ПР як завжди намагається скопіювати предвиборні шаги інших.
Чомусь реферндум, який ініцювал БЮТ заблокували. Так само буде і з цім.
По перше, які там питання, як вони там по буквам написани?
По друге, у разі, якщо по держ статусу російської мови проголосують проти, які з цього будуть правові наслідки?
По трете, як що країна внеблокова, означає це те, що незважаючі усякі угоди російський ЧМ флот залишить Україну, чи це стосується лише НАТО?
Я не проти референдуму. Але і не за. Висловитись повинні мати право всі. Але в дійсному законодавстві референдум не має ніяких провових наслідків, спочатку треба якось це законодавство змінити.
А так це лише вже до болі знаїома піар акція, мовляв "дивитесь як ми пілкуємось про виборців". І ще, може я шось плутаю, але хтось там щось з кимось намогався підписувати про білявись та пушистість, що на ціх виборах питаннями про мову і НАТО не будуть вловживати. А так, не раджу комусь серйозно ставитись до всієї цієї бурхливої діяльності. Мені навить жаль, як чергового разу ПР зі своїх виборців робить дурнів. Скоріше за все цей референдум таки той самий ЦВК, в якому більшисть регіоналів, і не утвердить, ПР підніме галас, про неконстуційність рішення ЦВК ( бо це вже так модно, як що не так, то знач неконстуційно ), і всі їх стануть, якщо не поважати, так жаліти.