Вопросы,жалобы,предложения

Нужна ли тема отдельно для жалоб и предложений

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    210

lion.ts

[deleted]
Re: Вопросы, жалобы, предложения.

Складывается впечатление, кто больше наштампует_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Лига Чемпионов / Кубок УЕФА 2006-2007
Сообщение от: lion91
Цитата:Подписание контракта с Дэвидом Бекхэмом резко увеличило объемы продаж сезонных абонементов "Лос-Анджелеса"..........тысячи абонементов на следующий сезон.

? ? ? ? ? ?
.............
Если б нужно было бы "наштамповать", то "наштамповал бы" . А если тебе не интересно почитать, что у Бекхэма одна из самых крупных зарплат в мире (помимо гонораров за рекламы), то я тебя не заставляю это читать. А для того, чтобы "наштамповать" есть много тем типа той, что я указал в начале.
По-моему очень интересная инфа, а если ты знаеш куда ее кинуть, чтобы она не была офф-топом предложи...
Теперь на счет того, что это офф-топ. Я это понимаю. Только в этой же теме у тебя нааамного больше таких же офф-топов:

Так что кому это интересно, тот оценит.
И раз уж на то пошло, то предлагаю создать тему и назвать ее примерно так: "Новости футбола", в которую будут входить все, что не подходит под остольные темы....

Останнє редагування:

LaffJoy

Папка

Если б нужно было бы "наштамповать", то "наштамповал бы" . А если тебе не интересно почитать, что у Бекхэма одна из самых крупных зарплат в мире (помимо гонораров за рекламы), то я тебя не заставляю это читать. А для того, чтобы "наштамповать" есть много тем типа той, что я указал в начале.
По-моему очень интересная инфа, а если ты знаеш куда ее кинуть, чтобы она не была офф-топом предложи...
На счет "штамповать". Это я имел в общем, извиняюс. Надо было написать отдельно. Многие "штампуют" не глядя на тему. Было в одной теме, потом всплывает в другой. Хотя можно как к одной так и к другой теме отнести. ЛУЧШЕ бы оно имело продолжение в одной теме, легче проследить за тем или иным результатом, событием .....

Сюда .... ! ! ! ....
Выбери со СВОЕГО сообщения и добавь. Или много повторяется.....
Теперь на счет того, что это офф-топ. Я это понимаю. Только в этой же теме у тебя нааамного больше таких же офф-топов:

Думаю, это больше подходит к ЕВРО КУБКАМ (один обладатель КЕЧ, а другой УЕФА и СК) ....
И раз уж на то пошло, то предлагаю создать тему и назвать ее примерно так: "Новости футбола", в которую будут входить все, что не подходит под остольные темы....
Новостей футбола достаточно и так.

Останнє редагування:

LaffJoy

Папка

#771 26.01.07 15:12
Розенберг уехал в Бремен
Бременский «Вердер» за 4,5 миллиона евро приобрел у «Аякса» нападающего Маркуса Розенберга. В этом сезоне Розенберг играл в Кубке УЕФА и поэтому не примет участия в поединках 1/16 финала, в которых встретятся его бывшая и нынешняя команды, - сообщает официальный сайт УЕФА.
Форвард сборной Швеции, перебравшийся в «Аякс» летом 2005 года, в 40 матчах национального первенства забил 12 мячей. С «Вердером» 24-летний выпускник академии «Мальме» заключил контракт до 2011 года..
Ист:

lion91 - чем отличаются........

#775 27.01.2007, 09:24
"Вердер" приобрел Розенберга за 4,5 миллиона евро
"Вердер" за 4,5 миллиона евро приобрел у "Аякса" нападающего Маркуса Розенберга. В этом сезоне Розенберг играл в Кубке УЕФА и поэтому не примет участия в поединках 1/16 финала, в которых встретятся его бывшая и нынешняя команды. Форвард сборной Швеции, перебравшийся в "Аякс" летом 2005 года, в 40 матчах национального первенства забил 12 мячей. С "Вердером" 24-летний выпускник академии "Мальме" заключил контракт до 2011 года, передает сайт УЕФА.
Источник: UEFA.COM

RED_FAN

Smilek

lion91, ты хоть иногда поглядуй вверх, вдруг уже новость выкладывалась ранее... ;)

lion.ts

[deleted]

Сорри, то че-то выпустил....... Слишком многа новостей там тогда было....

LaffJoy

Папка

Re: Футбольные трансферы
Тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк у вівторок зранку з'явився в нідерландському суді за обвинуваченням в ухиленні від сплати податків.
За словами представника нідерландської прокуратури, за злочин, у якому обвинувачуються Хіддінк - неповна сплата податків - йому загрожує до 6 років позбавлення волі або штраф до 45 тисяч євро. Якщо це правопорушення було зроблено неодноразово, то термін тюремного ув'язнення може бути збільшений на одну третину, а штраф - узятий по 45 тисяч євро з кожного факту несплати.

За законом, податки варто платити в тій країні, у якій людина проживає. У Нідерландах у цей період Хіддінк податки не платив. Голландські податківці вважають, що насправді він проживав у Нідерландах, а бельгійську адресу зазначив, щоб не сплачувати податки.

Сам Хіддінк стверджує, що він дійсно жив у Бельгії і, як вимагає закон, там сплачував податки. Відтак, Гус відкидає усі обвинувачення: «Я категорично заявляю, що ніякого шахрайства не було, - заявив він раніше - Я справно сплачував усі податки, і моя совість чиста».
Не вижу логики, суд и трансферы ? ....

S-DIMAN

Active Member

Re: Футбольные трансферы

Не вижу логики, суд и трансферы ? ....
Прошу прощения, сейчас перенесу просто как раз перед этим создавал еще 1 сообщение в теме трансферы... спасибо за внимательность.

Останнє редагування:

LaffJoy

Папка

#429 Re: ЕВРО 2008
Як відомо, у вівторок головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін оприлюднив склад на товариський матч з командою Ізраїлю. У цьому списку не знайшлося місця для капітана київського «Динамо» Сергія Реброва. У коментарі прес-служби ФФУ своє рішення Блохін пояснив тим, що потенціал цього футболіста добре відомий, тому викликати Реброва на товариський матч не було особливого сенсу.
«Ми вирішили дати шанс проявити себе іншим футболістам, - зазначив Блохін. - Скажімо, Шевченко зараз не має достатньо ігрової практики у своєму клубі, тому сам просив викликати його до лав збірної».
Повторяется....#427 ....

#427 Re: ЕВРО 2008
В сборной Украины один дебютант- Официальный сайт ФФУ
Найбільше представництво серед кандидатів складають гравці «Шахтаря» - семеро, з київського «Динамо» викликано на одного футболіста менше, четверо гравців представляють «Дніпро». Інші – легіонери, серед яких треба виділити півзахисника голландського «Гронінгена» Євгена Левченка, який дебютував у національній команді ще в 2002 році в матчі проти Словаччини і лише зараз отримав другий шанс проявити себе в складі національної команди.
Дебютним може видатися матч для срібного призера ЧЄ-2006 серед молодіжних команд Олександра Романчука. Його було викликано на збір перед офіційним матчем ЧЄ-2008 з Італією, однак травма завадила молодому футболісту проявити себе.
Стосовно відсутності у складі капітана київського «Динамо» Сергія Реброва, то за словами Олега Блохіна потенціал цього футболіста добре відомий, тому викликати футболіста на товариський матч не було особливого сенсу. «Ми вирішили дати шанс проявити себе іншим футболістам, - сказав Олег Блохін прес-службі ФФУ. – Скажімо, Шевченко зараз не має достатньо ігрової практики у своєму клубі, тому сам просив його викликати до лав збірної»
Ист:

LaffJoy

Папка

All-Star 2007. Конкурс бросков...
"Запад" победил "Восток" в ALL STAR 2007...
Есть: NBA-сильнейшая баскетбольная лига ...

LaffJoy

Папка

Наверно хотел узнать здесь: Re: Вопросы, жалобы, предложения.
Кстати по Спорт-1 будут тоже трансляции, ну так что там никто не знает будет ли "Спорт-1" в Сумах ????
S-DIMAN, этот вопрос уже обсуждался. "Спорт-1", есть в платном пакете.

Зверху