ПР готовит референдум

• Автор теми bsv
  • Дата створення

За или против?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    55

Life-ua

+ плюс - минус
Из всего сказанного, заметил только две причины "против"

1а - Потому что это инициатива ПР.
1б – потому что БЮТ и НУ-НС против этого референдума
Причём тут БЮТ или НУ до того что я против ? :D (может наоборот : из-за того что я против а БЮТ и НУ тоже я и поддерживаю их ?? :))

Life-ua

+ плюс - минус
Life-ua
Если вы говорите, что большинство проголосует против статуса Русского языка как второй государственный. То почему вы проголосовали протии и рассказываете сказочку про «"нужно ли спалить село в котором вы живёте"» ?
Вить вы должны первым быть заинтересованный в референдуме. Тогда у вас появится неоспоримы довод перед оппонентами.
Наблюдается не логичность в ваших словах.[/B]
Дело в том уважаемый БСВ , что если большинство и проголосует случайно - то оно будет с перевесом в 1-3 % - а учитывая как любят некоторые подтасовывать - это ничто , и признавать такую чушь никто не будет :)

Santolege

Забанен
Сегодня поставил свою подпись за референдум. Может в этот раз пан Янукович изволит серьёзно взяться за придание русскому языку статуса 2-го государственного. Надеемся, верим и ждём!

Life-ua

+ плюс - минус
Ну вот , большинство по нашему опросу уже против такого референдума :)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
ПР як завжди намагається скопіювати предвиборні шаги інших.
Чомусь реферндум, який ініцювал БЮТ заблокували. Так само буде і з цім.
По перше, які там питання, як вони там по буквам написани?
По друге, у разі, якщо по держ статусу російської мови проголосують проти, які з цього будуть правові наслідки?
По трете, як що країна внеблокова, означає це те, що незважаючі усякі угоди російський ЧМ флот залишить Україну, чи це стосується лише НАТО?
Я не проти референдуму. Але і не за. Висловитись повинні мати право всі. Але в дійсному законодавстві референдум не має ніяких провових наслідків, спочатку треба якось це законодавство змінити.
А так це лише вже до болі знаїома піар акція, мовляв "дивитесь як ми пілкуємось про виборців". І ще, може я шось плутаю, але хтось там щось з кимось намогався підписувати про білявись та пушистість, що на ціх виборах питаннями про мову і НАТО не будуть вловживати. А так, не раджу комусь серйозно ставитись до всієї цієї бурхливої діяльності. Мені навить жаль, як чергового разу ПР зі своїх виборців робить дурнів. Скоріше за все цей референдум таки той самий ЦВК, в якому більшисть регіоналів, і не утвердить, ПР підніме галас, про неконстуційність рішення ЦВК ( бо це вже так модно, як що не так, то знач неконстуційно ), і всі їх стануть, якщо не поважати, так жаліти.

Останнє редагування:

Life-ua

+ плюс - минус
ПР як завжди намагається скопіювати предвиборні шаги інших.
Чомусь реферндум, який ініцювал БЮТ заблокували. Так само буде і з цім.
Погано що в ЦИК в ПР більшість ...

По друге, у разі, якщо по держ статусу російської мови проголосують проти, які з цього будуть правові наслідки?
Який-би не був результат референдума - він не є зобовьязуючим для народних депутатів . Простими словами : ПР 300 голосів ніколи не набере :) (БЮТ і НУ ніколи за це не проголосують - так як це буде зрадою своїх виборців) Тобто : це звичайний піар ПР перед виборами (як завжди :))

По трете, як що країна внеблокова, означає це те, що незважаючі усякі угоди російський ЧМ флот залишить Україну, чи це стосується лише НАТО?
Україна поки що внеблоковою ніколи не була , але якщо й стане - то нехай і ЧФ шурує звідци ;)

hed1n.ru

стебанутый
Где я врал ???????

На том сайте вопрос : "Считаете ли Вы, что русскому языку необходимо присвоить статус второго государственного в Украине?"

Результаты : Нет (57,26%) , Да (42,74%) И где я неправильно сказал ?

Так кто врун ? :)
вы разницу между большинством и меньшинством улавливаете?
или для вас 100 - меньшинство, а 101 - большинство?

[s]AINT-Tsypa

twitter.com/abuzaind
Відповідь: ПР готовит референдум

Украина всё время была внеблоковой. Даже соответствующая статья в первом разделе Конституции есть. поэтому наша страна даже де-юро является ассоциированным членом СНГ

Life-ua

+ плюс - минус
вы разницу между большинством и меньшинством улавливаете?
или для вас 100 - меньшинство, а 101 - большинство?
Так в том опросе большенство против такого статуса (57 %) , меньшинство за придание (43%) - тоесть так как я и говорил . :) А вы мне что хотите втолковать ? (не пойму смысл ваших слов)

Зверху