, так само як і, поки що, Тимошенко. Тому обіцяти можна все що завгодно. Я наприклад можу пообіцяти, що завтра буде 20 градусів тепла, а потім развести руки і сказати, ну вибачайте, природа була про мене. :). Взагалі, головне, щоб вона спробувала стримати свою обіцянку, і зробила все від неї можливе.
У мене є декілька реплік :) :

1) По перше :
Це буде не вина президента. Це державна необхідність. Якось прискорити процес може, але якщо від цього постраждає державна беспека, то краще не треба.
А чиє це необхідність ? Як ти вважаешь ? :) Я наприклад вважаю що більша буде небезпека для держави якщо армія залишится призовною а не контрактною , якщо неосвідченні юнці будуть стріляти по корпусам , якщо буде процвітати дідівщина . А коли ввести контрактну армію (з зарплатою в 800 долларі як записанно) ці всі питання вирішатся Як бачина в наш час вирішує не чісельність армії - а її профессіоналізм за сучастна бойова оснащенність ;)

2) По друге :
Державна беспека до кола, на який може впливати прем"єр, не відноситься. Якось прискорити процес може, але якщо від цього постраждає державна беспека, то краще не треба. Взагалі подивимось, в цьому питанні компетентність має лише міністр оборони і в більшої мірі РНБУ, до якой ніхто з нас не входе, так само як і, поки що, Тимошенко.
Премьер (точніше Кабмін) дуже сильно впливає на державну безпеку : все взаїмосвязанно , Кабінет Міністрів фінансує Армію , премьер міністр по Конституції має право назначати деяких з силових органів (наприклад МВД) , а РНБО - точніше система його функціонування це вже як анегдот тому що РНБО формує президент як йому завгодно (то туди він ввів всіх губернаторі , то вводив виводив кого завгодно , то зробив праву руку Тимошенко Турчинова зам глави СНБО і т. д.

3) По трете :
Взагалі, головне, щоб вона спробувала стримати свою обіцянку, і зробила все від неї можливе.
Згоден , головне що-б ми побачили що є бажання і кроки :) Але дивує позиція НУ (як завжди) - то вони проти контрактної армії , то вони разом з БЮТ готуют договір о коаліції де погоджуются з першим січням , по потім опять президент говорить мол буде як він скажи і т. д.

zergius

New Member
Ответ: Юлія Тимошенко

Мысли в тему: хорошо если отмена призыва произойдет вместе со вступлением страны в НАТО, ради такого можно и потерпеть.

С другой стороны, министр обороны Гриценко обещал же отмену призыва в 2010, причем обещает уже около двух лет. Получается что какая-то работа в этом направлении ведется. Уместно ли ее на два года форсировать - это вопрос сложный, но решаемый.

Останнє редагування:

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Юлія Тимошенко

В Украине офицеры-непрофессионалы ,так что говорить о рядовых.Главное требование для первых-владение украинской мовою,а вторые и вовсе -гражданское ополчение.
Так что нельзя испортить то чего нет.

Вкладення

• 8.2 КБ Перегляди: 233

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Ответ: Відповідь: Юлія Тимошенко

А чому тоді НУ-НС подписало программу коаліції де призив отміняють з першого січня ??? Я вважаю що Тимошенко виконає свою обіцянку , а якщо ні - то це буде вина президента ...
Мене одного шокує подібна логіка? Чи юристів вже не вчать цієї дисципліни?

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Юлія Тимошенко

Мене одного шокує подібна логіка? Чи юристів вже не вчать цієї дисципліни?
А в чому немає логіки ? Одна політична сила (БЮТ) давала обіцянку - вона виграла в 16 областях , її обіцянкою було зробити контрактну армію з першого січня - чому-б не зробити ? Що тут поганого ? :)

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Юлія Тимошенко

я не про це. Я про фразу:
Я вважаю що Тимошенко виконає свою обіцянку , а якщо ні - то це буде вина президента ...
Якщо виконає обіцянку, то Юля молодець, а якщо не виконає - винен Президент. Ви тут не помічаєте логічного протиріччя?

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Відповідь: Юлія Тимошенко

я не про це. Я про фразу:

Якщо виконає обіцянку, то Юля молодець, а якщо не виконає - винен Президент. Ви тут не помічаєте логічного протиріччя?
А чому немає логіки ? Коаліція буде сформована на базі БЮТ , кабмін якщо буде на чолі Юлії Тимошенко зможе забезпечити виконання цієї обіцянки - а тут едина проблемма : що президент проти і протидіє (униможливлює) цьому - так хто виноват тоді ?

Я маю на увазі : що якщо-б Юлія Тимошенко обіцяла те що неможливо виконати - тоді-б немає питань ви були-б праві і її вина була-б що не виконала . А якщо вона говорить : немає питань , ми взмозі це зробити - а їй банально одна людина не дає це зробити , так кого винить ? (я вважаю що це робится для того що-б дескридитувати майбутнього кандидата в президенти , мол обіцяла і невиконала ...)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Юлія Тимошенко

Life-ua, справа не в людині, яка там щось не дає. Одною лише обіцянкою неможливо смінити усю сістему на який будується армія. Все ж не так просто. Це і житлові питання і питання утворювання та підпорядкування військових одиниць. І ще богато всього, що я і сказати не можу, бо не фахівець.

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Відповідь: Юлія Тимошенко

Life-ua, справа не в людині, яка там щось не дає. Одною лише обіцянкою неможливо смінити усю сістему на який будується армія. Все ж не так просто. Це і житлові питання і питання утворювання та підпорядкування військових одиниць. І ще богато всього, що я і сказати не можу, бо не фахівець.
Коста - чому ми можемо тримати сотні тисяч правоохоронців , десятки тисяч податковців , а 30.000 контрактників не взмозі ?

Статус
Закрита.
Зверху