Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.
N

niranjan

Guest
Відповідь: Янукович предает свои идеалы!

Віктор Пинзеник: Уряд обкладає громадян борговим податком

Жодних потреб та економічних підстав для нарощування боргу шляхом здійснення дорогих запозичень, які зробив уряд Януковича в кінці 2006 року, немає. На цьому наголосив сьогодні Голова партії «Реформи і Порядок», екс-міністр фінансів України Віктор Пинзеник на прес-конференції за результатами боргової політики нинішнього уряду у 2006 році, повідомляє прес-служба ПРП. Він підкреслив, що такі запозичення лише посилюють боргову залежність України та вимивають кошти з Бюджету.

Він назвав необґрунтованими і невиправдано дорогими, зокрема, зовнішні позики на суму 768 мільйонів швейцарських франків, 1 мільярд доларів США та 35 мільярдів 100 мільйонів японських ієн, які здійснив уряд відповідно у вересні, листопаді та грудні 2006 року.

Говорячи про відсутність потреби в позичанні коштів, Віктор Пинзеник нагадав, що станом на початок серпня 2006 року на рахунках уряду залишалося близько 14 млрд. грн., в тому числі і кошти, зекономлені за попередні півтора роки за рахунок скорочення державного боргу України. При цьому плановий дефіцит держбюджету на 2006 рік становив 11,4 млрд. грн. (тобто суми на Єдиному казначейському рахунку вистачало на погашення такого дефіциту, частина якого вже була профінансована).

Враховуючи цей факт, а також додаткові джерела фінансування, які на кінець року становили 10,3 млрд. грн. (4 млрд. – від перевиконання плану доходів Держбюджету, 700 млн. – від залучення коштів Держмитслужби на ЄКР, 3 млрд. – ресурс стабілізаційного фонду та 2,6 млрд. – від невикористаних видатків бюджету) та 600 млн., що надійшли від приватизації у 2006 році і 9 млрд. грн. залишків від приватизації «Криворіжсталі», то всього ресурс коштів для покриття дефіциту становив 19,9 млрд.

Це означає, що на 8,5 млрд. грн. за 2006 рік (від 19,9 (ресурс коштів уряду) відняти 11,4 (плановий дефіцит Бюджету-2006)) можна було скоротити державний борг, а не збільшувати його. Натомість уряд необґрунтовано наростив борг країни на 11 млрд. грн., при цьому сплачуючи відсотки держбюджету на його обслуговування. «Таким чином, нинішній Мінфін забрав з кишені громадян від 600 до 800 мільйонів гривень в рік на обслуговування недоречних боргів», - підкреслив Віктор Пинзеник.

Він також вказав на той факт, що зроблені урядом Януковича запозичення здійснювалися переважно в ручному режимі і є невиправдано дорогими.

Так, базова (найнижча) ставка позики у швейцарських франках складає 2,5%. Реальна ж ставка для України цієї позики, здійсненої у вересні 2006 року, реально склала 4,5%, що майже вдвічі вище базової.

Позика на 4 роки в японських ієнах здійснена у грудні 2006 року під 3,5%, тоді як базова ставка позики – 0,73%. Сплата відсотків за такою позикою буде дорожчою для країни на 116 мільйонів гривень, порівняно з позикою, яку було зроблено урядом у 2005 році в японських ієнах за ставкою 1,5%.

Віктор Пинзеник назвав таку боргову політику згубною і такою, що зводить нанівець стратегічні наміри та успіхи попереднього уряду щодо вивільнення України та її громадян від боргової залежності держави. Екс-міністр фінансів підкреслив, що починаючи з 2005 року по серпень 2006-го було зменшено держборг України на 11,2 млрд. грн. «Уряд Януковича уже за 5 місяців збільшив борг на 6,3 мільярда», - наголосив колишній керівник головного фінансового відомства держави. Він підкреслив, що «зміщення запозичень у бік зовнішніх боргів сприяє розкручуванню інфляції».

Стаття взята з
 
N

niranjan

Guest
Відповідь: Янукович предает свои идеалы!

02 лютого 2007

Все, що сьогодні робиться в паливно-енергетичному комплексі, носить для України крайній рівень небезпеки. Про це сьогодні на прес-конференції заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко наголосила, що сьогодні розгортається другий після РосУкрЕнерго потужний проект нищення України. «Це захоплення нашої газотранспортної системи», - сказала вона. На думку лідера БЮТ, «почалося все з того, що Україні свідомо поставили завищені ціни на газ».

Юлія Тимошенко повідомила, що БЮТ зробить все можливе, щоб українську газотранспортну систему і «Нафтогаз України» «не прибрали до рук швидкі ділки з Російської Федерації».

Вона заявила, що сьогодні у Верховній Раді зареєстровано законопроект, який «забороняє будь-які маніпуляції з власністю НАК «Нафтогаз України». «В цьому законопроекті ми передбачили заборону приватизації, акціонування, створення спільних підприємств, консорціумів, передачу в концесію, передачу в лізинг і будь-які інші маніпуляції з НАК «Нафтогаз України», - повідомила лідер БЮТ. «Поки цей законопроект не буде прийнятий, ми не дамо рухатися Верховній Раді ні на крок вперед, тому що це питання межує з втратою політичного і енергетичного суверенітету України», - заявила Юлія Тимошенко. «Наша політична сила заплющувати на це очі не буде», - наголосила лідер БЮТ.

Також Юлія Тимошенко заявила, що «населенню поставили непосильні по своїм розмірам тарифи». «Уряд Януковича збільшив ціни на газ більше ніж в 2 рази», - сказала вона. У той же час лідер БЮТ нагадала, що населенню поставляється газ виключно українського видобутку. «Це підвищення не має під собою ніяких підстав», - наголосила вона.
 
N

niranjan

Guest
Відповідь: Янукович предает свои идеалы!

Кремль дав чітко зрозуміти Януковичу, що втримання надалі теперішньої ціни на газ виявиться можливим лише за умов доступу Росії до управління газотранспортною системою України. Про це заявив народний депутат, член фракції БЮТ Віталій Чудновський.

«Під час переговорів з керівництвом Росії щодо ціни на газ Янукович зробив неприємне для перспектив очолюваної ним політичної сили відкриття: Кремль не лише не визнає себе чимось зобов’язаним Партії регіонів за проросійські нотки, озвучувані регіоналами під час парламентської виборчої кампанії, а й навпаки – вважає, що Янукович і компанія вже отримали своєрідний електоральний кредит, який тепер – з огляду на невизначеність політичної ситуації – треба інтенсивними темпами віддавати», - сказав Віталій Чудновський.

«Тому ціна на газ не лише не була знижена з $95 до $50 за 1000 куб. м, а й істотно підвищилася – до $130», - вважає депутат.

Чудновський нагадав, що «уряд Януковича навіть словом не обмовився про цілком логічне підвищення за принципом симетрії ціни транзиту російського газу українською територією в Європу». «Також ніхто ні з урядової команди, ні з правлячої парламентської коаліції навіть не заїкнувся про невідповідність ринковим реаліям ціни базування ЧФ Росії в Криму», - додав він.

Член фракції БЮТ зазначив, що «для господарсько-економічного балансу держави за великим рахунком не має значення, в результаті чого Україна біднішає – внаслідок підвищення ціни на російський газ чи тому, що за якоюсь каламутною угодою певна частина стратегічно важливих основних фондів України буде внесена в статутні фонди спільного підприємства, котре формально декларуватиме туманну перспективу видобутку газу в Росії, в Україні чи ще де-небудь».

«Керівництво Партії регіонів залишилося вірним собі: навіть химерні й тимчасові політичні перспективи виявилися цілком достатніми для зради цією політичною силою стратегічних інтересів і національної безпеки України», - підсумував Віталій Чудновський.
 
N

niranjan

Guest
Відповідь: Янукович предает свои идеалы!

Заяви прем'єр-міністра України Віктора Януковича про неможливість підняття мінімальну заробітну плату і мінімальну пенсію приведуть до його відставки. Про це в інтерв'ю журналістам сказала лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

За її словами, діючий прем'єр-міністр, розраховує, "що тільки його мафія житиме заможно і чудово", а мінімальна заробітна плата і мінімальна пенсія повинні залишатися на рівні тих показників, які були під час його першого прем'єрства.

Юлія Тимошенко пояснила, що за останній час інфляція практично з'їла всі доходи людей, які були підвищені, зокрема, і її урядом. "Тому мені здається, те, що Янукович заявляє це прямо, говорить про те, що він взагалі не зважає на суспільство, і думає, що він прийшов до влади назавжди", - сказала лідер БЮТ.

Юлія Тимошенко також заявила, що Янукович прийшов до влади "на дуже короткий термін", і саме подібні заяви приведуть до його зняття з прем'єрської посади, повідомляє РБК-Україна.
 

Cannabis

New Member
Re: Передвиборчі реклами

Life-ua, как вы можете доказать судимость Януковича?;) Если Юля не сидела, то каким образом мог отсидеть Янукович и стать Премьером?;)
 

Papa13

Craziest
Re: Передвиборчі реклами

Life-ua, как вы можете доказать судимость Януковича?;) Если Юля не сидела, то каким образом мог отсидеть Янукович и стать Премьером?;)
С Януковича снята судимость.Он сидел,и даже сам об этом говорил.
Так что не надо ляля.
А снять судимость могут только за заслуги перед отечеством.Какие у него заслуги?
 

Cannabis

New Member
Так есть ли у Януковича судимость?

Та вот я так и не понял, есть она у него или нет;) ?

Если есть, то как её могли вообще снять полностью?;)

Желательно приводить конкретные статьи... конкретные строчки... как, зачем, почему;)
 
Статус
Закрита.
Зверху