Жалобы на модераторов и администрацию форума.

• Автор теми Мефистофель.doc
  • Дата створення

VIB

vib : bash
Модератор
та тут моя вина не установлена ничем, он не удосужился даже ip открыть. того тролля, а тупо обвинил меня.

Жалоба на модератора VIB за действия выше.
А от система моніторингу вказує зовсім інше:
SergeiRap - Shared IPs:
Зареєстровані: Вчора, у 20:37
Зареєстровані: Вчора, у 20:08 Зареєстровані: Вівторок у 21:27[

VIB

Модератор
Слыш, не корчи идиота, скрины с айпи выкладывай как с моим сделал. Было бы меня видно давно бы забанил, а не трепался.
Знаєте як кішка зі спійманою мишкою грається? Тепер моя черга ;)
Скріни є, але зважаючи на можливість розкриття механізму системи моніторингу і подальший її омин іншими учасниками, чи вами - їх викладати нерозумно.
Така інформація буде надана лише вашому провайдеру чи компетентним органам.

Йозеф

Active Member
Дії даних користувачів підпадають під статтю 363 кримінального кодексу України:
Почему данное сообщение модератора не удаляется? Такая формулировка со стороны модератора является недопустимой. Модератор утверждает, что пользователь виновен, но вина пользователя не установлена приговором суда, а значит он не может быть назван виновным, согласно ст.62 Конституции Украины.

VIB

Модератор
Почему данное сообщение модератора не удаляется? Такая формулировка со стороны модератора является недопустимой. Модератор утверждает, что пользователь виновен, но вина пользователя не установлена приговором суда, а значит он не может быть назван виновным, согласно ст.62 Конституции Украины.
Користувач винен у порушенні правил форуму, та інших діях які містять ознаки, котрі можуть підпадати під порушення законодавства України. Шантаж модераторів погрозами (і як виявилось діями) по розповсюдженні масових повідомлень, які паралізують нормальну роботу форуму - неприпустимий.
В даному разі це звернення до представників провайдеру, та пересторога іншим користувачам бути обережнішими.
Також, звертую вашу увагу на порушення правил, щодо зловживання права скаргою.

SergeiRap

Active Member

VIB

Модератор
Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку
Хто ж піддає вас кримінальному покаранню? ;) Вас лише застерігають утриматись від дій, які можуть потягнути кримінальну відповідальність.

Йозеф

Active Member

Данное сообщение содержит матерные выражения, которые запрещены Правилами форума. Модератор на жалобу не реагирует.

Данное сообщение противоречит Правилам темы. Модератор на жалобу не реагирует.

Йозеф

Active Member

Модератор по жалобе удалил сообщения, оскорбляющие пользователей форума. Но тут же процитировал их в своём, оставив оскорбления.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Модератор по жалобе удалил сообщения, оскорбляющие пользователей форума. Но тут же процитировал их в своём, оставив оскорбления.
Ну, лайкові слова я прибрав.
Якщо Вас відповідь по суті ображає, то вибачте. Менш треба маячню писати, тоді у відповідь і не буде оцінок ваших розумових здібностей. Якщо Ви це не розумієте, то тут я можу лише до вас обмеження в доступі використати, щоб Ви флейм у розділі не створювали. Ваши дописи в тому сенсі, в якому Ви їх пишете, теж ображають інших користувачів.

Зверху