deass
Геть москалів! ♥UA
Re: Відповідь: Re: Верите ли вы в Бога?
"Бог живе в кожному, ті хто в нього не вірить - просто не відкрили його в собі" - а не надто це схоже на прояв уяви кожної людини? Одні й ті ж слова різні люди сприймають по різному, ви бачите в нісенітному вірші якусь дуже глибоку думку, яка начебто відкриває істину, а я бачу що істину ви для себе вже давно відкрили і в кожному такому вірші шукаєте шлях до цієї самої вже відкритої істини, закріплюючи віру в неї.
А якщо саме Ви не вірно зрозуміли прочитане?
Звідки така певність?
Чому Ви так впевнені що це прояв саме нашої сліпоти, ось я наприклад вважаю що беззаперечна віра в літери які написані в книжці це і є сліпота...Усі ці безглузді запитання виникли від буквального розуміння того, що сказано в Слові, та виглядає як найменше кумедно. І загалом ця помилка виникає від нерозуміння внутрішнього змісту сказаного, та є проявом сліпоти тих, хто так розмірковує....
"Бог живе в кожному, ті хто в нього не вірить - просто не відкрили його в собі" - а не надто це схоже на прояв уяви кожної людини? Одні й ті ж слова різні люди сприймають по різному, ви бачите в нісенітному вірші якусь дуже глибоку думку, яка начебто відкриває істину, а я бачу що істину ви для себе вже давно відкрили і в кожному такому вірші шукаєте шлях до цієї самої вже відкритої істини, закріплюючи віру в неї.
А якщо саме Ви не вірно зрозуміли прочитане?
Звідки така певність?