Як приклад, з останнього:
Є 2 шляхи вирішення:
1. Ви не пишете троллінг. І тоді не буде образ у відповідь.
2. Я вас баню за троллінг, і тоді і вас ніхто ображати не буде, і в мене в розділі менш флейму буде.
Подальший розвиток розмови:
У Росії після цькувань наклав на себе руки 18-річний юнак, який вимагав повернути Крим
У місті Жигулівськ Самарської області в РосіїYou must be registered for see links18-річний Влад Колесников. Його ім’я стало відоме в червні 2015 року, коли Влад прийшов на заняття у футболці з українським прапором і написом «Повернути Крим!» Тоді ж він вивісив у Подольську, де навчався, антивоєнне гасло.
...
«Відносини з людьми просто жах – вже обіцяли побити, кидали в мене бруд і сніжки, постійні образи і штовхання ліктями в коридорах. Мені не можна звертатися в поліцію (ті ще влітку дали зрозуміти, що мені не допомагатимуть і, процитую, «сам би тобі в морду дав за такі речі»). Відчайдушно шукаю, куди можна виїхати», – писав він у листопаді кореспонденту Радіо Свобода.
...
Я вважаю, це 100% троллінг. Провокація образ на свою адресу у відповідь.А если бы в Украине кто-то пришёл в футболке "Остановите войну - отдайте Путину Харьков и Одессу" - его бы хлебом-солью встретили в ВУЗе?
Є 2 шляхи вирішення:
1. Ви не пишете троллінг. І тоді не буде образ у відповідь.
2. Я вас баню за троллінг, і тоді і вас ніхто ображати не буде, і в мене в розділі менш флейму буде.
Подальший розвиток розмови:
А что, Харьков и Одесса когда то входили в состав Российской федерации?
Входили в состав того, чего правонаследником есть Россияская Федерация.
А территория где расположена Москва подчинялась Киевскому княжеству!
Давайте вспоминать, что было за царя Гороха!
я все удивляюсь, почему тебя никак не забанят
Здесь банят за правду?
Правда?! Ты серьезно? Да ты как кацап прям ох-вший! Это они тут с криками "мы братья" свою правду градами посылают на головы нашим солдатам-мирным жителям.
Ось твоя правда)))
Знакомьтесь))
Эта фигня пробивает задний борт и рубит человека на пополам....
Это Град....You must be registered for see images
Останнє редагування: