З
Зверюга.ua
Guest
Re: Вступление Украины в НАТО
Ні ми повинні їх конанізувати, вітдати україну і мовчки працювати що б їм "Великокаца... росам" жилося краще...
Фоксе, та ви що не розумієте? Ми повинні падати на коліна і молити що б вони нас навчили що правда, а що ні! І взагалі, яке ви маєте право щось казати таким людям? У них мабудь кандидатська захищена вже! А ви зі своїми думками...Я не казав, що мені ненависна Росія. Будь ласка, почитайте уважніше. Коли я чую про те, що Україна проводить антиросійську політику, що поведінка України є недужелюбною відносно Росії, то я лише прошу навести підтвердження таких висловлювань. Поки ще таких підтверджень мені ніхто не надав. І навпаки я навожу приклади недружелюбної політики саме Росії проти України. Є у Вас аргументи - спростовуйте. Поки що аргументів не бачів. То до чого ж тут ненависть?
Добре що ви згадали мусульманський світ. Тоді і я у Вас запитаю: "Чи наважились би Ви та БСВ перебуваючи в мусульманській країні назвати духовного лідера цієї країни розкольником, розповідати про його незаконність та неканонічність?". Питання швидше риторичне.
Звідки у Вас бажання монополізувати справжнє православне християнство? Якщо я не розділяю Ваших поглядів, то я вже не православний? Це що, повага до мене?
Ваші однодумці пишуть, що єдиною державною мовою в Україні повинна бути російська. Коли я заперечую (без будь-яких особистих образ), то одразу ж отримую на свою адресу "нацик". Це що, повага до моїх почуттів?
Коли прихожани УПЦ МП проводять демонстрації з вигуками про те, що такої держави, як Україна, не існувало і не повинно існувати, коли вони виходять на захист шовініста Затуліна (за свої неодноразові антиукраїнські висловлювання оголошений в Україні персоною нон-грата), коли верещать про анафему, оголошену моєму гетьману Мазепі, коли депутат Думи Дугін (лідер Євразійського руху в Росії, спирається на підтримку РПЦ) заявляє, що Росія повинна приєднати до себе схід України та Крим, а БСВ намагається всі ці факти виправдати - це що, повага до моїх почуттів?
Коли БСВ немов курка з першим яйцем носиться з фільмом "Анатомия раскола", намагається його приткнути в будь-який розділ, з фільмом, в якому поливають брудом мого Патріарха, а значить всіх, хто відвідує церкви КП і мене в тому числі - це що, повага до моїх почуттів?
І нарешті пост Вашого однодумця БСВ:
Це також по-Вашому повага до мене та до моїх почуттів?
Скажіть мені, будь ласка, кому першому слід навчитись поважати опонента?
Ні ми повинні їх конанізувати, вітдати україну і мовчки працювати що б їм "Великокаца... росам" жилося краще...