Сепаратизм/Держзрада

Life-ua

+ плюс - минус
Да сам возмущен!!!Верх смелости и патриотизма-еп!!!
кто вчера смотрел свободу слова по ICTV , большей уморы не было за всё существование этой передачи ! Когда Царев призвал не стрелять в мирных людей что мол там одни мирные , его ведущий раз пять если не больше переспрашивал - а кто расстрелял Альфовцев , и он каждый раз косил под Путина (тоесть под дурака) - с него вся студия смеялась

Balaganov

он же
Коммент к новсти из Израиля:

від:Дмитрий Бреслер
14.04.2014 17:07
Ребята, сейчас вы находитесь в состоянии, в котором был Израиль в ночь с 14 на 15 мая 1948. Государству, которому было от роду 6 часов, объявили войну все окружающие мусульманские страны. Началась агрессия профессиональных армий, а в тот момент у Израиля кроме отрядов самообороны ничего не было.
Полгода существование Израиля висело на волоске. За это время он создал армию и раздолбал агрессоров, превосходящих его в десятки раз, потому что мотивация у Израиля была одна: либо пан, либо пропал. Я пишу это специально для вас, украинцев всех национальностей.
Сейчас или никогда. Если вы не самоорганизуетесь и не заставите, как минимум, своё правительство разорвать дипотношения с агрессором, объявить военное положение, разобраться с гэбушными провокаторами по законам военного времени. Ещё раз: если вы, глубокоуважаемые мною украинцы, не окажете мерзким большевикам вооружённого сопротивления, то смею вас уверить, никто вам не поможет.
За вас право, за вас Бог.
Вставайте, украинцы.
И ещё: Бог помогает только тем, кто в его помощи не нуждается. Я люблю вас, вставших с колен украинцев.
PS. Если вы распространите мой призыв по Интернету, буду премного благодарен.
Моё авторство можно указывать, а можно не указывать.
Искренне любящий вас,
Дмитрий Бреслер

Life-ua

+ плюс - минус
Пророссийские боевики разграбили машины с питанием для детей, - Тарута
Сепаратисты ночью захватили машины с продуктами для детей.
Об этом журналистам по итогам совещания с главами городов Донецкой области сообщил председатель Донецкого ОГА Сергей Тарута, передает со ссылкой на .

"К сожалению, на севере Донецкой области ситуация очень сложная. Вчера представителями, так называемой Донецкой республики, были разграблены продукты питания, которые везли для детей... Также были разграблены машины, которые шли с питанием. Сейчас мы координируем, и постараемся быстро решить все вопросы, с тем, чтобы каждый город мог обеспечить жизнедеятельность", - сообщил Тарута.

При этом Тарута не ответил на вопрос о том, как именно осуществляется антитеррористическая операция в области. "Это не моя компетенция. Это все происходит из центра, и я в данном случае не могу комментировать", - подчеркнул он.

хлеба уже нету в магазинах Словянска , даже детей без продуктов оставили

rfvgy

Ukrainian
правильно.
ось тільки заклики сдо сепаратизму це вже не "просто так".

і чому його лише на тиждень?
він що за тиждень українцем стане? або хоча б тим хто поважає українців і їх вибір?

просто завтра на форум заходить якийсь кацапський беззубий підполковник, собірає на форумі отаких андюшок, пише їм в приват і вуаля на ранок під ОДА уже 50 штук тіпа українців, тіпа за референдум.
тому баньте їм і приват, і затерайте їхні аськи, пошти щоб з ними не можна було звязатись.

і головне.
ви як адміністратор повинні були уже послати запит до сбу на цього андюшку.
?
Досить наїджати на KOCTa , бо тут на форумі є інші адміни , зовсім неадекватні які Вам ,,намалюють,, бан на місяць , нізащо.

d324co

Well-Known Member
Как думаете - побегут после первого выстрела или после первого трупа?
Может и не побегут. Точно не перейдут на сторону врага. Жаль, если без опыта, без нормальной экипировки погибнут "не за цапову душу", пополнив Небесную сотню....

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

15 КВІТНЯ, 2014 15:01
Служба безпеки України встановила, що фінансування терористичних груп на Сході України відбувається з використанням активів російської банківської установи. Проти посадовців цього банку розпочато кримінальне провадження

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Провадження відкрили стосовно службових осіб одного з російських банків, які організували та здійснюють забезпечення коштами терористів, що під гаслами проросійського сепаратизму діють у східних областях України.

"Встановлено, що у березні-квітні 2014 року службові особи центрального офісу банку в Києві фінансували організаторів терористичних груп, члени яких здійснювали насильство над громадянами, погроми, підпали, знищення майна, захоплення державних споруд, вчиняли опір представникам державної влади та правоохоронних органів із застосуванням зброї, а також дії, спрямовані на підготовку до вчинення терористичних актів.

Для фінансування терористичних груп службові особи цієї банківської установи організували у березні-квітні переведення 45 мільйонів гривень з безготівкової форми у готівку", - повідомляє СБУ.

Встановлено, що банківська структура щоденно перераховує від $200 до $500 на платіжні картки, видані учасникам цих терористичних груп, чим фактично здійснює їх фінансову підтримку та надає сприяння у підготовці вчинення терористичних актів на території України.

Слідчими Служби безпеки України відкрито за цими фактами кримінальне провадження за ч.3 ст.258-5 (фінансування тероризму).

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

15 КВІТНЯ, 2014 15:08
You must be registered for see images

Неля Штепа
фото:vesti.ua
Мер Слов'янська Неля Штепа оголосила в місті надзвичайну ситуацію

Про це вона заявила сьогодні в інтерв'ю журналістам у Донецьку, передає з посиланням на

За словами Штепи, до таких заходів її змусило велика кількість людей, постраждалих в результаті заворушень у місті.

«Я сьогодні зібрала всіх своїх жителів, і оголосила, що ситуація, яка сьогодні в Слов'янську, є надзвичайною. Чому я так вважаю? У мене сьогодні в місті - двоє вбитих і одинадцять поранених », - заявила Штепа.

Нагадаємо, раніше Штепа повідомила, що з невизнаною Україною Республіки Крим і Росії. А серед жителів Слов'янська лише 0,5% підтримують федералізацію.

15 КВІТНЯ, 2014 15:26

Сьогодні близько 14.00 з будівлі виконкому Слов'янськ був знятий герб Україн

Відповідне фото опублікував сайт .

Сьогодні близько 14.00 з будівлі виконкому був знятий герб України. Тепер над виконкомом лише прапори Росії і Донецькій області.

15 КВІТНЯ, 2014 15:26
Міський голова Слов'янська Неля Штепа заявляє, що насправді не підтримувала терористів а імітувала підтримку з метою звільнити заручників

Про це вона розповіла журналістам у вівторок в Донецьку, передає .

«Я діяла в умовах , коли у мене було 278 заручників (у захоплених сепаратистами будівлях, - ред.) і все, що було зроблено - це було зроблено, щоб цих заручників відпустили», - сказала вона.

Штепа також повідомила, що після того, як останній заручник залишив будівлю вона, «розвернулася і пішла і ви мене більше не бачили».

«Я всі свої дії координувала з Києвом, з Донецьком», - сказала вона, підкресливши, що весь час підтримувала зв'язок з головою Донецької обласної державної адміністрації Сергієм Тарутою.

Нагадаємо, під час захоплення Слов’янська озброєними терористами висловлювалася на підтримку людей, що захопили управління міліції.

You must be registered for see medias
Вітер змінився, від влади сепаратисти відсторонили. І хтось же ж повірить у це "під прикриттям".

15 КВІТНЯ, 2014 15:27
На сьогодні в Слов'янську знаходиться більше тисячі одиниць автоматичної зброї і гранатометів

Про це сьогодні в Донецьку заявила мер міста Неля Штепа, пише з посиланням на

За її словами, основну частину зброї привезли в місто добре озброєні невідомі, яких ЗМІ називають «зеленими чоловічками».

«Я думаю, що добре озброєних людей там осіб 300. А решта - це наші (жителі Слов'янська, - ред.) люди», - стверджує Штепа.

За її словами, дії з повалення місцевої влади проводяться за підтримки місцевої православної церкви.

«П'ять днів тому зібралися ці повстанці за містом Артемівському на трасі в двох КамАЗах. Повні КамАЗи озброєних людей. Після цього, за погодженням з нашим місцевим православним батюшкою батьком Віталієм, вони розмістилися у нього в православному центрі ... До них приєдналося близько 300 людей, яких запрошував батько Віталій. Це колишні афганці, колишні військові, які теж підключилися до цієї повстанської армії», - розповіла Штепа.

Вона уточнила, що ці приїжджі люди наповнили місто зброєю. «Люди приїхали і привезли близько тисячі автоматів, я не знаю, що це, але як мої хлопці-афганці говорили - близько 100 гранатометів, які називаються «Муха», які прострілюють броню танка ... Плюс вони у нас конфіскували в міліції 400 пістолетів і 20 автоматів. Це роздано нашим мешканцям», - підкреслила Штепа.

Нагадаємо, мер Слов'янська Неля Штепа оголосила в місті
Чомусь зрадники завжди сподіваються, що ти, до кого вони перекинулись їх будуть поважати. А коли їх, як непотріб викидають на узбіччя, чомусь дивуються.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

15 КВІТНЯ, 2014 15:35
Сьогодні сепаратисти почали штурмувати військовий аеродром у Краматорську, там відбувається стрілянина

Як передає кореспондент , 10-15 хвилин тому український літак хотів здійснити посадку на аеродромі, але його обстріляли.

В результаті літак полетів геть. Згодом туди направились автомобілі швидкої допомоги.

Також з військової частини, яка знаходиться поруч з аеродромом, Еспресо. TV. повідомляють, що почався штурм адмінбудівлі аеродрому. Над місцем події кружляють літаки, але чиї вони - невідомо.

Крім того, стало відомо, що наразі будівлю Краматорського міськвідділку міліції звільнено, але загарбники розтрощили там комп’ютерну техніку, побили скло. У найближчий час планується звільнити будівлю Краматорського виконкому.

В той же час, як повідомили Еспресо.TV мешканці Краматорська, невідомий літак обстріляв наземні позиції, після чого полетів з місця подій. Пізніше до аеродрому прибув БТР, але невідомо кому він належить.
Судячи з тексту, назва може не відповідати дійсності. Слідкуємо за розвитком подій.

Зверху