Re: Союз или опять о русском языке на Украине.
...Мы все еще ищем кто нам мешает.
Я лично ничуть не сомневаюсь что господину Януковиу и его своре очень выгодно и полезно что бы активная, интеллигентная и грамотная часть общества несла на Россию. ОЧЕНЬ! Хоть он об этом никогда и не скажет.
Я не згоден з Вами. До чого тут Янукович? Те що "активная, интеллигентная и грамотная часть общества" "несе" на Росію - то нормальна реакція на поведінку самої Росії.
Вибачте, але мені особисто не подобається, коли мені вказують з-за кордону в яку школу мені віддати дитину, в яку церкву мені ходити, які мені потрібні мати ідеали, якою мовою дивитись фільми.
Мені не подобається, коли моїй країні не дозволяють вступити у ВТО, хоча самі туди гребуть з усих сил, коли скрегочуть зубами на прагнення України рухатись до НАТО, хоча самі співпрацюють з ним більш ніж по 40 програмам і мають право дорадчого голосу у "великій вісімці".
Мені не подобається, коли сичать на наміри назвати УПА воюючою стороною, хоча самі вхиляються Денікіну та Колчаку, як національним героям, а Ніколашку ІІ, названого в народі "кривавим" зовсім канонізували.
Це вони втручались у наш виборчий процес, агітували всіма силами за одного з кандидатів, як на своїй території, так і на нашій. Це вони їздять на БТР-ах по наших містах. Це вони засилають до нас емісарів типу Затуліна та Жиріка, які проводять тут антиукраїнську агітацію. Це
їх козачки протестують в нашому Криму проти
нашої співпраці з НАТО. Це вони знімають фільми, в яких трахають нашого прем"єра, дико регочучи при цьому (гарний жарт - казати нічого). Це вони у своїх ЗМІ постійно заявляють, що такої держави, як Україна ніколи не було і не повинно бути, що її поява на сучасних картах є тимчасове непорозуміння. Список можна продовжувати та продовжувати...
Ми так ніколи не робили!
При цьому вони заявляють, що саме Україна загострює стосунки з Росією і що ми все ж брати (хоча, при цьому вони оголошують нам економічні війни, закривають спільні економічні проекти та з року в рік збираються запровадити закордонні паспорти для перетину нашого спільного кордону). Воістину, Боже, позбав мене від таких друзів, а з ворогами я сам впораюсь.
То ж, до чого тут Янукович?