deass
Геть москалів! ♥UA
Re: Відповідь: Верите ли вы в Бога?
Насправді всим рухає бажання задовольнити свої матеріальні та духовні потреби...
Визнаю, всі релігії покращують світосприйняття, роблять його більш приємним та радісним, дають "певний сенс життя", намагаються якось керувати соціумом...
Але насправді все не так, людство загнало себе глухий кут! Відступати нікуди, сучасна людина повинна усвідомити що ніякий бог її не врятує, і з екологічної та соціальної(Міром правят дєньги) кризи повинні рятуватись самостійно.
Нехай люди віруючі... мрійники... живуть та процвітають, нехай думають по своєму... що їм заманеться, адже вони вільні, і це їх вибір...
Але ні в якому разі вони не мають право нав"язувати свої погляди, матеріалісти та атеїсти розуміють що це відклик минулого, й рано чи пізно всі люди усвідомлять що бог це міфічна істота якій поклонялися їхні пращури, але коли ці "оптимісти-фанатики" намагаються переконати філософсько мислячу людину в існуванні бога та "святості" біблії, це дуже обурює... ми вже не в середніх віках, і наступного "Хрестового походу" не буде!
З.і.:
"світло кожен розум рухає, а тепло любові кожного живить" - це так красиво й так незрозуміло сказано...To deass...
Знаєте в чому буде відповідь ? ...просто подивіться що ви хотіли своєю відповіддю зробити. Такі речі спостерігаються скрізь, але як би то не було - світло кожен розум рухає, а тепло любові кожного живить. Ми можемо й не помічати істинних речей, але на них тримається світ... Зізнаюсь, я й сам колись зливсь, було багато обману, багато дурниць зробив... і багато чого ще було в моєму житті, аж поки сам не побачив... З того часу я маю уяву про те, що стосується віри, тож немає великого значення з яких релігій мені брати посилання - Істина то все одна !
Під цю тему також можна підвести безліч казок, різні прислів'я - мудрість черпаємо з величезних пластів, просто все наповнене....! Але..... був такий древній святий - Кабір, сказавший : "Неможливо висловити історію любові - сказаному ніхто не повірить..."
Насправді всим рухає бажання задовольнити свої матеріальні та духовні потреби...
Визнаю, всі релігії покращують світосприйняття, роблять його більш приємним та радісним, дають "певний сенс життя", намагаються якось керувати соціумом...
Але насправді все не так, людство загнало себе глухий кут! Відступати нікуди, сучасна людина повинна усвідомити що ніякий бог її не врятує, і з екологічної та соціальної(Міром правят дєньги) кризи повинні рятуватись самостійно.
Нехай люди віруючі... мрійники... живуть та процвітають, нехай думають по своєму... що їм заманеться, адже вони вільні, і це їх вибір...
Але ні в якому разі вони не мають право нав"язувати свої погляди, матеріалісти та атеїсти розуміють що це відклик минулого, й рано чи пізно всі люди усвідомлять що бог це міфічна істота якій поклонялися їхні пращури, але коли ці "оптимісти-фанатики" намагаються переконати філософсько мислячу людину в існуванні бога та "святості" біблії, це дуже обурює... ми вже не в середніх віках, і наступного "Хрестового походу" не буде!
З.і.:
Щож... це значне відкриття, і я гадаю безліч людей хотіли б дізнатись що це за "істина", про яку ви говорите?що стосується віри, тож немає великого значення з яких релігій мені брати посилання - Істина то все одна !